Neil Gaiman'ın 'Good Omens' Uyarlamasından İlk Fragman Geldi

07.10.2018 23:50

American Gods'ın TV uyarlaması ile izleyiciler arasında büyük popülarite kazanan yazar Neil Gaiman’ın Terry Pratchett ile birlikte yazdığı Good Omens da ekrana uyarlandı! Diziden gelen ilk fragman hayranlarla paylaşıldı.


Amazon’un yeni Neil Gaiman uyarlaması Good Omens, insanlık kavramı üzerinden dini dogmaları hicvediyor. Dizi dünyanın sonu fikrinden hiç hoşlanmayan Aziraphale ve Crowley adlı iki iblisin hikayesini konu alacak. İki iblis dünyanın sonunun gelmemesi için mücadele verecektir. Aziraphale'i Masters Of Sex'ten tanıdığımız Michael Sheen ve Crowley'i Doctor Who yıldızı David Tennant canlandırıyor. Aksiyon ve heyecan dolu dizinin ilk fragmanı New York Comic-Con etkinlikleri esnasında yayınlandı. 

 

BBC Stüdyoları’nın imzasıyla hayata geçirilen altı bölümlük mini dizinin kadrosunda ayrıca Jack Whitehall, Michael McKean, Adria Arjona, Nina Sosanya, Ned Dennehy, Ariyon Bakare, Mark Gatiss, Derek Jacobi, Miranda Richardson, Nick Offerman ve Jon Hamm de yer alıyor. Çekimler ise Birleşik Krallık ve Güney Afrika’da devam ediyor. Dizinin önümüzdeki yıl Amazon Prime platformunda izleyici karşısına çıkması planlanıyor. Daha önce Terry Gilliam’ın da filme uyarlamak istediği Good Omens, Neil Gaiman’ın Lucifer ve American Gods’la birlikte ekranlara uyarlanacak üçüncü kitabı olacak.