En İyi Chris Hemsworth Filmleri!

Ünlü oyuncu Chris Hemsworth, bugün 41 yaşında!

11 Ağustos 1983 doğumlu Chris Hemsworth, Avustralya'nın Melbourne şehrinde dünyaya geldi. Kendisi gibi oyuncu Luke ve Liam Hemsworth'ün kardeşi olan Chris Hemsworth, Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırdığı Thor karakteri ile tüm dünyada tanındı. 2010 yılından beri Elsa Pataky ile evli olan oyuncu, 20'nin üzerinde filmde yer aldı. Bu filmlerden en beğendiklerimizi sizler için sıraladık!

İyi seyirler!

1. Avengers: Endgame

Orijinal İsmi: Avengers: Endgame

Süre: 182dk
Yönetmen: Joe Russo , Anthony Russo
Yapımı: 2019 - ABD

Thanos'un Sonsuzluk Eldiveni'ni ele geçirmesi ve kendi Dünya dengesini kurması nedeniyle süperkahramanlar dahil dünyanın yarısı küle dönüşmüştü. Geriye kalan ve yas tutan Yenilmezler'in as kadrosu Black Widow, Captain America, Hulk, Thor ve Iron Man'e kuantum bölgesinden gelerek aralarına katılan Ant-Man umut ışığı oluyor.

2. Star Trek

Orijinal İsmi: Star Trek

Süre: 127dk
Yönetmen: J.J. Abrams
Yapımı: 2009 - ABD

“Mission: Impossible III”, “Lost” ve “Alias”ın yönetmeni J.J. Abrams ve “Transformers”ın senaryo yazarları Roberto Orci – Alex Kurtzman ikilisi, tüm zamanların en büyük uzay macerası “Star Trek”e yepyeni bir vizyonla bakıyor. Atılgan uzay gemisinin yepyeni ve genç mürettebatı insanoğlunun daha önce hiç gitmediği yerlere ulaşmak için yüksek cesaret isteyen yolculuklarına başlıyor.

3. Thor: Ragnarok

Orijinal İsmi: Thor 3

Süre: 131dk
Yönetmen: Taika Waititi
Yapımı: 2017 - ABD

Evrenin bir ucundaki Sakaar gezegeninde kötü kalpli ve çok güçlü Hela'nın esiri olan Thor oldukça zor durumdadır, üstelik çekicini Hela tuzla buz etmiştir. Thor'un bir an önce ülkesi Asgard'a dönerek Ragnarok'u, yani kendi uygarlıklarının temeli olan tanrıların ölümü ve Asgard'ın çöküşü anlamına gelen olayı durdurması gerekmektedir. Bunun için eski dostlarıyla ittifak kurar.

4. Yenilmezler

Orijinal İsmi: The Avengers

Süre: 145dk
Yönetmen: Joss Whedon
Senarist: Zak Penn , Joss Whedon
Yapımı: 2012 - ABD

Yenilmezler, Marvel’in en çok iz bırakan kahramanlarını bünyesinde topluyor: Demir Adam, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Hawkeye ve Black Widow. Beklenmedik bir düşman su yüzüne çıkıp dünyanın güvenliğini tehdit etmeye başlıyor. S.H.I.E.L.D. adıyla bilinen uluslararası barışı koruma teşkilâtının yöneticisi olan Nick Fury, dünyayı böylesi bir felâketten kurtarmak için bir takıma ihtiyacı olduğunu anlıyor. Takıma adam seçmek için dünyanın dört bir yanını gezmeye başlıyor. Başrollerini Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner ve Tom Hiddleston’un paylaştığı bu ekibe Stelan Skarsgard’la Samuel L. Jackson eşklik ediyor. Joss Whedon’un Zak Penn ile birlikte yazdığı hikayeden senaryolşatırdığı ve yönettiği Yenilmezler, ilki 1963 yılında basılan ve o günden beri Marvel’in en sevilen çizgi roman serilerinden biri olan “The Avengers”tan uyarlandı. Aksiyon ve olağanüstü özel efektlerle dolu, muhteşem bir filme hazır olun.

