Sofia Coppola ve Bill Murray 'On the Rocks' Filmi İçin Yeniden Bir Araya Geliyor

15.01.2019 23:21
Sofia Coppola ve Bill Murray 'On the Rocks' Filmi İçin Yeniden Bir Araya Geliyor

Sofia Coppola ve Bill Murray, Apple'ın yayın platformu için sipariş ettiği "On the Rocks" filminde 16 sene sonra yeniden birlikte çalışacak.

 

Apple, sinema dünyasına da elini attı. Apple ve A24, Sofia Coppola'nın çekeceği “On the Rocks" filmi için bir araya geliyor. Coppola, yeni filminin başrolünde en son "Lost in Translation"da birlikte çalıştığı Bill Murray ve Rashida Jones'u oynatacak. Filmi kendi yazdığı senaryodan çekecek olan Coppola, Youree Henley ile birlikte yapımcılığı da üstleniyor. Film, uçarı bir playboy olan babasıyla yeniden bağ kurmak için New York'ta bir maceraya atılacak olan genç bir anneyi merkezine alıyor. 

 

Çekimleri gelecek ay New York'ta başlayacak olan film, “The Bling Ring”den bu yana A24 ve Coppola'nın ilk iş birliği olacak. Sipariş verdiği ilk sinema filminin bir Coppola-Murray filmi olması, Apple'ın sinema dünyasına girişinin hızlı olacağının işareti. İkilinin daha önce birlikte çalıştığı "Lost in Translation", sadece Murray'e bir Oscar adaylığı kazandırmakla kalmadı, ayrıca henüz çok genç bir yönetmen olan Coppola'ya en iyi senaryo Oscar'ını kazandırdı. 

 

Bill Murray, Jim Jarmusch'un bir sonraki filmi “The Dead Don't Die” ve Wes Anderson'ın “The French Dispatch” filmlerinin çekimlerini yeni bitirdi. Geçtiğimiz günlerde, 69 yaşındaki ünlü aktörün "Zombieland 2" filminde de bir cameo'yla yer alacağı duyurulmuştu.