Netflix'in Altın Küreli Komedisi 'The Kominsky Method' İkinci Sezon Onayını Aldı

17.01.2019 23:29

Oscarlı aktörler Alan Arkin ve Michael Douglas'ın başrollerini paylaştığı The Kominsky Method dizisi, Altın Küre ödülünün ardından ikinci sezon onayını da kaptı!


Sevilen dizi The Kominsky Method'dan iyi haberler gelmeye devam ediyor. En İyi Komedi Dizisi ve Komedi Dizisinde En İyi Erkek Oyuncu dallarında Altın Küre ödülü kazanan yapım, Netflix'ten yeni sezon onayını aldı. İlk sezonda olduğu gibi, ikinci sezon da Chuck Lorre'un imzasını taşıyacak. Warner Bros. Television'la yapılan anlaşmaya göre dizinin ikinci sezonu da sekiz bölümlük olacak. İlk sezonun anlaşması on bölüm için yapılmıştı ancak sekiz bölüm olarak izleyiciyle buluşmuştu. Netflix daha uzun bir sezon istese de Chuck Lorre buna yanaşmamıştı.

 

Yeni sezonun çekimleri bu ay başlayacak. Yayın tarihi ise henüz belirlenmedi. Michael Douglas'ın bir oyuncu koçunu canlandırdığı ve Alan Arkin'in de kendisinin menajerini oynadığı komedi dizisinin ilk sezonu 16 Kasım tarihinde yayınlanmış ve büyük ilgi görmüştü. Tek kamerayla çekilen yapım, Lorre'un Netflix için hazırladığı ikinci komedi dizisi. İlk dizisi olan Disjointed iki sezonun ardından iptal edildi. Lorre, şimdilerde CBS için haazırladığı The Big Bang Theory dizisinin 12. ve final sezonunu çekiyor. Mom ve Young Sheldon dizilerinin yeni sezonları için de onay bekliyor.

 

The Kominsky Method, Douglas’ın 1972-77 yılları arasında beş sezon yayınlanan ABC yapımı Streets of San Francisco'dan bu yana oynadığı ilk televizyon dizisi. Sarah Baker ve Nancy Travis'in de kadrosunda olduğu dizi; ileri yaşlı iki arkadaşın, hayatlarının sonbaharında birbirlerine destek olmalarını konu alıyor.