Netflix'e Eylül Ayında Gelecek Film ve Diziler!

Netflix, Eylül 2024 kataloğunu açıkladı!

"Rebel Ridge" ve 2. sezonu ile "Pera Palas'ta Gece Yarısı" bu ay platforma gelecek yapımlar arasında. 

Bu listede ise sizin için Eylül ayında Netflix'e gelecek en iyi film ve dizileri derledik.

İyi seyirler.

1. Rebel Ridge

Orijinal İsmi: Rebel Ridge

Süre: 132dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Suç
Yönetmen: Jeremy Saulnier
Senarist: Jeremy Saulnier
Yapımı: 2024 - ABD

Film - 6 Eylül

Kuzeninin kefaleti için ödeyeceği bir çanta dolusu paraya yerel polis haksız şekilde el koyunca eski bir deniz piyadesi, küçük bir kasabadaki yolsuzlukla mücadele eder.

2. Çirkinler

Orijinal İsmi: Uglies

Süre: 102dk
Tür: Bilim Kurgu , Dram , Macera
Yönetmen: McG
Senarist: Krista Vernoff
Yapımı: 2024 - ABD

Film - 13 Eylül

Güzellik standartlarının zorla dayatıldığı distopik bir gelecekte, mecburi estetik ameliyat olmayı bekleyen bir genç, kaybolan arkadaşını bulmak için bir yolculuğa çıkar.

3. Üç Kızı

Orijinal İsmi: His Three Daughters

Süre: 104dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Azazel Jacobs
Senarist: Azazel Jacobs
Yapımı: 2023 - ABD

Film - 20 Eylül

Babalarının sağlığı kötüleşince, birbirinden ayrı yaşayan üç kız kardeş, kaçınılmaz olanı planlamak için bir araya gelir.

4. The Perfect Couple

Tür: Dram , Gizem , Suç
Yönetmen: Susanne Bier
Senarist: Jenna Lamia
Yapımı: 2024 - ABD

Dizi - 5 Eylül

Amelia Sacks, Nantucket'in en zengin ailelerinden biriyle evlenmek üzere. Müstakbel kayınvalidesi, ünlü romancı Greer Garrison Winbury, sahilde bir ceset bulununcaya kadar sezonun ilk düğünü olacağa benzeyen düğünün planlanmasında hiçbir masraftan kaçınmamıştır. Sırlar gün yüzüne çıktıkça, Greer'in romanlarından birinin sayfalarından alınmış gibi görünen gerçek hayattan bir soruşturma için sahne hazırlanıyor. Bir anda herkes şüpheli oluyor.

5. Pera Palas'ta Gece Yarısı

Orijinal İsmi: Pera Palas'ta Gece Yarısı

Süre: 45dk
Tür: Dram , Gizem , Suç
Yönetmen: Emre Şahin , Nisan Dağ
Senarist: Elif Usman
Yapımı: 2022 - Türkiye

Dizi - 2. Sezon - 12 Eylül

İstanbul, Beyoğlu'nda bulunan Pera Palas Oteli hakkında yazı hazılamakla görevlendirilen gazeteci Esra, oteli incelerken odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder. Bu kapıdan Osmanlı'nın son dönemi olan 1919 İstanbul'una yolculuk yapar ve kendini, Mustafa Kemal Atatürk'e düzenlenen siyasi bir komplonun içinde bulur. Esra İstanbul'un çılgın kulüplerinden birinin esrarengiz sahibi Halit ile tanıştığında 1919 İstanbul'unun bilinenden hayli farklı olduğunu görür.

6. Twilight of the Gods

Orijinal İsmi: Twilight of the Gods

Yönetmen: Jay Oliva
Yapımı: 2024 - ABD , Fransa

Dizi - 19 Eylül

Büyülü bir dünyada, büyük savaşlar, büyük kahramanlıklar ve büyük umutsuzluklar içinde, Leif adındaki ölümlü bir kral, Sigrid adındaki iradeli bir savaşçı tarafından savaş alanında kurtarılır ve ona aşık olur. Düğün gecesinde, Sigrid ve Leif, Thor'un öfkeyle dolu saldırısından sağ kurtulurlar ve bu durum onları — ve bir grup haçlıyı — tüm zorluklara rağmen acımasız bir intikam misyonuna yönlendirir. Aşk, kayıplar ve intikam dolu bu kahramanlık hikayesi, cehenneme ve ötesine giden bir yolculuk; fantastik topraklar, kanlı ve sert savaş alanları ve tanrılara ve iblisler karşı yürütülen savaşlar boyunca devam eder