Dijital Platformlarda Haftanın En Çok İzlenen Dizi ve Filmleri (7 - 13 Ekim 2024)

Geçtiğimiz hafta dijital platformlarda en çok izlenen dizi ve filmleri burada!

Farklı platformlardaki popüler dizi ve filmlere göz atabileceğiniz bu liste, "bugün ne izlesem?" sorularınız için birebir. Cem Yılmaz'ın dizisi "Erşan Kuneri", ikinci sezonuyla zirveye oturdu. Filmler arasında ise "The Platform 2" birinci sıradaki yerini korudu.

İşte dijital platformlarda en çok izlenen dizi ve filmler!

Kaynak: Box Office Türkiye

1. Erşan Kuneri 2. Sezon

Orijinal İsmi: Erşan Kuneri

Süre: 50dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Cem Yılmaz
Senarist: Cem Yılmaz
Yapımı: 2022 - Türkiye

Platform: Netflix

Erotik film yapımcısı ve yönetmeni Erşan Kuneri'nin 70'li ve 80'li yıllardaki hikayesi.

2. Aşkın Gerçek Yüzü

Platform: Netflix

Varlıklı ve çekici bir kadın olan Monica Guerritore, 60 yaşına girer. İlgi çekici ve kendisinden çok daha genç bir adama (Giacomo Keaton Gianniotti) birden âşık olduğunda kadının ailesi, adamın niyetinden şüphe eder.

3. Erşan Kuneri 1. Sezon

Orijinal İsmi: Erşan Kuneri

Süre: 50dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Cem Yılmaz
Senarist: Cem Yılmaz
Yapımı: 2022 - Türkiye

Platform: Netflix

Erotik film yapımcısı ve yönetmeni Erşan Kuneri'nin 70'li ve 80'li yıllardaki hikayesi.

4. Platform 2

Orijinal İsmi: El hoyo 2

Süre: 100dk
Senarist: David Desola
Yapımı: 2024 - İspanya

Platform: Netflix

Gizemli bir lider Platform'da kendi kurallarını dayatırken, yeni bir sakin, acımasız beslenme sistemiyle mücadele etmek için bu tartışmalı yönteme karşı verilen mücadeleye dahil oluyor. Ancak yanlış tabaktan yemek ölüm cezasına dönüştüğünde hayatınızı kurtarmak için ne kadar ileri gitmeye hazırsınız?

5. Predator

Orijinal İsmi: The Predator

Süre: 107dk
Yönetmen: Shane Black
Senarist: Shane Black , Fred Dekker
Yapımı: 2018 - ABD , Kanada

Platform: Netflix

Eski bir Özel Kuvvetler askeri olan Quinn McKenna Meksika'da paralı bir görevde bulunduğu sırada bir uzaylıyla karşılaşır, bu uzaylı teknolojisine ait bazı parçaları evine gönderir. Ancak oğlu Rory'nin bu paketi yanlışlıkla açması, uzayın en derinlerinden korkunç yaratıkların yeniden dünyaya gelmesine neden olur. Üstelik bu yaratıklar, başka gezegenlerdeki varlıklarla gen havuzlarını genişletmiş, iyice güçlenmiştir. Onları durdurabilecek tek güç, bir grup eski asker ve bir de özel hayatındaki sorunlarla mücadele eden fen bilgisi öğretmeni olacaktır. The Predator filmi kronolojik olarak, 1990 yapımı Predator 2 ve 2010 yapımı Predators'ın arasında konumlanıyor.

6. Black Adam

Orijinal İsmi: Black Adam

Süre: 125dk
Yönetmen: Jaume Collet-Serra
Yapımı: 2022 - ABD

Platform: Netflix

Filmde "Shazam!" hikayesinin anti kahramanı Black Adam'a odaklanılıyor. Dwayne Johnson'ın Black Adam'ı canlandırdığı yapımın yönetmeni ise Jaume Collet-Serra.

Mısır tanrılarının ulu güçleri kendisine bahşedildikten ve aynı hızla hapsedildikten yaklaşık 5.000 yıl sonra Black Adam özgürlüğüne kavuşur. Artık benzersiz adalet biçimini tüm dünyayla tanıştırmaya hazırdır.

7. The Penguin

Platform: bluTV

"The Batman" filminin Penguen'i Oswald Cobblepot'un Gotham'ın yeraltı dünyasındaki yükselişine odaklanacak.

8. The Franchise

Platform: bluTV

Süper kahraman filmleri üretme döngüsüne sıkışıp kalmış bir yaratıcı ekip, kaçınılmaz soruyla yüz yüze gelir: Bu filmler Hollywood'un yükselişi midir yoksa sinemanın tutunabileceği son nokta mı?

9. İlk ve Son

Orijinal İsmi: İlk ve Son

Süre: 60dk
Tür: Dram
Yönetmen: Cem Karcı
Senarist: Hakan Bonomo
Yapımı: 2021 - Türkiye

Platform: bluTV

Dizide Deniz ve Barış arasındaki zorlu fakat tutkulu ilişkinin 10 yılı anlatılıyor. 20'li yaşlarında tanışan çiftin ilişkisi, birlikte geçirdikleri 10 yıl boyunca birçok gelgite, bazen zorlu bazense mutlu süreçlere sahne oluyor. 

10. Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki

Orijinal İsmi: Dune: Part Two

Süre: 165dk
Yönetmen: Denis Villeneuve
Yapımı: 2024 - ABD

Platform: bluTV

Paul Atreides (Timothée Chalamet), Baharat adlı bir metayı koruyan dev solucanların olduğu çöl gezegeninde göçebelerin Mesihi olur. Baharat insanları gezginlere, mistiklere ve hatta delilere dönüştürebilir. Peki evrenlerinin yeni hükümdarı olmak için Paul hangi bedeli ödeyecek?

11. Sex and the City 2

Orijinal İsmi: Sex And The City 2

Süre: 147dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yapımı: 2010 - ABD

Platform: bluTV

Nikah masasında "evet" dedikten sonra neler olur? Dört arkadaşın hayatı her zaman diledikleri gibidir ama hayat sürprizleri de barındırmasaydı "Sex and the City" de olmazdı. bu sefer kızlarımız New York'tan, dünyanın en lüks ve egzotik yerlerinden birine, partinin hiç sona ermediği, her köşesinde gizemler barındıran, büyüleyici bir maceraya doğru savrulurlar. Bu gezi, dört arkadaşın evlilik, annelik ve benzer durumların hayatlarına kattığı eleneksel rollerinden kaçmak için çok doğru bir zamanda çıkagelir.

12. Godzilla

Orijinal İsmi: Godzilla

Süre: 123dk
Yönetmen: Gareth Edwards
Senarist: David Callaham
Yapımı: 2014 - ABD

Platform: bluTV

Dünyanın en ünlü canavarı, insanlığın haddini aşarak yaptığı bilimsel çalışmalar sonucu ortaya çıkarak tüm insanların varlığını tehdit eden acımasız yaratıklarla mücadele ederek bizi koruyor.   

13. Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri

Orijinal İsmi: The Lord of the Rings: The Rings of Power

Yapımı: 2022 - ABD

Platform: Amazon Prime Video

Göreceli bir barış zamanında başlayan dizi, uzun süredir korkulan kötülüğün Orta Dünya’da yeniden ortaya çıkışıyla yüzleşirken hem tanıdık hem de yeni karakterleri takip ediyor. Dumanlı Dağlar'ın en karanlık derinliklerinden, elf başkenti Lindon'un görkemli ormanlarına, nefes kesen ada krallığı Númenor'a ve haritanın en ücra köşelerine kadar bu krallıklar ve karakterler, onlardan sonra da yaşayacak miraslarını şekillendirecekler.

Dizi "Yüzüklerin Efendisi" serisinin ilk kitabından ve "Hobbit"ten yüzlerce yıl önce geçiyor.

14. Citadel: Diana

Platform: Amazon Prime Video

"Citadel" evreninin İtalya bölümü bizi 2030 İtalya'sına götürüyor. Küresel ajan şirketi Citadel için çalışan kılık değiştirmiş bir ajan, düşman hattında sıkışıp kalır.

15. Vox Machina Efsanesi

Orijinal İsmi: The Legend of Vox Machina

Süre: 27dk
Yapımı: 2022 - ABD

Platform: Amazon Prime Video

Krallık kötülük tarafından tehdit edildiğinde, ekip ekip adaleti geri getirebilecek tek kişinin kendileri olduğunu anlar.

16. Anunnakiler

Orijinal İsmi: Anunnakiler

Süre: 75dk
Tür: Aksiyon , Komedi
Yapımı: 2024 - Türkiye

Platform: Amazon Prime Video

İstanbul'da güçlü bir afrodizyak yaratıcısı ve birkaç kişi gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Polis, Nibiru gezegeninden Agulu adında bir uzaylıdan bahseden Kasım'ı sorgular. Agulu, Dünya'nın afrodizyak kaynaklarını Nibiru'ya kaçırır. Hamdi Bülbül ve ekibi bu sırrı açıklayınca Anunnakiler tarafından elenirler.

17. Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği

Orijinal İsmi: The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Süre: 228dk
Yönetmen: Peter Jackson
Yapımı: 2001 - ABD

Platform: Amazon Prime Video

Çok eski çağlarda Elf demircileri, güç yüzüklerini sihirli ustalıklarıyla yapmış ve Karanlıkların Efendisi Sauron, bu yüzükleri işleyip kendi gücüyle doldurmuştur. Daha sonra kendisinden çalınan, diğer tüm yüzüklere hükmeden, Tek Yüzüğü bütün gücüyle tüm Orta Dünya'da aramasına rağmen bulamamıştır. Yüzük, Shire Bölgesi'nde yaşayan Frodo Baggins adlı bir hobbitte bulunmaktadır. Ancak çok büyük bir güce sahip bu yüzüğü yok etmek gerekmektedir. Frodo ve arkadaşları, diğer ırklardan gelen arkadaşlarıyla birlikte yüzük kardeşliğini oluşturur ve hepsi bu yolculukta büyücü Gri Gandalf'ı izler.

18. Ölümcül Ateş

Orijinal İsmi: Killer Heat

Süre: 97dk
Tür: Dram , Romantik , Suç
Yönetmen: Philippe Lacôte
Yapımı: 2024 - ABD

Platform: Amazon Prime Video

Yabancı bir özel dedektif, Yunanistan'ın Girit Adası'nda şüpheli bir ölümü araştırmak üzere işe alınır. Bu olayda, kurbanın güçlü ailesi arasında derin kıskançlıklar yaşanmaktadır.