Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (16 - 22 Eylül 2024)

Netflix Türkiye 16 - 22 Eylül 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Çirkinler" (Uglies) çekerken onu "Deha" (Gifted) takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Çirkinler

Orijinal İsmi: Uglies

Süre: 100dk
Yönetmen: McG
Senarist: Krista Vernoff
Yapımı: 2024 - ABD

Güzellik standartlarının zorla dayatıldığı distopik bir gelecekte, mecburi estetik ameliyat olmayı bekleyen bir genç, kaybolan arkadaşını bulmak için bir yolculuğa çıkar.

2. Deha

Orijinal İsmi: Gifted

Süre: 101dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Marc Webb
Senarist: Tom Flynn
Yapımı: 2017 - ABD , İngiltere

Florida'da yaşayan Frank Adler (Chris Evans), 7 yaşındaki yeğeni Mary (Mckenna Grace) ile birlikte yaşamaktadır. Mary'nin küçük yaşına rağmen matematiğe inanılmaz bir yeteneği vardır ve normal şartlarda özel bir okula gitmesi gerekirken Frank'in ısrarıyla devlet okuluna gitmektedir, nitekim Mary'nin tıpkı kızı gibi matematiğe yetenekli annesi, Milenyum Problemleri'nden Navier–Stokes problemini çözebilmek için varını yoğunu ortaya koymuş, ancak kızı 6 aylıkken intihar etmiştir ve Frank de küçük kızın normal bir çocukluk geçirmesini istemektedir. Günün birinde Frank'in annesi, aynı zamanda Mary'nin anneannesi olan Evelyn (Lindsay Duncan) çıkagelir. Küçük kızın üstün zekasından haberdar olan kadın, çocuğun velayetini alarak onu seviyesine uygun bir okula gönderme konusunda ısrarcı olur. Frank, Mary'nin özel bir okula gitmesini kabullenir, ancak o okulda annesinin gözetimi altında olduğunu öğrenince, kızı tekrar yanına alabilmek adına ev sahibesi Roberta (Octavia Spencer) ve öğretmeni Bonnie (Jenny Slate) ile elinden gelen her şeyi yapmaya karar verir.

3. Siyah Kuşaklı Memur

Orijinal İsmi: Officer Black Belt

Süre: 108dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Suç
Yönetmen: Kim Joo-hwan
Senarist: Kim Joo-hwan
Yapımı: 2024 - Güney Kore

 Zor durumdaki kişileri görmezden gelemeyen hünerli bir dövüş sanatçısı, dövüş sanatları memuru olarak suçla savaşmak ve suçu önlemek için bir şartlı tahliye memuruyla el ele verir.

4. Rebel Ridge

Orijinal İsmi: Rebel Ridge

Süre: 132dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim , Suç
Yönetmen: Jeremy Saulnier
Senarist: Jeremy Saulnier
Yapımı: 2024 - ABD

Kuzeninin kefaleti için ödeyeceği bir çanta dolusu paraya yerel polis haksız şekilde el koyunca eski bir deniz piyadesi, küçük bir kasabadaki yolsuzlukla mücadele eder.

5. Yarından Sonra

Orijinal İsmi: The Day After Tomorrow

Süre: 124dk
Yönetmen: Roland Emmerich
Senarist: Roland Emmerich
Yapımı: 2004 - ABD

Dünya, doğanın gazabına uğramaktadır. Şiddetli kasırgalar Los Angeles'ı haritadan silmiş, Yeni Delhi karlar altına gömülmüş, Tokyo devasa dolu yağışıyla yıkılırken New York ani iklim değişikliği ile dev dalgaların tehditi altında kalmıştır. Bir iklim bilim uzmanı olan Jack Hall, dünyayı, küresel ısınmanın tetiklediği bu felaketten kurtarmak için çözüm arayışındadır

6. Yaşamak için Öldür

Orijinal İsmi: The Condemned

Süre: 113dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Scott Wiper
Senarist: Scott Wiper , Rob Hedden
Yapımı: 2007 - ABD

Orta Amerika'da bir hapishanede ölümü bekleyen Jack Conrad, yasadışı bir reality şovda dövüştürülmek üzere zengin bir yapımcıya satılır.Terk edilmiş bir adaya getirilen Conrad çok geçmeden kapana kısıldığını, dünyanın dört bir yanından getirilen dokuz mahkumla ölümüne dövüşeceğini çğrenir. Kaçmanın mümkün olmadığını bu adada milyonlar şiddeti online olarak sansürsüz bir şekilde izleyecektir. Conrad tüm gücünü kullanmalı ve sona kalan adam olmalıdır. Bu onun özgürlüğe giden yolu olacaktır.

7. Hızlı ve Öfkeli: Hobbs and Shaw

Orijinal İsmi: Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Süre: 137dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Macera
Yönetmen: David Leitch
Yapımı: 2019 - ABD

Kanunsuz bir kaçak olan Shaw, sadık kanun adamı olan Hobbs'a suikast girişiminde bulunduğu için hapse girmiştir. Görünürde hiç ortak noktası olmayan ve birbirine zıt iki adam da kendi katı ahlak kurallarıyla çalışır ve bunu kabul etmeleri başlarına bela açacaksa bile birbirlerine saygı duyarlar. Birbirlerine güvenmeseler bile insanlığı sonsuza dek değiştirebilecek biyolojik bir tehdidti durdurmak için birlikte çalışmaktan başka seçenekleri yoktur.

8. Erdal ile Ece

Süre: 107dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Togan Gökbakar
Senarist: Şahan Gökbakar
Yapımı: 2024 - Türkiye

Erdal (Şahan Gökbakar), oto saniyede kuzeni Oğuz ile birlikte araç kaplama ve modifiye işleriyle uğraşır. Kurumsal bir şirkette yönetici olarak çalışan ve uzun yıllardır birlikte olduğu Ece (Seda Türkmen) ile evlidir. Film, çağımızda evlilik ilişkilerinde sıkça karşılaşılan acı tatlı çatışmaları ve bu sırada meydana gelen birbirinden eğlenceli olayları konu alıyor.

9. Into the Fire: The Lost Daughter

Tür: Belgesel
Yönetmen: Ryan White
Yapımı: 2024 - ABD

İnatçı bir anne, evlatlık verdiği kızının 1989'da ortadan kaybolmasıyla ilgili karmaşık gizemi çözer.

10. Suç Kraliçesi

Orijinal İsmi: Bandida: A Número Um

Süre: 80dk
Tür: Aksiyon , Dram , Suç
Yönetmen: João Wainer
Yapımı: 2024 - Brezilya

Dokuz yaşındayken büyükannesi tarafından satılan Rebeca (Maria Bomani), büyüdüğünde baş uyuşturucu satıcısının karısı olur.