Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (9 - 15 Eylül 2024)

Netflix Türkiye 9 - 15 Eylül 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Rebel Ridge" çekerken onu 2. sırada, "Çirkinler" izledi.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top10

1. Rebel Ridge

Orijinal İsmi: Rebel Ridge

Süre: 132dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Suç
Yönetmen: Jeremy Saulnier
Senarist: Jeremy Saulnier
Yapımı: 2024 - ABD

Kuzeninin kefaleti için ödeyeceği bir çanta dolusu paraya yerel polis haksız şekilde el koyunca eski bir deniz piyadesi, küçük bir kasabadaki yolsuzlukla mücadele eder.

2. Çirkinler

Orijinal İsmi: Uglies

Süre: 100dk
Yönetmen: McG
Senarist: Krista Vernoff
Yapımı: 2024 - ABD

Güzellik standartlarının zorla dayatıldığı distopik bir gelecekte, mecburi estetik ameliyat olmayı bekleyen bir genç, kaybolan arkadaşını bulmak için bir yolculuğa çıkar.

3. Yarından Sonra

Orijinal İsmi: The Day After Tomorrow

Süre: 124dk
Yönetmen: Roland Emmerich
Senarist: Roland Emmerich
Yapımı: 2004 - ABD

Dünya, doğanın gazabına uğramaktadır. Şiddetli kasırgalar Los Angeles'ı haritadan silmiş, Yeni Delhi karlar altına gömülmüş, Tokyo devasa dolu yağışıyla yıkılırken New York ani iklim değişikliği ile dev dalgaların tehditi altında kalmıştır. Bir iklim bilim uzmanı olan Jack Hall, dünyayı, küresel ısınmanın tetiklediği bu felaketten kurtarmak için çözüm arayışındadır

4. Keskin Nişancı

Orijinal İsmi: Sniper 7: Homeland Security

Süre: 93dk
Tür: Aksiyon
Yönetmen: Claudio Fäh
Senarist: Chris Hauty
Yapımı: 2017 - ABD

Aksiyon sahnelerinin ön planda olduğu yapımda, Kolombiyalı uyuşturucu satıcısı Jesus Morales ve Şeytan lakaplı keskin nişancının tehlikeli ortaklığını izliyoruz.

5. Suç Kraliçesi

Orijinal İsmi: Bandida: A Número Um

Süre: 82dk
Tür: Aksiyon , Dram , Suç
Yönetmen: João Wainer
Yapımı: 2024 - Brezilya

Brezilya'da tehlikeli bir varoşta doğup büyüyen genç bir kadın, ölümcül çete savaşlarının ve ihanetlerin ortasında güç mücadelesi verirken aşk ve suçla dolu bir hayata adım atar.

6. Hızlı ve Öfkeli: Hobbs and Shaw

Orijinal İsmi: Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Süre: 137dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Macera
Yönetmen: David Leitch
Yapımı: 2019 - ABD

Kanunsuz bir kaçak olan Shaw, sadık kanun adamı olan Hobbs'a suikast girişiminde bulunduğu için hapse girmiştir. Görünürde hiç ortak noktası olmayan ve birbirine zıt iki adam da kendi katı ahlak kurallarıyla çalışır ve bunu kabul etmeleri başlarına bela açacaksa bile birbirlerine saygı duyarlar. Birbirlerine güvenmeseler bile insanlığı sonsuza dek değiştirebilecek biyolojik bir tehdidti durdurmak için birlikte çalışmaktan başka seçenekleri yoktur.

7. Siyah Kuşaklı Memur

Orijinal İsmi: Officer Black Belt

Süre: 108dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Suç
Yönetmen: Kim Joo-hwan
Senarist: Kim Joo-hwan
Yapımı: 2024 - Güney Kore

 Zor durumdaki kişileri görmezden gelemeyen hünerli bir dövüş sanatçısı, dövüş sanatları memuru olarak suçla savaşmak ve suçu önlemek için bir şartlı tahliye memuruyla el ele verir.

8. Erdal ile Ece

Süre: 107dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Togan Gökbakar
Senarist: Şahan Gökbakar
Yapımı: 2024 - Türkiye

Erdal (Şahan Gökbakar), oto saniyede kuzeni Oğuz ile birlikte araç kaplama ve modifiye işleriyle uğraşır. Kurumsal bir şirkette yönetici olarak çalışan ve uzun yıllardır birlikte olduğu Ece (Seda Türkmen) ile evlidir. Film, çağımızda evlilik ilişkilerinde sıkça karşılaşılan acı tatlı çatışmaları ve bu sırada meydana gelen birbirinden eğlenceli olayları konu alıyor.

9. Rampage: Büyük Yıkım

Orijinal İsmi: Rampage

Süre: 108dk
Yönetmen: Brad Peyton
Yapımı: 2018 - ABD

Primat uzmanı Davis Okoye (Dwayne Johnson), meslek gereği insansı maymunlarla çok iyi anlaşmaktadır, ancak 2 yaşındayken bulup büyüttüğü George adlı gorille fazlasıyla dostça bir ilişkisi vardır. Ancak o sırada yapılmakta olan bir genetik deneyde yaşanan kaza sonucu aralarında George'un da bulunduğu çeşitli hayvanlar, önlerine çıkan her şeyi yıkan korkunç canavarlara dönüşürler. Şehirlerin ve dünyanın enkaza dönmesini önlemek, aynı zamanda eski dostunu kurtarmak isteyen Davis, bir genetik bilimciyle güç birliği yapar.

10. Sniper: Assassin’s End

Orijinal İsmi: Lady Death

Süre: 90dk
Tür: Aksiyon
Yönetmen: Kaare Andrews
Yapımı: 2020 - ABD

Efsanevi bir keskin nişancı Thomas Beckett ve onun yine keskin nişancı olan oğlu Brandon Beckett CIA’den Rus paralı askerlerinden ve Yakuza’dan hayatları pahasına kaçmaktadırlar. Bu kaçış sırasında iki tarafın da gözü sürekli düşmanın boşluğunu yakalamaya çalışmaktadır.