Jenna Ortega'nın Rol Aldığı En İyi 10 Yapım

Ünlü oyuncu Jenna Ortega, bugün 22 yaşında!

Jenna Ortega, Netflix'in beğenilen dizisi "Wednesday"deki performansıyla tanınsa da, kariyeri Tim Burton yapımının ötesine uzanıyor. Genç oyuncu, film, televizyon ve müzik videolarında yer aldığı geniş bir yelpazeye sahip. Ortega, her rolüne büyük özen göstererek unutulmaz performanslar sergiliyor. İlham verdiği Cadılar Bayramı kostümleriyle hayranları tarafından da onurlandırılan oyuncu son olarak "Beterböcek Beterböcek" filminde yer aldı.

İşte Jenna Ortega'nın en sevilen yapımları! 

1. American Carnage

Bir vali, belgesiz göçmenlerin çocuklarının tutuklanması için bir yürütme emri çıkardıktan sonra, yeni gözaltına alınan gençlere, yaşlılara bakım hizmeti vermek için gönüllü olmaları durumunda suçlamalarının düşürülmesi fırsatı sunulur.

2. Her Şeye Evet

Çocuklarına genelde hayır diyen bir anne ve baba, bir günlüğüne onların en çılgın isteklerine bile evet demeye karar verir. Eğlence ve macera dolu bir güne hazır olun.

3. Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe

Cole, şeytani bir kan tarikatından sağ kurtulduktan iki yıl sonra, başka bir kabus yaşıyor: lise. Ve geçmişinden gelen iblisler? Hala hayatını cehenneme çeviriyor.

4. Jane the Virgin

Genç ve dindar bir Katolik kadın, yanlışlıkla yapay döllenme yoluyla hamile bırakıldığını keşfeder.

5. You

Caroline Kepnes'in aynı adı taşıyan ve çok satan romanından uyarlanan You, "Aşk için ne kadar ileri gidebilirsiniz?" sorusunu soran bir 21. yüzyıl aşk hikayesini konu alıyor. Zeki bir kitabevi yöneticisinin yolu gelecek vaat eden bir yazarla kesiştiğinde bu soruya cevabı netleşir: O, aşk için her şeyi yapabilir! İnterneti ve sosyal medyayı sevdiği kadına yaklaşmak ve onunla ilgili en mahrem detayları toplamak için kullanan Joe Goldberg, bu büyüleyici kadını çabucak bir takıntı haline getirir. Sevdiği kadına ulaşmak için karşısına çıkacak her engeli ve kişiyi sessizce ve gaddarca ortadan kaldıracaktır.

6. Çığlık 6

Serinin bu yeni filminde, Ghostface cinayetlerinden kurtulan dört kişi Woodsboro'yu geride bırakıp New York'ta yeni bir sayfa açıyor. Ancak onları hoş olmayan bir sürpriz bekliyor.

7. X

Hollywood'a gitme hayalleri olan bir grup gencin oluşturduğu bir film ekibi, yetişkin filmi çekmek için Teksas'ın derinliklerindeki uzak bir çiftlik evinde buluşur. Ekip, yaşlı bir çiftin evinde çekim yapmaya başlarlar. Fakat çok geçmeden kendilerini hayatta kalmak için verecekleri umutsuz bir mücadelenin içinde bulacaklardır.

8. The Fallout

Vada, liseye giden genç bir kızdır. Onun hayatı, okulda yaşadığı bir olaydan sonra bambaşka bir hal alır. Yaşadığı trajedinin ardından Vada'nın ailesi ve arkadaşları ile olan ilişkisi tamamen değişir. Dünyaya farklı açılardan bakmaya başlayan Vada, yaşadığı trajedinin sonuçlarıyla mücadele etmeye çalışır.

9. Wednesday

Addams Ailesi'nin sevilen karakteri Wednesday Addams'ın maceralarına odaklanan bu spin-off dizide Wednesday, kendisi gibi sıradışı Nevermore Akademisi'nde okumaya başlıyor. Dizinin yönetmen koltuğuna ise gotik işleriyle tanınan ünlü yönetmen Tim Burton oturdu. 

10. Beterböcek Beterböcek

Film, Tim Burton' filmi "Beterböcek"in devamı niteliğinde. Bir aile trajedisinden sonra Deetz ailesinin üç jenerasyonu birden Winter River'daki evlerine döner. Lydia'nın hayatı, ergenlik çağındaki kızı Astrid yanlışlıkla ölümden sonra hayata bir portal açtığında tepetaklak olur.