Dijital platformlarda haftanın en çok izlenen dizi ve filmleri (14 - 20 Ekim 2024)

Geçtiğimiz hafta dijital platformlarda en çok izlenen dizi ve filmleri burada!

Farklı platformlardaki popüler dizi ve filmlere göz atabileceğiniz bu liste, "bugün ne izlesem?" sorularınız için birebir.

Netflix'te Cem Yılmaz'ın dizisi "Erşan Kuneri", ikinci sezonuyla zirvedeki yerini korudu. Filmler arasında sinemalarda 2,8 milyondan fala kişiye ulaşan "Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör", Netflix'te ilk sıraya oturdu.

İşte dijital platformlarda en çok izlenen dizi ve filmler!

Kaynak: Box Office Türkiye

1. Erşan Kuneri 2. Sezon

Orijinal İsmi: Erşan Kuneri

Süre: 50dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Cem Yılmaz
Senarist: Cem Yılmaz
Yapımı: 2022 - Türkiye

Platform: Netflix

Erotik film yapımcısı ve yönetmeni Erşan Kuneri'nin 70'li ve 80'li yıllardaki hikayesi.

2. Aşkın Gerçek Yüzü

Platform: Netflix

Varlıklı ve çekici bir kadın olan Monica Guerritore, 60 yaşına girer. İlgi çekici ve kendisinden çok daha genç bir adama (Giacomo Keaton Gianniotti) birden âşık olduğunda kadının ailesi, adamın niyetinden şüphe eder.

3. Erşan Kuneri 1. Sezon

Orijinal İsmi: Erşan Kuneri

Süre: 50dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Cem Yılmaz
Senarist: Cem Yılmaz
Yapımı: 2022 - Türkiye

Platform: Netflix

Erotik film yapımcısı ve yönetmeni Erşan Kuneri'nin 70'li ve 80'li yıllardaki hikayesi.

4. Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör

Orijinal İsmi: Rafadan Tayfa 4

Süre: 92dk
Yönetmen: İsmail Fidan
Yapımı: 2023 - Türkiye

Platform: Netflix

Hayri, uzaya çıkan en genç insan olarak ün kazanıp üstün zekâlı öğrencilerin girdiği bir bilim teknik okuluna kabul alır. Artık mahallesinde çok az vakit geçirip çoğunlukla "Yüz Yılın İcadı" olarak hitap ettiği dev robot Hayrimatör üzerine çalışır. Bir mühendislik harikası olan Hayrimatör'ü çalıştıracak güç kaynağını kendi başına elde edemez ve uzaylı kahramanımız Zobi'nin desteğiyle Hayrimatör'ü çalıştırmayı başarır. Fakat kötüler, icadın peşine düşeceklerdir.

5. Asi 13

Orijinal İsmi: The Shadow Strays

Süre: 145dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Suç
Yönetmen: Timo Tjahjanto
Senarist: Timo Tjahjanto
Yapımı: 2024 - ABD , Endonezya

Platform: Netflix

Öldürme sanatında çok yetenekli olan genç bir suikastçı, bir çocuğu zalim bir suç örgütünden kurtarmak için akıl hocasına meydan okur ve yoluna çıkan hiç kimseye acımaz.

6. Saldırı

Orijinal İsmi: Napad

Süre: 114dk
Tür: Dram , Suç
Yönetmen: Michal Gazda
Senarist: Dana Lukasinska
Yapımı: 2024 - Polonya

Platform: Netflix

90'ların başında Polonya'da, görevine son verilen bir polis memuru, bir banka soygunu vakasını çözerse eski hayatına geri dönme şansına sahip olacaktır.

7. The Penguin

Platform: bluTV

"The Batman" filminin Penguen'i Oswald Cobblepot'un Gotham'ın yeraltı dünyasındaki yükselişine odaklanacak.

8. İlk ve Son

Orijinal İsmi: İlk ve Son

Süre: 60dk
Tür: Dram
Yönetmen: Cem Karcı
Senarist: Hakan Bonomo
Yapımı: 2021 - Türkiye

Platform: bluTV

Dizide Deniz ve Barış arasındaki zorlu fakat tutkulu ilişkinin 10 yılı anlatılıyor. 20'li yaşlarında tanışan çiftin ilişkisi, birlikte geçirdikleri 10 yıl boyunca birçok gelgite, bazen zorlu bazense mutlu süreçlere sahne oluyor. 

9. Saklı

Platform: bluTV

Ozan, yaz tatilini kayınpederinin lüks villasında ailesiyle geçirmeye karar verir ve bu villanın bulunduğu sayfiye kasabasına gelir. Genç ve evli bir kadın olan Aslı ise, aynı kasabada ortağı olduğu restoranı ayakta tutmaya çalışmaktadır. Ozan’ın küçük kızı ölümle burun buruna geldiğinde ikilinin yolları kesişir. Aralarında her şeyi alt üst edecek gizli bir ilişki başlar. 

10. Sex And The City

Orijinal İsmi: Sex And The City: The Movie

Süre: 146dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yapımı: 2008 - ABD

Platform: bluTV

Filmin konusu, ünlü dizinin HBO TV’deki bitişinden dört yıl sonrasında başlıyor. Carrie Bradshaw, en son Big ile sağlam ve kalıcı bir ilişki kurmak üzeredir. Bu ilişkinin ilk başladığından beri 10 yıl geçmiştir. Artık çıtalar daha yüksektir. Daha çok güven ve potansiyel vardır. Bu nedenle uzun metrajlı filmde zaten var olanın üzerine çok sürprizli yeni gelişmeler eklenir.

