Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (19 - 25 Ağustos 2024)

Netflix Türkiye 19 - 25 Ağustos 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta da "Birlik" (The Union) çekerken onu "Sevmek Yüzünden" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Birlik

Orijinal İsmi: The Union

Süre: 109dk
Tür: Aksiyon , Komedi
Yönetmen: Julian Farino
Senarist: David Guggenheim
Yapımı: 2024 - ABD

Jersey'de inşaat işçisi olarak çalışan Mike'ın (Mark Wahlberg) hayatı, lisedeki eski kız arkadaşı Roxanne (Halle Berry) aniden tekrar hayatına girip onu Amerika istihbaratını ilgilendiren tehlikeli bir gizli göreve sürükleyince tamamen değişir ve Mike bir anda kendini gizli ajanların dünyasında bulur.

2. Sevmek Yüzünden

Orijinal İsmi: Sevmek Yüzünden

Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: Ahmet Kapucu
Yapımı: 2024 - Türkiye

İdil (Ayça Ayşin Turan), yılın gelinliğini tasarlayacakken bir anda kendini bir düğünü engellemeye çalışırken bulur. Genç bir kadının yanlış bir evlilik yapmasını önleme yolculuğu aslında İdil ve eski erkek arkadaşı arasındaki hesaplaşmanın bir yansımasıdır.

3. Erdal ile Ece

Süre: 107dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Togan Gökbakar
Senarist: Şahan Gökbakar
Yapımı: 2024 - Türkiye

Erdal (Şahan Gökbakar), oto saniyede kuzeni Oğuz ile birlikte araç kaplama ve modifiye işleriyle uğraşır. Kurumsal bir şirkette yönetici olarak çalışan ve uzun yıllardır birlikte olduğu Ece (Seda Türkmen) ile evlidir. Film, çağımızda evlilik ilişkilerinde sıkça karşılaşılan acı tatlı çatışmaları ve bu sırada meydana gelen birbirinden eğlenceli olayları konu alıyor.

4. Venom: Let There Be Carnage

Orijinal İsmi: Venom 2

Süre: 97dk
Yönetmen: Andy Serkis
Senarist: Kelly Marcel
Yapımı: 2021 - ABD

Venom adındaki simbiyotun taşıyıcısı olan Eddie Brock'un hikayesinin anlatıldığı "Venom" filminin devamı niteliğindeki yapımın başrolünü bir kez daha Tom Hardy üstleniyor. Serinin ikinci filminde çizgi romanlardan aşina olduğumuz Carnage, hikayedeki yerini alıyor.

5. Ferdinand

Orijinal İsmi: The Story of Ferdinand

Süre: 107dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi , Macera
Yönetmen: Carlos Saldanha
Yapımı: 2017 - ABD

Korkutucu görüntüsünden hiç beklenmeyecek şekilde sevimli ve dost canlısı olan boğa Ferdinand, sahibi Nina ile İspanya'da mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak günün birinde yaşanan yanlış anlaşılma sonucu bir çiftliğe gönderilir, oradan da boğa güreşlerine çıkmak üzere seçilir. Ailesinin yanına yeniden dönmek isteyen Ferdinand, bunun için çiftlikteki arkadaşlarıyla birlikte kaçarak büyük bir maceraya atılır.

6. Kingsman: Gizli Servis

Orijinal İsmi: Kingsman: The Secret Service

Süre: 129dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Macera , Suç
Yönetmen: Matthew Vaughn
Yapımı: 2014 - ABD , İngiltere

Bir nevi kalburüstü James Bond parodisi olarak da değerlendirilebilecek olan Kingsman, Kick Ass'in yaratıcısı olan Mark Millar ve Dave Gibbons'ın yarattığı çizgi romandan beyazperdeye aktarılıyor. Filmde çok yetenekli, ancak işlenmemiş bir sokak genci olan Eggsy'nin (Taron Eggerton) çok gizli bir casusluk organizasyonuna kabul edilmesi ve organizasyonun çok zorlayıcı eğitim aşamalarından geçmesi konu ediliyor. Tam bu sırada sorunlu bir dahinin tüm dünyayı tehdit etmeye başlaması, işin şeklini değiştirecektir.

7. Gizemli Adaya Yolculuk

Orijinal İsmi: Journey 2: The Mysterious Island

Süre: 94dk
Yönetmen: Eric Brevig , Brad Peyton
Yapımı: 2012 - ABD

17 yaşındaki Sean Anderson, hiçbir adanın olmaması gereken bir yerden şifreli bir yardım sinyali alır. Sean’un sinyalin kaynağını araştırmasına engel olamayan üvey babası Hank, kendilerini önce Güney Pasifik’e, ardından da çok az kişinin görmüş olduğu bir yere götürecek olan serüvende ona eşlik eder. Burası çok güzel, şaşırtıcı ve gizemli bir yerdir.

8. Nefesini Tut

Orijinal İsmi: Don't Breathe

Süre: 89dk
Tür: Gerilim , Korku
Yönetmen: Fede Álvarez
Yapımı: 2016 - ABD

Kendisi ve kızkardeşi için daha iyi yaşam koşullarına kavuşmak isteyen Rocky, erkek arkadaşı Money ve bir başka arkadaşı Alex (Dylan Minnette) ile birlikte çok zengin, ancak gözleri görmeyen bir adamın evini soymaya karar verir. Bu işin çok kolay olacağını düşünmüşlerdir. Ancak fena halde yanılırlar, nitekim bu kör adam çok tehlikeli bir seri katildir ve eğer evden bir an önce kaçamazlarsa kurban koleksiyonuna onlar da eklenecektir.

9. Kingsman: Altın Çember

Orijinal İsmi: Kingsman: The Golden Circle

Süre: 141dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Macera
Yönetmen: Matthew Vaughn
Yapımı: 2017 - ABD , İngiltere

Altın Çember adlı bir suç organizasyonu için çalışan Poppy, Kingsman karargahını ve Kingsman terzi dükkanını yerle bir edince Eggsy, Amerika Birleşik Devletleri'nde kendilerine çok benzer bir örgüt olan Statesman'dan yardım ister. Amerikalılar ve Britanyalılar, ortak düşmanlarını alt edebilmek için birlikte çalışmaya başlarlar.

10. Peter Rabbit: Kaçak Tavşan

Orijinal İsmi: Peter Rabbit 2: The Runaway

Süre: 93dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi , Macera
Yönetmen: Will Gluck
Senarist: Will Gluck
Yapımı: 2021 - ABD , Avustralya

Thomas ve Bea artık evlidir, Peter ve onun tavşan ailesi ile birlikte yaşamaktadır. Bahçedeki hayatından sıkılan Peter, şehre gitmeye karar verir. Burada birçok tekinsiz tiple karşılaşır ve bütün ailesini bir kaosun içine sürükler.