Sylvester Stallone’lu Creed 2’ye yeni yönetmen!

12.12.2017 10:38
Sylvester Stallone’lu Creed 2’ye yeni yönetmen!

İlki 2015’te vizyona giren Creed’deki performansıyla 2016’da Oscar’a aday olan Sylvester Stallone, devam filmi Creed 2’de yönetmenlik koltuğuna oturmaktan vazgeçti. 

MGM ve Warner Bros.’tan yapılan açıklamada, Rocky serisinin spin-off’u (yan hikayesi) niteliğindeki filmin yönetmenliğine Steven Caple Jr.’ın getirildiği belirtildi. Geçtiğimiz aylarda Creed 2’yi yöneteceğini resmi olarak duyuran Stallone’un, bir süre sonra dizginleri başka bir isme bırakmaya ikna olduğu ve stüdyonun da buna destek verdiği belirtildi. 

Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Stallone, “Adonis Creed (Michael B. Jordan) karakteri, bu kuşağı ve onların mücadelesini yansıtıyor. Adonis’le aynı kuşaktan genç ve yetenekli bir yönetmenin yer almasının proje için önemli olduğunu düşünüyorum. Böyle bir isim olan Steven Caple Jr.’ın projeye adım atmasından dolayı çok şanslıyız” dedi. 

Filmde Rocky Balboa karakterine tekrar hayat verecek 71 yaşındaki Stallone’un yanı sıra ilk kez Rocky IV'te (1985) Ivan Drago karakterini canlandıran Dolph Lundgren ile Drago’nun oğlu rolünde 21 yaşındaki Amerikalı dövüş sanatları sporcusu Sage Northcutt’ın da yer alacağı belirtiliyor. 

Çekimlerine önümüzdeki Şubat ayında başlanması plananlanan Creed 2, 21 Kasım 2018’de sinemaseverlerle buluşacak.