Sydney Sweeney'nin Rol Aldığı En İyi Yapımlar

Ünlü oyuncu Sydney Sweeney, bugün 27 yaşında!

Sydney Sweeney'in yapamayacağı bir şey var mı? "Euphoria" yıldızı, Hollywood'da çalışan en yetenekli oyunculardan biri olarak adını duyurdu ve bunu filmografisi açıkça gösteriyor. Son on beş yıl içinde, Sweeney, romantizmden aksiyona ve korkuya kadar uzanan birçok filmde rol aldı. Bugün Hollywood'un en çok talep gören film yıldızlarından biri olmasının yanı sıra, kamera arkasında da birçok projede yapımcı olarak yer alarak meşgul oldu.

Onu aşkı samimiyetle arayan bir başrol oyuncusu ya da ürkütücü bir manastırdan kaçmaya çalışan travmatize bir rahibe olarak izlemek mümkün.

İşte Sydney Sweeney'in en sevilen filmleri!

1. Night Teeth

Orijinal İsmi: Night Teeth

Süre: 108dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Korku
Yönetmen: Adam Randall
Senarist: Brent Dillon
Yapımı: 0 - ABD , İngiltere

Bir üniversite öğrencisi, Los Angeles'ta parti partlayarak gece geçiren iki gizemli kadını almak üzere şoförlük yaparak ikinci işe başlar. Ancak onların kan susuzluğuna ve tehlikeli, karanlık dünyalarına dair ipuçları keşfettikçe, hayatta kalmak için mücadele etmek zorunda kalır.

2. Along Came the Devil

Orijinal İsmi: Tell Me Your Name

Süre: 89dk
Tür: Dram , Gerilim , Korku
Yönetmen: Jason DeVan
Senarist: Jason DeVan
Yapımı: 2018 - ABD

İşlediği günahlar nedeniyle şeytanın radarına takılan Ashley ismindeki bir kadın zor durumdadır. Şeytanın sıkça iletişime geçtiği kişilerin başında gelen Ashley, şeytanın esaretinden kurtulabilmek ve özgürlüğüne tekrar kavuşabilmek adına en yakın arkadaşlarından yardım ister. Ashley'nin yakın arkadaşları bu durumun kendi başlarına dert olacağını düşündükleri için Ashley'e yardım etmemeye karar verirler. Büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Ashley, ne yapacağını bilmemektedir. Arkadaşlarından bir şekilde intikam almak isteyen ancak önce şeytanın kendisini bırakmasını dileyen Ashley'e şeytan tarafından iş birliği teklifi gelecektir. Şeytan, Ashley'in arkadaşlarına ders verebilmek için Ashley'le iş birliği yapmaya karar verir.

3. Röntgenciler

Orijinal İsmi: The Voyeurs

Süre: 117dk
Tür: Gerilim
Yönetmen: Michael Mohan
Senarist: Michael Mohan
Yapımı: 2021 - ABD

Yolun karşısındaki komşularının seks hayatı, genç bir çiftin ilgisini çekmeye başlar. Masum bir merak olarak başlayan şey, komşularından birinin ötekini aldattığını keşfetmeleriyle sağlıksız bir takıntıya dönüşür. Hayatlarının birbirine düğümlenmesine sebep olan cazibe ve tutku, ölümcül sonuçlar doğuracaktır.

4. Reality

Orijinal İsmi: Reality Winner Project

Süre: 83dk
Tür: Dram , Gerilim
Yönetmen: Tina Satter
Yapımı: 2023 - ABD , İngiltere

Eski bir Amerikan istihbarat uzmanı, Rusya'nın 2016 Amerika seçimlerine müdahelesiyle ilgili hükümet bilgilerini bir e-postayla yetkisiz bir şekilde basına sızdırdığı için en uzun hapis cezasına çarptırılır.

5. Nocturne

Orijinal İsmi: Welcome to the Blumhouse: Nocturne

Süre: 90dk
Tür: Gerilim , Gizem , Korku
Yönetmen: Zu Quirke
Senarist: Zu Quirke
Yapımı: 2020 - ABD

İnanılmaz yetenekli bir piyanist kız kardeşini prestijli bir müzik okuluna aldırmak için Faustvari bir pazarlık yapar.

6. Madame Web

Orijinal İsmi: Madame Web

Süre: 116dk
Tür: Aksiyon , Fantastik
Yönetmen: S.J. Clarkson
Yapımı: 2024 - ABD

Madame Web, Marvel evreninin en esrarengiz kahramanlarından birinin başlangıç ​​hikayesini konu alıyor. Paramedik olarak çalışırken gelecekte olacakları görebilmeye başladığını fark eden Cassandra Webb, ilerleyen dönemde örümcek güçleriyle farklı süper kahramanlara evrilecek üç genç kadını, hayatlarını tehdit eden bir tehlikeden korumaya çalışıyor.

7. Bir Zamanlar... Hollywood'da

Orijinal İsmi: Once Upon a Time in Hollywood

Süre: 162dk
Tür: Dram , Gerilim , Komedi
Yönetmen: Quentin Tarantino
Senarist: Quentin Tarantino
Yapımı: 2019 - ABD , İngiltere , Çin

Hippi yükselişinin yaşandığı 1969 yılında geçen "Once Upon a Time in Hollywood" filminde, Western filmlerinin yıldızı Rick Dalton ve dublörü Cliff Booth artık tanımadıkları bir şehirde iş yapmaya çalışmaktadırlar. Dalton'un ünlü komşusu Sharon Tate, Charles Manson ve yandaşlarının işleyeceği korkunç bir suçun kurbanı olacakken komşuları olan Dalton ve Booth'un yolları hiç beklemedikleri bir şekilde bu hikayeyle kesişecektir. 

8. Senden Başka

Orijinal İsmi: Anyone But You

Süre: 103dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Will Gluck
Yapımı: 2023 - ABD

Harika bir ilk randevunun ardından Bea ve Ben'in ateşli çekiciliği buz gibi bir hal alır; ta ki kendilerini Avustralya'daki bir düğünde beklenmedik bir şekilde yeniden bir araya gelene kadar. Böylece her iki olgun yetişkinin yapacağı şeyi yaparlar: bir çiftmiş gibi davranmak.

9. Arınma

Orijinal İsmi: Immaculate

Süre: 89dk
Tür: Gerilim , Gizem , Korku
Yönetmen: Michael Mohan
Senarist: Andrew Lobel
Yapımı: 2024 - ABD

Kendini inancına adamış olan Cecilia, bir İtalyan kasabasındaki ünlü bir manastırdan teklif alır. Fakat zaman geçtikçe Cecilia'nın yeni evinin karanlık ve ürkütücü sırlar sakladığı anlaşılır.

10. Clementine

Orijinal İsmi: Clementine

Süre: 90dk
Tür: Dram
Yönetmen: Lara Gallagher
Senarist: Lara Gallagher
Yapımı: 2019 - ABD

Tek taraflı bir ayrılıktan sarsılan, kalbi kırık Karen, eski sevgilisinin göl evine girer. Orada, kışkırtıcı genç kadın Lana ile karmaşık bir ilişki kurar.