Eylül Ayında Başlaması Beklenen Yerli Diziler

Eylül ayında başlamasını beklediğimiz dizileri sizler için derledik!

2024/2025 televizyon sezonunda izleyicileri heyecanlandıracak yeni yapımlar yolda. Geçen sezondan devam eden 17 dizinin yanı sıra, bu sezon yaklaşık 30 yeni dizi ekranlara gelecek. Bu yeni dizilerden Eylül ayında başlayacak olanları sizin için listeledik.

İşte o muhteşem diziler!

1. Bir Gece Masalı - ATV

Bir Gece Masalı - ATV

Yönetmen: Emre Kabakuşak
Senarist: Eda Tezcan
Oyuncular: Burak Deniz, Su Burcu Yazgı Coşkun, Gürkan Uygun, Mesut Akusta

En son "Bambaşka Biri" dizisinde izlediğimiz Burak Deniz ve "Kardeşlerim" dizisiyle tanınan Su Burcu Yazgı Coşkun'u buluşturan "Bir Gece Masalı", Komiser Mahir ile Yörük kızı Canfeza'nın Pamukkale'nin büyüleyici atmosferinde başlayıp İstanbul'daki Asaf Bey konağına uzanan imkânsız aşk hikayesini anlatıyor.

2. Deha - Show TV

Deha - Show TV

Yönetmen: Umut Aral
Senarist: Damla Serim
Oyuncular: Aras Bulut İynemli, Taner Ölmez, Ahsen Eroğlu, Onur Saylak

Üç yıl aradan sonra Aras Bulut İynemli'nin televizyon ekranlarına dönüşünü müjdeleyen "Deha", matematik dehası Devran'ın etkileyici hikâyesini konu alıyor.

3. Hayat Hırsızı - Now TV

Hayat Hırsızı - Now TV

Yönetmen: Hilal Saral
Oyuncular: Cemre Baysel, Gonca Vuslateri, Alperen Duymaz, Halil İbrahim Ceyhan

Brezilya’nın en popüler dizilerinden "Avenida Brasil"in yerli uyarlaması olan "Hayat Hırsızı", küçük yaşta sokaklara terk edilen ve babasını üvey annesinin ellerinde kaybeden bir kadının, adalet arayışını ve intikam yolculuğunu konu ediyor.

4. Kör Nokta - ATV

Kör Nokta - ATV

Yönetmen: Yusuf Ömer Sınav
Senaristler: Didem Kaplan, Funda Alp
Oyuncular: İsmail Ege Şaşmaz, Rabia Soytürk, Çağla Boz, Yalçın Hafızoğlu

"Deli Yürek" ve "Kurtlar Vadisi" gibi televizyon dünyasının efsane dizilerine imza atan Osman Sınav’ın son projesi "Kör Nokta", büyük bir trafik kazasının ardından aralarında tutkulu bir aşk filizlenen Gece ve Aslım’ın hikayesini anlatıyor.

5. Kötü Kan - Now TV

Kötü Kan - Now TV

Yönetmen: Çağatay Tosun
Senaristler: Barış Erdoğan, İlker Arslan
Oyuncular: Ertan Saban, Damla Sönmez, Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen

"Gelsin Hayat Bildiği Gibi" dizisiyle son dönemde adından sıkça söz ettiren Ertan Saban ve birçok sevilen yapımda yer alan Damla Sönmez'in başrolünü paylaştığı "Kötü Kan", bir gece kulübünde güvenlik müdürü olarak çalışan eski polis memuru Kartal'ın, tehlikeli bir mafya grubuyla başının belaya girmesi ve ardından yıllardır uzak kaldığı ailesinin yanına dönmesiyle başlayan olayları konu alıyor.

6. Siyah Kalp - Show TV

Siyah Kalp - Show TV

Yönetmen: Uluç BayraktarSenarist: Yıldız TunçOyuncular: Ece Uslu, Burak Sergen, Aras Aydın, Hafsanur Sancaktutan

Türk televizyonunun efsane dizileri "Ezel", "Karadayı" ve "İçerde"nin yönetmeni Uluç Bayraktar’ın dört yıllık aradan sonra yeniden ekranlara dönüşünü müjdeleyen "Siyah Kalp", anneleri Sumru’nun peşinden Kapadokya’ya gelen ikiz kardeşler Nuh ve Melek’in, genç yaşta yaşadıkları terk edilmenin yarattığı derin yaraları ve dramatik serüvenlerini ele alıyor.

7. Bir Aşk Masalı - Now TV

Bir Aşk Masalı - Now TV

Yönetmen: Recai Karagöz
Senaristler: Emre Özdür, Hazar Kozice
Oyuncular: Murat Yıldırım, Ebru Şahin, Kerem Özdoğan, Ezgi Eyüboğlu

İki sezon süren "Teşkilat" dizisinin ardından Murat Yıldırım, son olarak "Yüz Yıllık Mucize" dizisinde izlediğimiz Ebru Şahin ile yeni bir projede bir araya geliyor. "Bir Aşk Masalı" adlı dizi, ülkenin saygın mimarlarından Demir ile hayatını oğlu Memo'ya adayan bekar anne Nazlı'nın duygusal aşk hikayesini anlatıyor.