Mckenna Grace Üçüncü Annabelle Filminin Kadrosuna Dahil Oldu

30.09.2018 23:47
Mckenna Grace Üçüncü Annabelle Filminin Kadrosuna Dahil Oldu

Gelecek ay Netflix'te yayınlanacak The Haunting Of Hill House'la birlikte ilk kez korku türünde görülecek genç yıldız, henüz ismi belli olmayan yeni Annabelle filminde Warren ailesinin kızını oynayacak.


Mckenna Grace, beklenen Conjuring spin-off'u Annabelle'de, Patrick Wilson'ın canlandırdığı Ed ve Vera Farmiga'nın canlandırdığı Lorraine'in kızları Judy'i oynayacak. Ed ve Lorraine Warren önceki iki Conjuring filminde de rol alan paranormal araştırmacılardı. Bu yeni filmde önemli bir role sahip olup olmayacakları şimdilik bilinmiyor. Judy filmde ailesinin eve getirdiği şeytani bebek yüzünden genç dadısı ile birlikte kötülüğün hedefi haline geir ve dehşet verici saldırılardan kurtulmak için mücadele verecek.

 

Hem önceki Annabelle filmlerininin, hem de Conjuring evreninin dışındaki bir hikaye olan The Nun'ın senaryosunu yazmış olan Gary Dauberman, yeni Annabelle filminin yönetmen koltuğunda oturacak. Yapımcı olarak da korku türünün sevilen isimlerinden James Wan'ın ismi kadroda yer alıyor. Filmin çekimleri önümüzdeki ay başlayacak, vizyon tarihi ise 3 Temmuz 2019 olarak planlanıyor. Grace, 12 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak olan The Haunting Of Hill House'un yanı sıra, 8 Mart'ta Captain Marvel filmindeki genç Carol Danvers rolüyle beyaz perdede olacak.