Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (26 Ağustos - 1 Eylül 2024)

Netflix Türkiye 26 Ağustos - 1 Eylül 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Sevmek Yüzünden" çekerken onu "Venom: Let There Be Carnage" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Sevmek Yüzünden

Orijinal İsmi: Sevmek Yüzünden

Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Ahmet Kapucu
Yapımı: 2024 - Türkiye

İdil (Ayça Ayşin Turan), yılın gelinliğini tasarlayacakken bir anda kendini bir düğünü engellemeye çalışırken bulur. Genç bir kadının yanlış bir evlilik yapmasını önleme yolculuğu aslında İdil ve eski erkek arkadaşı arasındaki hesaplaşmanın bir yansımasıdır.

2. Venom: Let There Be Carnage

Orijinal İsmi: Venom 2

Süre: 97dk
Yönetmen: Andy Serkis
Senarist: Kelly Marcel
Yapımı: 2021 - ABD

Büyük bir haber bulmak için koşturan gazeteci Eddie Brock (Tom Hardy), Cletus Kasady (Woody Harrelson) adında idam mahkûmu bir katil ile özel röportaj yapma fırsatını yakalar. Cletus, Eddie'nin sırrını keşfederek dehşet verici bir ortak yaşam formu olan Carnage'in konağı hâline gelir. Eddie ve Venom ilişkilerindeki çekişmeleri bir kenara bırakarak Carnage'I yenmek için beraber çalışmak zorunda kalır.

3. Birlik

Orijinal İsmi: The Union

Süre: 109dk
Tür: Aksiyon , Komedi
Yönetmen: Julian Farino
Senarist: David Guggenheim
Yapımı: 2024 - ABD

Jersey'de inşaat işçisi olarak çalışan Mike'ın (Mark Wahlberg) hayatı, lisedeki eski kız arkadaşı Roxanne (Halle Berry) aniden tekrar hayatına girip onu Amerika istihbaratını ilgilendiren tehlikeli bir gizli göreve sürükleyince tamamen değişir ve Mike bir anda kendini gizli ajanların dünyasında bulur.

4. Erdal ile Ece

Süre: 107dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Togan Gökbakar
Senarist: Şahan Gökbakar
Yapımı: 2024 - Türkiye

Erdal (Şahan Gökbakar), oto saniyede kuzeni Oğuz ile birlikte araç kaplama ve modifiye işleriyle uğraşır. Kurumsal bir şirkette yönetici olarak çalışan ve uzun yıllardır birlikte olduğu Ece (Seda Türkmen) ile evlidir. Film, çağımızda evlilik ilişkilerinde sıkça karşılaşılan acı tatlı çatışmaları ve bu sırada meydana gelen birbirinden eğlenceli olayları konu alıyor.

5. Kurtuluş

Orijinal İsmi: The Deliverance

Süre: 112dk
Tür: Gerilim , Korku
Yönetmen: Lee Daniels
Yapımı: 2024 - ABD

Indiana'da bir evde yaşayan bir aile, kendilerini ve toplumu evin cehenneme açılan bir kapı olduğuna ikna eden tuhaf, şeytani olaylar keşfeder.

6. Ferdinand

Orijinal İsmi: The Story of Ferdinand

Süre: 107dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi , Macera
Yönetmen: Carlos Saldanha
Yapımı: 2017 - ABD

Korkutucu görüntüsünden hiç beklenmeyecek şekilde sevimli ve dost canlısı olan boğa Ferdinand, sahibi Nina ile İspanya'da mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak günün birinde yaşanan yanlış anlaşılma sonucu bir çiftliğe gönderilir, oradan da boğa güreşlerine çıkmak üzere seçilir. Ailesinin yanına yeniden dönmek isteyen Ferdinand, bunun için çiftlikteki arkadaşlarıyla birlikte kaçarak büyük bir maceraya atılır.

7. Çömezler

Orijinal İsmi: Incoming

Süre: 92dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Dave Chernin , John Chernin
Yapımı: 2024 - ABD

Dört birinci sınıf öğrencisinin, ilk lise partisinde ergenlik korkularıyla baş etmelerini konu alıyor.

8. Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi

Orijinal İsmi: Minions: The Rise of Gru

Süre: 87dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi , Macera
Yönetmen: Kyle Balda , Brad Ableson
Senarist: Cinco Paul , Brian Lynch
Yapımı: 2022 - ABD

Stuart, Kevin ve Bob süpermarketten muzlarını alamazlar. Bu sebeple Beyaz Saray’a gidip şikayetçi olurlar. Şikayet etmeye gittiklerinde ise kovulurlar. Buna çok sinirlenen minyonlar; bu yüzden ABD hükümetini devirmeye çalışırlar. Bütün bunlar olurken, kahramanımız Gru’nun ise gençliğine dönüyoruz. Gru minyonlar ile tanışır, ve onların muzlarını almasını sağlar.

9. Lohusa

Orijinal İsmi: Lohusa

Süre: 118dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Senarist: Gupse Özay
Yapımı: 2024 - Türkiye

Çocuklarının doğumundan sonraki ilk 40 günde yeni hayatlarına uyum sağlamaya çalışan bir anne (Gupse Özay) ve babanın (Onur Gürçay) eğlenceli hikayesini konu alıyor.

10. Kingsman: Gizli Servis

Orijinal İsmi: Kingsman: The Secret Service

Süre: 129dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Macera , Suç
Yönetmen: Matthew Vaughn
Yapımı: 2014 - ABD , İngiltere

Filmde çok yetenekli, ancak işlenmemiş bir sokak genci olan Eggsy'nin (Taron Egerton) çok gizli bir casusluk organizasyonuna kabul edilmesi ve organizasyonun çok zorlayıcı eğitim aşamalarından geçmesi konu ediliyor. Tam bu sırada sorunlu bir dahinin tüm dünyayı tehdit etmeye başlaması, işin şeklini değiştirecektir.