Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (29 Temmuz - 4 Ağustos 2024)

Netflix Türkiye 29 Temmuz - 4 Ağustos 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Erdal ile Ece" çekerken onu "Hayatla Barış" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Erdal ile Ece

Süre: 107dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Togan Gökbakar
Senarist: Şahan Gökbakar
Yapımı: 2024 - Türkiye

Erdal, oto saniyede kuzeni Oğuz ile birlikte araç kaplama ve modifiye işleriyle uğraşır. Kurumsal bir şirkette yönetici olarak çalışan ve uzun yıllardır birlikte olduğu Ece ile evlidir. Film, çağımızda evlilik ilişkilerinde sıkça karşılaşılan acı tatlı çatışmaları ve bu sırada meydana gelen birbirinden eğlenceli olayları konu alıyor.

2. Hayatla Barış

Orijinal İsmi: Hayatla Barış

Süre: 125dk
Tür: Biyografi , Dram , Spor
Yönetmen: Ekin Pandır
Yapımı: 2024 - Türkiye

Barış Telli'nin küçük yaşta geçirdiği bir kaza sonrasında gösterdiği kararlı mücadele, sadece Ampüte Futbol Milli Takımı'nın değil aynı zamanda Türkiye tarihinin en ilham veren sporcularından biri olmasını konu alıyor.

3. Ölümcül Labirent: Şampiyonlar Turnuvası

Orijinal İsmi: Escape Room: Tournament of Champions

Süre: 87dk
Tür: Gerilim , Gizem , Korku
Yönetmen: Adam Robitel
Senarist: Bragi F. Schut
Yapımı: 2021 - ABD

Altı kişi istekleri dışında kendilerini yeni bir ölümcül labirentin içinde kilitli bulurlar. Hayatta kalmak için yavaş yavaş ortak noktalarını keşfetmeye başlarlar… Sonrasında hepsinin daha önce bu ölümcül labirent oyununu oynadıkları ortaya çıkar.

4. Düş Yakamızdan

Orijinal İsmi: Failure To Launch

Süre: 97dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Tom Dey
Senarist: Tom J. Astle , Matt Ember
Yapımı: 2006 - ABD

Tripp, 35 yaşına geldiği halde henüz aile ocağını terk etmemiştir. Üstelik evden ayrılıp kendi hayatını kurmak gibi bir niyeti de yoktur. Bu durumdan bıkkınlık getiren anne-babasının burasına kadar gelmiştir. Tripp’i evden çıkarabilmek için sonunda çareyi oğullarının hayalindeki güzel ve yetenekli kızı ayarlamakta bulurlar.

5. Lohusa

Orijinal İsmi: Lohusa

Süre: 118dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Senarist: Gupse Özay
Yapımı: 2024 - Türkiye

Çocuklarının doğumundan sonraki ilk 40 günde yeni hayatlarına uyum sağlamaya çalışan bir anne ve babanın eğlenceli hikayesini konu alıyor.

6. Cennete Bilet

Orijinal İsmi: Ticket to Paradise

Süre: 104dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Ol Parker
Senarist: Daniel Pipski , Ol Parker
Yapımı: 2022 - ABD , Avustralya , İngiltere

Boşanmış bir çift, evlenmek üzere olan kızlarının kendi yaptıkları hataları yapmasını istemiyordur. Bu yüzden yaşadıkları sorunları geride bırakıp bir araya gelen ikili, kızlarını durdurmak için kızlarının peşinden Bali'ye giderler.

7. Bikini Kasabasını Kurtarmak: Sandy Cheeks Filmi

Orijinal İsmi: SpongeBob Squarepants: Saving Bikini Bottom

Süre: 86dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi , Macera
Yönetmen: Liza Johnson
Yapımı: 2024 - ABD

Bikini Kasabası tüm sakinleriyle birlikte okyanus dışına çıkarılır. Bunun üzerine Sandy ve Sünger Bob Kare Pantolon, karşı karşıya oldukları şeytani plana engel olup kasabalarını kurtarma umuduyla Teksas'a gider.

8. Kral Şakir: Devler Uyandı

Orijinal İsmi: Kral Şakir: Devler Uyandı

Süre: 85dk
Tür: Animasyon
Yapımı: 2024 - Türkiye

Ünlü bir teknoloji firması, elektronik cihazları mobilleştirip yapay zeka ile hareket ettirebildikleri bir sistem oluşturur. Şakir ve ailesi, bu firmanın ürünlerini hayranlıkla takip eder. Şirketin sahibi olan Harun, geçmişte Şakir'in babaannesi arkeolog Seniha öncülüğünde keşif gezilerir düzenleyip tarih öncesi bir taş bulmuştur. Bu taşa sıkışmış kötü savaşçı ise yüzyıllarca süren esaretinden sonra taştan dışarı çıkar ve Harun'un içinde yaşamaya başlar. Kötü savaşçı, Harun'un yarattığı teknolojik orduyla dünyayı ele geçirmek isterken Şakir ve ailesi hem kayıp babaannesi Seniha'yı arayacak hem de dünyayı bu kötü kalpli savaşçıdan korumak için ellerinden geleni yapacaklar.

9. Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi

Orijinal İsmi: Minions: The Rise of Gru

Süre: 87dk
Tür: Animasyon , Aile , Komedi , Macera
Yönetmen: Kyle Balda , Brad Ableson
Senarist: Cinco Paul , Brian Lynch
Yapımı: 2022 - ABD

Stuart, Kevin ve Bob süpermarketten muzlarını alamazlar. Bu sebeple Beyaz Saray’a gidip şikayetçi olurlar. Şikayet etmeye gittiklerinde ise kovulurlar. Buna çok sinirlenen minyonlar; bu yüzden ABD hükümetini devirmeye çalışırlar. Bütün bunlar olurken, kahramanımız Gru’nun ise gençliğine dönüyoruz. Gru minyonlar ile tanışır, ve onların muzlarını almasını sağlar.

10. Çifte Pazarlık

Orijinal İsmi: No Negociable

Süre: 86dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim , Komedi
Yönetmen: Juan Taratuto
Yapımı: 2024 - Arjantin , Meksika

Rehine pazarlıkçısı Alan Bender, başkanı bir kaçırılma olayından kurtarması için çağrılır. Ama kendini aynı zamanda karısını ve evliliğini kurtarmak için pazarlık ederken bulur.