"Leyla" Oyuncularını ve Karakterlerini Tanıyalım!

11 Eylül 2024 akşamı Now TV'de başlayan ve başrollerinde Cemre BayselGonca Vuslateri ve Alperen Duymaz'ın bulunduğu dizi "Leyla"ya gelin yakından bakalım! 

Hilal Saral'ın yönettiği ve Aybike Ertürk'ün senaryosunu kaleme aldığı dizik Küçük yaşta annesini kaybeden ve babasının yeniden evlenmesiyle hayatı altüst olan Leyla'nın üvey annesi Nur tarafından bir çöplüğe bırakıldıktan yıllar sonra intikamını almak için geri dönmesini konu alıyor.

"Leyla" her çarşamba 20.00'de NOW TV'de!

Peki "Leyla" dizisinin oyuncuları ve karakterleri kim?

1. Cemre Baysel

Cemre Baysel
Doğum Tarihi: 5 Şubat 1999

"Leyla" dizisi Leyla kimdir?

Genç yaşta annesine veda eden ve tek kimsesi babası olan Leyla'nın bütün düzeni babasının evlenmesiyle bozulur. Birtanecik babasını ona eziyet eden üvey annesi yüzünden kaybeder ve bir çöplüğe bırakılır. Leyla, yıllar sonra Nur'dan intikam almak için küllerinden doğacaktır.

"Leyla" dizisinin Leyla'sı Cemre Baysel kimdir?

Cemre Baysel, İzmir doğumlu oyuncu. Ege Üniversitesi'nde eğitim gören Baysel, 2014 yılında yer aldığı "Yeşil Deniz" dizisi ile televizyon dünyasına adımını attı. 2018'de rol aldığı "Elimi Bırakma" ile dikkat çekti. 47. Altın Kelebek Ödülleri‘nde Yıldızı Parlayanlar ödülünü kazandı.

2. Alperen Duymaz

Alperen Duymaz
Doğum Tarihi: 3 Kasım 1992

"Leyla" dizisi Civan kimdir?

Civan küçükken çöplüğe terk edildiğinde Güzide anne ona sahip çıkar ve onu Neco'dan korur. Nur kendisini evlat edindiğinde çöplükten zenginler dünyasına geçer. Fakat kendisini geçmişi ve yeni kimliği arasında sıkışıp kalmış hisseder.

"Leyla" dizisinin Civan'ı Alperen Duymaz kimdir?

Alperen Duymaz, Ankara doğumlu oyuncu ve mankendir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Duymaz, "Tatlı Küçük Yalancılar" ile kamera oyunculuğuna başladı. Son yıllarda "Erkek Severse", "EGO" ve "Son Yaz" gibi yapımlarda yer aldı.

3. Gonca Vuslateri

Gonca Vuslateri
Doğum Tarihi: 2 Eylül 1986

"Leyla" dizisi Nur kimdir?

Çöplükte büyüyen Nur, hayat şartlarıyla zalim ve acımasız birine dönüşür. Birlikte tutkulu bir aşk yaşadığı Mali ile dolandırıcılık yaparlar ve ağlarına Leyla'nın babası Hilmi düşer. 

"Leyla" dizisinin Nur'u Gonca Vuslateri kimdir?

Nazlı Gonca Vuslateri, Osmangazi, Bursa doğumlu sinema ve tiyatro oyuncusu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Vuslateri, Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Vasfiye Teyze ve Eylem karakterleriyle popülerite kazanmıştır.  Bornova BornovaHer Şey DahilSıcak Kafa yer aldığı yapımlaradn bazılarıdır. Aynı zamanda "Vur-Yağmala-Yeniden" (Dot), "Kayıp Cennet" (Dot), "Dün Meydana Gelen Bir Olayda" (Dot) gibi tiyatro oyunlarında yer almıştır.

4. Halil İbrahim Ceyhan

Halil İbrahim Ceyhan
Doğum Tarihi: 13 Aralık 1982

"Leyla" dizisi Tufo kimdir?

Tufo, ya da asıl adıyla Tufan, genç yaşta futboldaki yeteneğiyle keşfedilir. Kariyeri için önemli bir zamanda istemeden bir kazaya karışır. Arabayla çarptığı Hilmi’nin ölmesiyle dünyası yıkılır ve büyük vicdan azabı çeker. Nur’un manipülasyonlarına inanarak ona yardım etmeye çalışırken bir anda kendini Nur'la bir aile kurmuş olarak bulur.

"Leyla" dizisinin Tufo'su Halil İbrahim Ceyhan kimdir?

Halil İbrahim Ceyhan, İstanbul doğumlu oyuncu, manken, şarkıcı ve söz yazarı. 2007 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı. Sonrasında müziğe yönelen Ceyhan, "Kaybettim" isimli bir single çıkardı. Kanal 7 dizisi "Emanet" ile geniş bir kitleye ulaştı.

5. Yiğit Kirazcı

Yiğit Kirazcı
Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1983

"Leyla" dizisi Mali kimdir?

Kolay yoldan para kazanmayı kendine ilke edinmiş Mali'nin kafası sürekli üçkağıda çalışır. Kırklı yaşlarındaki Mali'nin çocukluğu ve ilk gençlik yıllarını Nur’la birlikte çöplükte geçirmiştir. Nur’a olan hastalıklı bir şekilde aşıktır. 

"Leyla" dizisinin Mali'si Yiğit Kirazcı kimdir?

Mustafa Yiğit Kirazcı, İstanbul doğumlu oyuncu ve model. 2005 yılında Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Bölümü'nü bitirdi. Üniversite okurken bir yandan modellik yaptı. Netflix yapımı "50 Metrekare"de Yakup karakterini canlandırdı.

6. Zeyno Eracar

Zeyno Eracar
Doğum Tarihi: 5 Aralık 1970

"Leyla" dizisi Güzide kimdir?

Güzide Anne, Civan küçükken çöplüğe terk edildiğinde ona sahip çıkar ve onu Neco'dan korur. Geçmişte yaşadığı zorluklar ve aileyi bir arada tutma çabasıyla şekillenmiş, otoriter bir insana dönüşmüştür. Sevdikleri için her şeyi yapar. 

"Leyla" dizisinin Güzide'si Zeyno Eracar kimdir?

Zeyno Eracar; oyuncu ve seslendirme sanatçısı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. İstanbul Şehir Tiyatrosu ve Bakırköy Belediye Tiyatrosu'nda sahneye çıktı. "Çiçek Taksi"deki Esin,"Öyle Bir Geçer Zaman Ki"deki Neriman,"Kara Sevda"daki Fehime rolleriyle akıllardadır. Lucy Liu, Catherine Zeta-Jones, Susan Sarandon, Marisa Tomei, Patricia Arquette, Angelina Jolie, Jodie Foster ve Meryl Streep gibi çok sayıda ünlü oyuncuyu seslendirdi. Son yıllarda "Leyla", "Büyük Kuşatma" ve "Yargı" yapımlarında rol aldı.