Eleştirmenlerin Nefret Ettiği 10 Eğlenceli Film

Eleştirmenlerin nefret ettiği gerçekten eğlenceli filmleri sizler için derledik!

Film eleştirmenleri, izleyicilere rehberlik ederek filmlerin izlemeye değer olup olmadığını anlamalarına yardımcı olur. Olumsuz eleştiriler, gişe performansını olumsuz etkileyebilir, hatta beklenen filmlerin izlenmemesine yol açabilir. Ancak, bazen eleştirmenler eğlence amaçlı filmleri küçümseyebilir. Her film sanat eseri olmak zorunda değildir; izleyiciler zaman zaman sadece eğlenceli, zihni yormayan filmler izlemek isterler. Bu tarz filmler eleştirmenlerden düşük puan alsa da izleyiciler için keyiflidir.

işte eleştirmenlerden geçer not alamayan ama izlerken eğleneceğiniz en iyi filmler!

1. Venom: Zehirli Öfke

Orijinal İsmi: Venom

Süre: 112dk
Yönetmen: Ruben Fleischer
Yapımı: 2018 - ABD , Çin

raştırmacı gazeteci Eddie Brock, başına gelen talihsiz bir olayın ardından, kariyerini yeniden ayağa kaldırabilmek için Life Foundation'ın gizli faaliyetlerini araştırmaya başlar. Bir tesiste denemeleri yapılan ortak yaşar-simbiyotla temas edince Venom adlı çok güçlü ve kontrolü zor bir yaratık ortaya çıkar.

2. Çılgın Garsonlar

Orijinal İsmi: Waiting...

Süre: 94dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Rob McKittrick
Senarist: Rob McKittrick
Yapımı: 2005 - ABD

Mutfakta olan herşey tabakta son bulur.Shenanigan Restaurant çalışanlarının aralarındaki ilişkileri, yaşadıkları kargaşaları, eğlenceli diyalogları ve komik anları anlatan eğlenceli bir film! Kolej'ten mezun olmasının üzerinden dört yıl geçen Dean (Justin Long), Shenanigan Restaurant'daki işini şimdiye kadar hiç sorgulamamıştır. Ne zaman ki eski okul arkadaşı Chett'in elektrik mühendisi olarak kendine kazançlı bir kariyer yaptığını öğrenir, çıkmaz yola girmiş hayatı bir karmaşaya doğru sürüklenmeye başlar. Deam'in arkadaşı Monty'de aynı durumdadır ancak çok da önemsememektedir.Bir yandan eğlenmeyi ve yaşı küçük kızlarla gezmeyi seven Monty restoranda yeni işe girmiş utangaç, Mitch'i eğitmeye çalışırken bir yandan da Mitch sivri dilli eski kız arkadaşı Serena, Shenamigan'ın hırslı yöneticisi Dan ve baş aşçı Raddimus'la tanışmaya başlar.

3. Warcraft

Orijinal İsmi: World of Warcraft

Süre: 123dk
Yönetmen: Duncan Jones
Yapımı: 2016 - ABD , Çin , Japonya , Kanada

Azeroth gezegenindeki insan düzeni tehdit altındadır, nitekim Draenor'da yaşayan orklar, soylarının tükenme tehlikesiyle karşı karşıya kalınca Kara Geçit'ten geçerek insanların dünyasına gelmeye başlarlar.  İnsanların önderi Anduin Lothar ve orkların önderi Durotan, her iki halkın geleceğini belirleyecek bir noktaya geleceklerdir.

4. Kanca

Orijinal İsmi: Hook

Süre: 142dk
Tür: Aile , Fantastik , Komedi , Macera
Yönetmen: Steven Spielberg
Yapımı: 1991 - ABD

Peter Banning, işkolik bir avukattır. Karısı ve iki çocuğunu fazlasıyla ihmal etmektedir. Ailece İngiltere'deki büyükanne Wendy'i ziyarete gittiklerinde, çocukları Kaptan Hook tarafından kaçırılır. Peter, peri Tinkerbell'in yardımıyla Olmayan Ülke'ye döner.  Peter Banning, artık Peter Pan olmuştur ve Kayıp Çocuklar'ın da yardımıyla çocukluk anılarını ve uçmayı hatırlayacak ve Kaptan Hook ile savaşacaktır. 

