Hakan: Muhafız’dan 2. Sezon Fragmanı Geldi

28.03.2019 09:49

Sevilen Netflix dizisi Hakan: Muhafız 2. sezonu ile 26 Nisan 2019’da hayranlarıyla buluşacak.


Başrolünü Çağatay Ulusoy’un üstlendiği Netflix'in ilk orijinal Türk dizisi ünvanını taşıyan Hakan: Muhafız (The Protector)'ın ikinci sezonu, başarılı bir açılış sezonunun ardından heyecanla bekleniyor.  Dizide yakışıklı aktör Çağatay Ulusoy’a, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi sevilen isimler de eşlik ediyor.

 

10 bölümlük ilk sezonunun hemen ardından, ikinci sezon çekimleri için çalışmalara başlayan dizi ekibi, üstün başarılarıyla dizinin 3. ve 4. sezonu için de onayı almıştı. Sevilen dizi, sıradan bir genç olan Hakan’ın, kontrolü dışında kendisine verilen bir görev yüzünden İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrenmesini ve yaşantısının bir anda alt üst olmasını konu alıyor.

 

Netflix dizisi bir ilke daha imza atarak, ikinci sezonunun ilk iki bölümüyle 5-16 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan 38. İstanbul Film Festivali'nde prömiyer yapacak. Hakan: Muhafız bunun ardından, 26 Nisan tarihinde Netflix ekranlarında hayranlarıyla buluşacak.

 

Merakla beklenen dizinin, ikinci sezon fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.