18 yaşından küçük olduğunuz için video gizlenmiştir.

Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir.

18 yaşından büyük müsünüz?

EVET HAYIR

Georgina Rodríguez Biyografi

Georgina Rodríguez Hernández Kimdir?

27 Ocak 1994 Buenos Aires, Arjantin doğumlu, İspanyol bir modeldir.  En çok Portekizli profesyonel futbolcu Cristiano Ronaldo ile olan ilişkisi ile tanınır.

Buenos Aires'te (Arjantin) doğdu, ancak tüm hayatını İspanya'nın kuzeyinde, Jaca'da (Aragon) yaşadı. 

Jorge Rodríguez adında Arjantinli bir babanın ve Ana María Hernández adında İspanyol bir annenin kızıdır;  kendisinin de itiraf ettiği gibi:''Babam Arjantinli ve annem Murcia'lı.  Babamın ailesiyle tanışmak için kız kardeşim Ivana ile Buenos Aires'e gittiler.  Bir süre orada kalmaya karar verdiler ve ben doğdum.  Babam, annemi Arjantin'de yaşaması için ikna etmeye çalıştı ama başarısız oldu ve ben bir yaşındayken Murcia'ya döndüler.  Daha sonra Jaca'da yaşamaya başladık''

2016 yılında Madrid'de bir Gucci mağazasında sekiz ay boyunca ve daha sonra El Corte Inglés'deki Prada mağazasında çalışan olarak çalıştı.

2016 yılının ortalarında Cristiano Ronaldo ile bir ilişkiye başladı, ancak bir yıl sonra ilişkilerini resmen onayladılar.  İlk kızları Alana Martina, Kasım 2017'de, futbolcunun dördüncü kızı olarak dünyaya geldi. Ekim 2021'de çift, ikinci hamileliklerini açıkladı.

2017 yılında UNO Models mankenlik ajansıyla anlaştı. Kariyeri boyunca Grazia, Men's Health , Glamorous ve Yamamay'da çalıştı ve bikini markası Pretty Little Things'in elçisi oldu. gibi moda dergilerinin kapaklarında da rol aldı Vogue veya La Gazzetta dello Sport en çok takip edilen İspanyol kadın oldu. Sonraki yıllarda sosyal ağda 27 milyondan fazla takipçiye ulaşmayı başararak fenomen oldu

Georgina Rodríguez, Gucci Grupları (2017), Misión exclusiva (2018) ve I am Georgina (2022) ile tanınan bir kostüm tasarımcısıdır.

Devamını Oku

Georgina Rodríguez Filmografi

Tümünü Gör
Bu sanatçı için henüz resim eklenmemiş. İlk sen ekleyebilirsin!