5. Beceriksizler

Orijinal İsmi: Half Baked

Süre: 82dk
Tür: Komedi , Suç
Yönetmen: Tamra Davis
Yapımı: 1998 - ABD

Aralarında çok sıkı dostluk duyguları olan üç arkadaşı, hapse giren arkadaşlarının kefalet parasını bulup onu dışarı çıkarmak için giriştikleri karmaşık ve komik olaylar zincirinden oluşan maceraları anlatılıyor. Yaptıkları akılcı plan birden beklenmeyen gelişmeler yüzünden suya düşmek üzeredir. Arkadaşlarını kurtarmak bir yana kendi başları da büyük bir belaya girmek üzeredir.  

6. Şehrin Azizleri

Orijinal İsmi: The Boondock Saints

Süre: 108dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Suç
Yönetmen: Troy Duffy
Senarist: Troy Duffy
Yapımı: 1999 - ABD , Kanada

İrlanda asıllı ikiz kardeşler Connor ve Murphy McManus, Boston’da yaşamaktadırlar. Dindar insanlar olan bu ikili Tanrı’nın kendilerine Dünya’yı kötülüklerden korumak misyonu yüklediğine inanarak, Boston’un azılı suçlarını ortadan temizlemeye başlar. Kurbanlar kötü insanlar olunca halktan kimse paniğe kapılmaz. Aslında ikizlerin peşine düşen FBI ajanı Paul Smecker bile bu temizliği kendisinin yapmak isteyip yapamadığı birşey olarak görmektedir.

7. The Little Rascals

Orijinal İsmi: The Little Rascals

Süre: 82dk
Tür: Aile , Komedi , Romantik
Yönetmen: Penelope Spheeris
Yapımı: 1994 - ABD

Hikaye, mahallenin okul çağındaki tüm erkek çocuklarının üyesi olduğu ‘Kadınlardan Nefret Eden He-Man Kulübü’nün başkanı olan Spanky ile başlıyor. Onun en iyi arkadaşı Alfalfa ise, kulübün ödül verdiği go-kart yarışmasına katılacak sürücü olarak seçilir. Ancak yarışma anons edildiğinde Alfalfa ortalıklarda görünmemektedir. Aramalar sonucunda Alfalfa, Darla ile bir kızla birlikte yakalanır!

8. Benimle Dans Et

Orijinal İsmi: Step Up

Süre: 104dk
Tür: Dram , Müzikal , Romantik , Suç
Yönetmen: Anne Fletcher
Yapımı: 2006 - ABD

Asi ruhlu Tyler Gage, gençlik yıllarını Baltimore'un kötü sokaklarında yaşayarak geçirmiştir. Dans olan tutkusu ve yeteneği sayesinde daha iyi bir hayat kurabileceğini hayal etmektedir. Öte yanda, hırslı ve başarılı Nora, ülkenin en prestijli sanat okullarından birinde klasik dans eğitimi almaktadır. Tyler, işlediği bir suçtan ötürü cezasını çekmek üzere bu okulda çalışmaya başlar. İki ayrı dünyanın insanları olan Tyler ve Nora'nın karşılaşmaları müzikal bir masalın başlangıcı olur.

9. Grandma's Boy

Orijinal İsmi: Grandma's Boy

Süre: 95dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Nicholaus Goossen
Yapımı: 2006 - ABD

35 yaşında, video oyun test ederek hayatını kazanan Alex için hayat çok güzeldir ta ki despot büyükanne Lilly ve onun ev arkadaşları seks düşkünü Grace ve Bea'nın yanına taşınmaya zorlanana kadar. Alex iş arkadaşlarına süper seksi üç kızla birlikte yaşadığını söyler. Ne zamanki kızlar Alex'in işyerine gelirler, büyükannenin evinde gerçek şenlik başlar.

10. Büyükler

Orijinal İsmi: Grown Ups

Süre: 102dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Dennis Dugan
Senarist: Adam Sandler , Fred Wolf
Yapımı: 2010 - ABD

Büyükler, küçükken iyi arkadaş olan ve 4 Temmuz hafta sonu için aileleriyle birlikte otuz yıldan beri ilk kez bir araya gelen beş erkek hakkında dur durak bilmeyen bir komedi. Kaldıkları yerden arkadaşlıklarına devam eden bu beş kişi, ilerleyen yaşın büyümek anlamına gelmediğini keşfederler.