Recep Renan Bilek

7,9/10 (66 oy)
34 kullanıcının favorisi
Recep Renan Bilek Biyografisi
1968 yılının herhangi bir ayında dünyaya gelen Renan Bilek, Galatasaray Lisesi mesunu olup, müzisyen kimliğinin önüne, sağına soluna ve bazende arkasına tiyatro oyunculuğunu da koymuş,kimine sorarsan başarılı bir müzisyen kimine sorarsan başarılı bir tiyatro oyuncusu... Lise yıllarında Leke adlı bir müzik grubunun üyesiyken grubun dağılmasının ardından "Leke" adında hard rock unsurlarının bolca bulunduğu başarılı diyebileceğimiz bir albüm peyda etti. Daha sonra kendince haklı nedenleri olabilir ama İstanbul'a küserek (öyle tahmin ediliyor) İzmir'e yerleşti 2005 yılında İzmir onu kustu. İzmir'in mide asitlerine bulanmış bir şekilde kendini İstanbulda buldu. Leke isimli albümün çok fazla duyulmamasının tek sorumlusu ise popülariteye karşı bünye sorunu yaşayan Renan Bilek'tir. Sanatçı politik olur mu geyiğine karşı en güzel cevabı Politik görüş itibarı ile ulusal sol çizgide vermektedir. Yurtsever Cephe'nin mitinglerinde ve Küba Dostluk Derneği'nin düzenlediği dostluk konserinde yaptığı gösterilerle yalnızca müzik değil, meddahları parmakmasız bırakan yetenekle de karşımıza zırt pırt çıkıyor.
Son olarak Dizi Hayatına Atılan Recep Renan Bilek Öyle Bir Geçer Zamanki Dizisinde Rol Alıyor.
Hata Bildir
Yorumlar (11)
İşte onun için bunlara gerçek sanatçı deniyor
Bir koruma görevlisi rolü bir insana bu kadar mı yakışır. Şıp diye oturmuş ya da biz onu oturtturduk.
Yapımcılar olsun yönetmen oyunculuk seçiminde rolleri iyi paylaşmışlar herkes tam bir uyum içerisinde bulunmuş bu da dizinin başarısını arttırmış.
Yeni bir yüz ve bakıyorumda normak hayatına saçlarına falan oldukça sert kişiliği o kadar çok oturmuş ki böyle olacağını zannetmiyordum. Dizideki soneri canlandıran oyuncunun normal hayatında öyle olduğunu tahmin ediyordum fakat bu oyuncuda aklıma bile gelmedi. Roller insanı nasıl değiştiriyor hemen. Bunu bize yansıttığı için tebrik ediyorum ne kadar başarılı olduğunu gösterdi.
Tebrik tebrik ederim.