Creed II: Efsane Yükseliyor
7,6/10
(158 oy)
212
kullanıcı bu
filmi izledi
filmi izledi
70
kullanıcının
favori filmi
favori filmi
Creed II: Efsane Yükseliyor Filminin Konusu
2015 yapımı Creed: Efsanenin Doğuşu filminin devamı olan yapımda, Michael B. Jordan'ı bir sonraki büyük mücadelesi için hazırlanan Adonis Creed rolünde göreceğiz. Creed II'de, Sylvester Stallone sert boksör Rocky Balboa rolüne bir kez daha geri dönüyor ve Adonis Creed'in mentorü oluyor. Ancak bu kez hem kişisel hem de profesyonel mücadeleler türlü türlü sorun çıkarmaktadır ve bir sonraki büyük rakibin Rocky IV'ten Ivan Drago'nun oğlu olması ile Rocky efsanesi de kendini gösterecektir.
Bu filmleri de beğenebilirsiniz

Rocky 5
Dram

Creed: Efsanenin Doğuşu
Aksiyon, Dram

Rocky Balboa
Dram

Rocky 4
Dram

Rocky 2
Dram

Rocky 3: Veda
Dram

Rocky
Dram

Karateci Çocuk 2
Macera, Dram, Aksiyon

Karateci Çocuk 3
Aksiyon, Aile, Dram

Olympia 2. Teil - Fest Der Schönheit
Belgesel

Gol! 2
Dram

Pride
Dram

Cinderella Man
Romantik, Dram, Tarih

Milyonluk Bebek
Dram

Apne
Dram

Zafer Yolu
Dram, Tarih

Kirli Para
Komedi, Suç, Dram

Kickboxer
Aksiyon, Gerilim, Dram

Kızgın Boğa
Dram

Karateci Çocuk
Aksiyon, Macera, Dram

Şampiyon
Dram

Annapolis
Dram, Aksiyon

Yarışçı
Aksiyon, Dram

Ali
Dram

Gol! 3
Dram

Paranın Rengi
Dram

Müthiş Vuruş 2: Buzları Kırmak
Komedi

Boksun Kraliçesi
Romantik, Dram

Ölümüne Kadar
Komedi

Boksör
Dram, Romantik

Aslan Yürek
Aksiyon

Akıntıya Karşı
Dram

Onaltıncı Raund
Dram

Caddyshack
Komedi

Dogtown'ın Lordları
Dram

Joe Ve Max
Dram

Altınlar Şehri
Dram

The Set-Up
Dram, Suç

Kingpin
Komedi

Şampiyonun Dirilişi
Dram

Gençlik Ateşi:Hep ya da Hiç
Komedi

Amigo Kızlar
Komedi

Şampiyon (VI)
Komedi

Phantom Punch
Dram

Casablanca Driver
Komedi

Büyük Rekabet
Komedi

Bring It On: Fight To The Finish
Komedi

Çılgın Futbol Takımı 2
Macera, Aile, Komedi

Yeşil Sokak Holiganları 2
Suç, Dram

The Greatest
Dram
Aynı Seride Bulunan Filmler
Film İle İlgili Diğer Yapımlar
Filmi Ekleyen: buqrakral
Hata Bildir
Listeme Ekle
veya
Yeni Liste Oluştur
Liste ismi en az 3 karakter olmalıdır!
Film Afişi

Yorumlar (119)
rocky'den farkı bianca'nın duyma sorunu, muhteşem sesi ve şarkıları idi. bu filmde bir de bebişimiz oldu. onda olan duyma sorunu da seriyi farklı bir yere götürecektir. sadece boks filmi izlemiyoruz böylece ve konunun daha da çeşitlenmesi açıkçası hoşuma gidiyor çünkü başka türlü rocky'den farkı olmayacaktı.
bu film özelinde favorim adonis creed'den ziyade victor drago idi. onun sevgisizliği beni gerçekten çok ama çok üzdü. ivan drago'nun hırsının esiri olmuş bir çocuk. ivan drago'nun da her şeyi kaybetmesine de üzüldüm açıkçası. rocky 4'te itici görünen adama bu filmde sempatimi kazanacaktı az daha. rocky'nin dediği gibi ''kaybedecek bir şeyi olmayan dövüşçü çok tehlikelidir.'' evet, victor çok tehlikeli ama ''kaybedecek hiçbir şeyi olmaması'' çok kötü bir şey. victor drago'yu oynayan kişinin gerçekte de boksör olması ve oyuncu olmaması ama duyguyu bu kadar iyi geçirebilmiş olması bence takdire şayan.
dövüş tekniklerinin kötülüğü ve yine ama yine amerika propagandasının yapılması hususunda eleştirilmesine bir şey diyemiyorum haklılık payı var. seriyi sevdiğim için yorumlarım bir tık duygusal olmuş olabilir. bu filmi rocky serisini seven ve seriyle hâlâ hoşça vakit geçiren kişilere öneriyorum.