11. Sex and the City 2

Orijinal İsmi: Sex And The City 2

Süre: 147dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yapımı: 2010 - ABD

Platform: bluTV

Nikah masasında "evet" dedikten sonra neler olur? Dört arkadaşın hayatı her zaman diledikleri gibidir ama hayat sürprizleri de barındırmasaydı "Sex and the City" de olmazdı. bu sefer kızlarımız New York'tan, dünyanın en lüks ve egzotik yerlerinden birine, partinin hiç sona ermediği, her köşesinde gizemler barındıran, büyüleyici bir maceraya doğru savrulurlar. Bu gezi, dört arkadaşın evlilik, annelik ve benzer durumların hayatlarına kattığı eleneksel rollerinden kaçmak için çok doğru bir zamanda çıkagelir.

12. Ocean's 8

Orijinal İsmi: Ocean's Eight

Süre: 111dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Suç
Yönetmen: Gary Ross
Senarist: Olivia Milch , Gary Ross
Yapımı: 2018 - ABD

Platform: bluTV

Danny Ocean'ın uzun süredir ortalarda olmayan kız kardeşi Debbie Ocean (Sandra Bullock) şartlı tahliyeyle serbest kalınca çok büyük bir soygun gerçekleştirmeyi planlamıştır. Metropolitan Müzesi'nin her yıl düzenlediği ve son derece seçkin isimlerin katıldığı 'Met Gala'da, Daphne Kluger'in (Anne Hathaway) boynunda taşıyacağı milyonlarca dolar değerindeki mücevheri çalmak istemektedir. Bu amaçla yeteneklerine güvendiği birbirinden yetenekli arkadaşlarını bir araya getirerek imkansızı gerçekleştirmeye çalışacaktır.

13. Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri

Orijinal İsmi: The Lord of the Rings: The Rings of Power

Yapımı: 2022 - ABD

Platform: Amazon Prime Video

Göreceli bir barış zamanında başlayan dizi, uzun süredir korkulan kötülüğün Orta Dünya’da yeniden ortaya çıkışıyla yüzleşirken hem tanıdık hem de yeni karakterleri takip ediyor. Dumanlı Dağlar'ın en karanlık derinliklerinden, elf başkenti Lindon'un görkemli ormanlarına, nefes kesen ada krallığı Númenor'a ve haritanın en ücra köşelerine kadar bu krallıklar ve karakterler, onlardan sonra da yaşayacak miraslarını şekillendirecekler.

Dizi "Yüzüklerin Efendisi" serisinin ilk kitabından ve "Hobbit"ten yüzlerce yıl önce geçiyor.

14. Citadel: Diana

Platform: Amazon Prime Video

"Citadel" evreninin İtalya bölümü bizi 2030 İtalya'sına götürüyor. Küresel ajan şirketi Citadel için çalışan kılık değiştirmiş bir ajan, düşman hattında sıkışıp kalır.

15. The Devil's Hour

Orijinal İsmi: The Devil's Hour

Tür: Dram , Gizem , Suç
Senarist: Tom Moran
Yapımı: 2022 - İngiltere

Platform: Amazon Prime Video

Dizi, her gece tam olarak 3.33'te, sözde şeytan saatinin ortası olan, 03:00 ile 04:00 saatleri arasında korkunç kabuslarla uyanan bir kadının etrafında dönüyor.

16. Mavi Mağara

Orijinal İsmi: Mavi Mağara

Süre: 88dk
Tür: Dram
Yönetmen: Altan Dönmez
Senarist: Kerem Bürsin
Yapımı: 2024 - Türkiye

Platform: Amazon Prime Video

Deniz kuvvetlerinde komando olan Cem, hayatının aşkı Alara ile bir gün birlikte gideceklerine söz verdiği Mavi Mağara’ya ziyaret etmek için yolla çıkar. Alara ile aşklarının, mücadelelerinin, tutkularının ve acılarının anılarına boğulan Cem'in Mavi Mağara yolculuğu aydınlatıcı olacaktır.

17. Anunnakiler

Orijinal İsmi: Anunnakiler

Süre: 75dk
Tür: Aksiyon , Komedi
Yapımı: 2024 - Türkiye

Platform: Amazon Prime Video

İstanbul'daki güçlü bir afrodizyak yaratıcısı ve birkaç farklı kişi bir anda ortadan kaybolur. Polis, Nibiru gezegeninden Agulu adında bir uzaylıdan bahseden Kasım'ı sorguya çeker. Agulu, Dünya'nın afrodizyak kaynaklarını Nibiru'ya kaçırır. Hamdi Bülbül ve ekibi bu sırrı açıklayınca Anunnakiler tarafından elenirler.

18. Ölümcül Ateş

Orijinal İsmi: Killer Heat

Süre: 97dk
Tür: Dram , Romantik , Suç
Yönetmen: Philippe Lacôte
Yapımı: 2024 - ABD

Platform: Amazon Prime Video

Yabancı bir özel dedektif, Yunanistan'ın Girit Adası'nda şüpheli bir ölümü araştırmak üzere işe alınır. Bu olayda, kurbanın güçlü ailesi arasında derin kıskançlıklar yaşanmaktadır.