Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (5 - 11 Ağustos 2024)

Netflix Türkiye 5 - 11 Ağustos 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Erdal ile Ece" çekerken onu "Ferdinand" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Erdal ile Ece

Süre: 107dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Togan Gökbakar
Senarist: Şahan Gökbakar
Yapımı: 2024 - Türkiye

Erdal (Şahan Gökbakar), oto saniyede kuzeni Oğuz ile birlikte araç kaplama ve modifiye işleriyle uğraşır. Kurumsal bir şirkette yönetici olarak çalışan ve uzun yıllardır birlikte olduğu Ece (Seda Türkmen) ile evlidir. Film, çağımızda evlilik ilişkilerinde sıkça karşılaşılan acı tatlı çatışmaları ve bu sırada meydana gelen birbirinden eğlenceli olayları konu alıyor.

2. Ferdinand

Orijinal İsmi: The Story of Ferdinand

Süre: 107dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi , Macera
Yönetmen: Carlos Saldanha
Yapımı: 2017 - ABD

Korkutucu görüntüsünden hiç beklenmeyecek şekilde sevimli ve dost canlısı olan boğa Ferdinand, sahibi Nina ile İspanya'da mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak günün birinde yaşanan yanlış anlaşılma sonucu bir çiftliğe gönderilir, oradan da boğa güreşlerine çıkmak üzere seçilir. Ailesinin yanına yeniden dönmek isteyen Ferdinand, bunun için çiftlikteki arkadaşlarıyla birlikte kaçarak büyük bir maceraya atılır.

3. Kingsman: Gizli Servis

Orijinal İsmi: Kingsman: The Secret Service

Süre: 129dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Macera , Suç
Yönetmen: Matthew Vaughn
Yapımı: 2014 - ABD , İngiltere

Bir nevi kalburüstü James Bond parodisi olarak da değerlendirilebilecek olan Kingsman, Kick Ass'in yaratıcısı olan Mark Millar ve Dave Gibbons'ın yarattığı çizgi romandan beyazperdeye aktarılıyor. Filmde çok yetenekli, ancak işlenmemiş bir sokak genci olan Eggsy'nin (Taron Eggerton) çok gizli bir casusluk organizasyonuna kabul edilmesi ve organizasyonun çok zorlayıcı eğitim aşamalarından geçmesi konu ediliyor. Tam bu sırada sorunlu bir dahinin tüm dünyayı tehdit etmeye başlaması, işin şeklini değiştirecektir.

4. Hayatla Barış

Orijinal İsmi: Hayatla Barış

Süre: 125dk
Tür: Biyografi , Dram , Spor
Yönetmen: Ekin Pandır
Yapımı: 2024 - Türkiye

Barış Telli'nin (Taner Ölmez) küçük yaşta geçirdiği bir kaza sonrasında gösterdiği kararlı mücadele, sadece Ampüte Futbol Milli Takımı'nın değil aynı zamanda Türkiye tarihinin en ilham veren sporcularından biri olmasını konu alıyor.

5. Bikini Kasabasını Kurtarmak: Sandy Cheeks Filmi

Orijinal İsmi: SpongeBob Squarepants: Saving Bikini Bottom

Süre: 86dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi , Macera
Yönetmen: Liza Johnson
Yapımı: 2024 - ABD

Bikini Kasabası tüm sakinleriyle birlikte okyanus dışına çıkarılır. Bunun üzerine Sandy ve Sünger Bob Kare Pantolon, karşı karşıya oldukları şeytani plana engel olup kasabalarını kurtarma umuduyla Teksas'a gider.

6. Nefesini Tut 2

Orijinal İsmi: Don't Breathe 2

Süre: 98dk
Tür: Gerilim , Korku
Yönetmen: Fede Álvarez
Yapımı: 2021 - ABD

Görme engelli savaş gazizi Norman Nordstrom birkaç yıldır herkesten uzak bir kulübede saklanmaktadır. Genç bir kızla yaşamaktadır ve sarhoş bir sürücü tarafından kendisinden çalınan ailesini yeniden oluşturduğunu düşünmektedir. Birlikte geçirdikleri sakin hayatları, bir grup suçlu kızı kaçırınca kısa sürede alt üst olur. Norman şimdi onu kurtarmak için daha da karanlık ve yaratıcı içgüdülerinden faydalanmak zorunda kalacaktır.

7. Lohusa

Orijinal İsmi: Lohusa

Süre: 118dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Senarist: Gupse Özay
Yapımı: 2024 - Türkiye

Çocuklarının doğumundan sonraki ilk 40 günde yeni hayatlarına uyum sağlamaya çalışan bir anne (Gupse Özay) ve babanın (Onur Gürçay) eğlenceli hikayesini konu alıyor.

8. Puslu Sınır

Orijinal İsmi: Borderless Fog

Süre: 112dk
Tür: Gerilim , Gizem , Suç
Yönetmen: Edwin
Senarist: Edwin
Yapımı: 2024 - Endonezya

Endonezya-Malezya sınırı boyunca işlenen korkunç seri cinayetleri soruşturan şehirli bir dedektif, geçmişindeki sorunlarla yüzleşmek zorunda kalır.

9. Kingsman: Altın Çember

Orijinal İsmi: Kingsman: The Golden Circle

Süre: 141dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Macera
Yönetmen: Matthew Vaughn
Yapımı: 2017 - ABD , İngiltere

Altın Çember adlı bir suç organizasyonu için çalışan Poppy (Julianne Moore), Kingsman karargahını ve Kingsman terzi dükkanını yerle bir edince Eggsy (Taron Egerton), Amerika Birleşik Devletleri'nde kendilerine çok benzer bir örgüt olan Statesman'dan yardım ister. Amerikalılar ve Britanyalılar, ortak düşmanlarını alt edebilmek için birlikte çalışmaya başlarlar.

10. Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası

Orijinal İsmi: Escape Room: Tournament of Champions

Süre: 87dk
Tür: Gerilim , Gizem , Korku
Yönetmen: Adam Robitel
Senarist: Bragi F. Schut
Yapımı: 2021 - ABD

Altı kişi istekleri dışında kendilerini yeni bir ölümcül labirentin içinde kilitli bulurlar. Hayatta kalmak için yavaş yavaş ortak noktalarını keşfetmeye başlarlar… Sonrasında hepsinin daha önce bu ölümcül labirent oyununu oynadıkları ortaya çıkar.