Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (12 - 18 Ağustos 2024)

Netflix Türkiye 5 - 11 Ağustos 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Birlik" (The Union) çekerken onu "Nefesini Tut 2" (Don't Breathe 2) takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Birlik

Orijinal İsmi: The Union

Süre: 109dk
Tür: Aksiyon , Komedi
Yönetmen: Julian Farino
Senarist: David Guggenheim
Yapımı: 2024 - ABD

Jersey'de inşaat işçisi olarak çalışan Mike'ın (Mark Wahlberg) hayatı, lisedeki eski kız arkadaşı Roxanne (Halle Berry) aniden tekrar hayatına girip onu Amerika istihbaratını ilgilendiren tehlikeli bir gizli göreve sürükleyince tamamen değişir ve Mike bir anda kendini gizli ajanların dünyasında bulur.

2. Nefesini Tut 2

Orijinal İsmi: Don't Breathe 2

Süre: 98dk
Tür: Gerilim , Korku
Yönetmen: Fede Álvarez
Yapımı: 2021 - ABD

Görme engelli savaş gazizi Norman Nordstrom birkaç yıldır herkesten uzak bir kulübede saklanmaktadır. Genç bir kızla yaşamaktadır ve sarhoş bir sürücü tarafından kendisinden çalınan ailesini yeniden oluşturduğunu düşünmektedir. Birlikte geçirdikleri sakin hayatları, bir grup suçlu kızı kaçırınca kısa sürede alt üst olur. Norman şimdi onu kurtarmak için daha da karanlık ve yaratıcı içgüdülerinden faydalanmak zorunda kalacaktır.

3. Erdal ile Ece

Süre: 107dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Togan Gökbakar
Senarist: Şahan Gökbakar
Yapımı: 2024 - Türkiye

Erdal (Şahan Gökbakar), oto saniyede kuzeni Oğuz ile birlikte araç kaplama ve modifiye işleriyle uğraşır. Kurumsal bir şirkette yönetici olarak çalışan ve uzun yıllardır birlikte olduğu Ece (Seda Türkmen) ile evlidir. Film, çağımızda evlilik ilişkilerinde sıkça karşılaşılan acı tatlı çatışmaları ve bu sırada meydana gelen birbirinden eğlenceli olayları konu alıyor.

4. Kingsman: Gizli Servis

Orijinal İsmi: Kingsman: The Secret Service

Süre: 129dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Macera , Suç
Yönetmen: Matthew Vaughn
Yapımı: 2014 - ABD , İngiltere

Bir nevi kalburüstü James Bond parodisi olarak da değerlendirilebilecek olan Kingsman, Kick Ass'in yaratıcısı olan Mark Millar ve Dave Gibbons'ın yarattığı çizgi romandan beyazperdeye aktarılıyor. Filmde çok yetenekli, ancak işlenmemiş bir sokak genci olan Eggsy'nin (Taron Eggerton) çok gizli bir casusluk organizasyonuna kabul edilmesi ve organizasyonun çok zorlayıcı eğitim aşamalarından geçmesi konu ediliyor. Tam bu sırada sorunlu bir dahinin tüm dünyayı tehdit etmeye başlaması, işin şeklini değiştirecektir.

5. Kingsman: Altın Çember

Orijinal İsmi: Kingsman: The Golden Circle

Süre: 141dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Macera
Yönetmen: Matthew Vaughn
Yapımı: 2017 - ABD , İngiltere

Altın Çember adlı bir suç organizasyonu için çalışan Poppy (Julianne Moore), Kingsman karargahını ve Kingsman terzi dükkanını yerle bir edince Eggsy (Taron Egerton), Amerika Birleşik Devletleri'nde kendilerine çok benzer bir örgüt olan Statesman'dan yardım ister. Amerikalılar ve Britanyalılar, ortak düşmanlarını alt edebilmek için birlikte çalışmaya başlarlar.

6. Ferdinand

Orijinal İsmi: The Story of Ferdinand

Süre: 107dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi , Macera
Yönetmen: Carlos Saldanha
Yapımı: 2017 - ABD

Korkutucu görüntüsünden hiç beklenmeyecek şekilde sevimli ve dost canlısı olan boğa Ferdinand, sahibi Nina ile İspanya'da mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak günün birinde yaşanan yanlış anlaşılma sonucu bir çiftliğe gönderilir, oradan da boğa güreşlerine çıkmak üzere seçilir. Ailesinin yanına yeniden dönmek isteyen Ferdinand, bunun için çiftlikteki arkadaşlarıyla birlikte kaçarak büyük bir maceraya atılır.

7. Kral Arthur: Kılıç Efsanesi

Orijinal İsmi: King Arthur: Legend of the Sword

Süre: 126dk
Tür: Aksiyon , Dram , Fantastik
Yönetmen: Guy Ritchie
Yapımı: 2017 - ABD

Londra sokaklarında büyümüş Arthur (Charlie Hunnam), saplandığı yerden efsanevi kılıç Excalibur'u çıkarana dek kral soyundan olduğunu hiç bilmemiştir. Ancak iş kılıcı çıkarmakta değil, doğru kullanmayı bilmektedir. Krala isyan eden bir gruba katılan Arthur, ailesini öldürerek tahta çıkan acımasız Vortigern'i (Jude Law) alt etmeye çalışacaktır.

8. Suçlu Emily

Orijinal İsmi: Emily the Criminal

Süre: 97dk
Tür: Dram , Gerilim , Suç
Yönetmen: John Patton Ford
Senarist: John Patton Ford
Yapımı: 2022 - ABD

Emily (Aubrey Plaza), öğrenci borçlarını ödemeye çalışan genç bir kadındır. Geçmişten küçük bir sabıka kaydı bulunduğu için bir türlü kurumsal iş dünyasında iş bulamayan Emily'nin bir an önce iş bulması gerekmektedir. Bu yüzden farklı yöntemlere başvurmaya karar verir. Bir yer altı suç çetesine katılan Emily, kredi kartı dolandırıcılığı yapacaktır. 

9. Lohusa

Orijinal İsmi: Lohusa

Süre: 118dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Senarist: Gupse Özay
Yapımı: 2024 - Türkiye

Çocuklarının doğumundan sonraki ilk 40 günde yeni hayatlarına uyum sağlamaya çalışan bir anne (Gupse Özay) ve babanın (Onur Gürçay) eğlenceli hikayesini konu alıyor.

10. Cadılar Bayramı Sona Eriyor

Orijinal İsmi: Halloween Ends

Süre: 111dk
Tür: Gerilim , Korku
Yönetmen: David Gordon Green
Yapımı: 2022 - ABD

Michael Myers ve Laurie Strode'un destanı, serinin bu son bölümünde tüyler ürpertici şekilde doruğa ulaşıyor. 

"Cadılar Bayramı Öldürür" filmindeki olaylardan dört yıl sonra Laurie (Jamie Lee Curtis), torunu Allyson (Andi Matichak) ile birlikte yaşıyor ve anılarını yazmayı tamamlıyor. Michael Myers ise o zamandan beri görülmemiş. Laurie, yıllarca kendi gerçekliğini Michael’ın hayaletinin belirlemesine izin verdikten sonra korkudan ve öfkeden sıyrılıp hayatın tadını çıkarmaya karar vermiş. Ama genç bir adam olan Corey Cunningham (Rohan Campbell), bakıcılığını yaptığı bir erkek çocuğu öldürmekle suçlanınca bir şiddet ve dehşet dalgası Laurie’yi de kontrol edemediği kötüyle son kez yüzleşmeye iter.