5. Zafere Hücum

Orijinal İsmi: Rush

Süre: 123dk
Tür: Aksiyon , Dram
Yönetmen: Ron Howard
Senarist: Peter Morgan
Yapımı: 2013 - ABD , İngiltere

 Epik aksiyon/dram filmi Rush’ta, İngiliz James Hunt, disiplinli ve mükemmeliyetçi Avusturyalı Niki Lauda ile karşı karşıya geliyor. Grand Prix yarış pistindeki çekişmeleri, bu iki sıra dışı karakter arasındaki  gözler önüne seriyor. Formula 1 yarışlarının ihtişamlı döneminde geçen Rush, dünyanın şimdiye kadar gördüğü en büyük rakiplerinden ikisinin heyecan verici gerçek hikayesini anlatıyor. 

6. Thor

Orijinal İsmi: Thor

Süre: 115dk
Yönetmen: Kenneth Branagh
Yapımı: 2011 - ABD

Hikâyenin merkezinde, düşüncesiz tavırlarıyla antik bir savaşı tekrar başlatan güçlü ama ve kibirli savaşçı Yüce Thor var. Thor, Dünya’ya sürgün ediliyor ve insanlar arasında yaşamaya mecbur bırakılıyor. Kendi dünyasının kötü adamı en karanlık güçlerini Dünya’yı istilâ etmek için yollayınca Thor, gerçek bir kahraman olmak için nelerin gerektiğini öğreniyor.

7. El Royale'de Zor Zamanlar

Orijinal İsmi: Bad Times at the El Royale

Süre: 141dk
Tür: Dram , Gerilim , Gizem , Suç
Yönetmen: Drew Goddard
Senarist: Drew Goddard
Yapımı: 2018 - ABD

Farklı yerlerden başladıkları yolculuklarında California-Nevada sınırında bulunan Tahoe Gölü yakınlarındaki El Royale Oteli'nde bir şekilde bir araya gelen 7 kişinin hepsinin günün başlangıcında kendine göre hesapları ve sırları vardır. Ancak o fırtınalı akşam hepsinin geçmişleriyle hesaplaşacağı, hayatlarının değişeceği akşamı olur, kurtuluş için de son şanslarını iyi kullanmaları gerekmektedir.

8. Extraction

Orijinal İsmi: Extraction

Süre: 116dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Sam Hargrave
Senarist: Joe Russo
Yapımı: 2020 - ABD

Silah kaçakçıları ve uyuşturucu baronlarının arasında çıkan yeraltı savaşında genç bir çocuk, bu savaşın piyonu haline gelmiştir. Dünya’nın girilmesi en zor şehirlerinden birinde esir tutulan suç baronunun oğlu, babası tarafından kurtarılmayı bekliyordur. Tyler Rake, korkusuz bir paralı askerdir ve bu kurtarma görevi için tutulmuştur. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Tyler, bu intihar görevini tereddütsüz kabul eder.

9. A Perfect Getaway

Orijinal İsmi: A Perfect Getaway

Süre: 98dk
Tür: Gerilim , Gizem , Macera
Yönetmen: David Twohy
Senarist: David Twohy
Yapımı: 2009 - ABD

Yeni evli bir çift olan Cydney ve Cliff, balayı için Hawaii'ye gitmeye karar verirler. Geçirecekleri hafta sonu için tüm planı yapıp yola çıkan çift, alışveriş yaptıkları satıcıdan bölgede bir kadın ve bir erkek katil olduğunu öğrenirler. Tedirgin olmalarına rağmen planlarına sadık kalıp, nihayet tatillerinin başlangıcı olan ormana ulaştıklarında haftasonunun tadını çıkarmaya odaklanırlar. Kendilerine rehberlik eden bir genç adamla yollarına devam eden ikiliyi bir sürpriz beklemektedir.

10. Pamuk Prenses ve Avcı

Orijinal İsmi: Snow White And The Huntsman

Süre: 127dk
Tür: Dram , Fantastik , Macera
Yönetmen: Rupert Sanders
Yapımı: 2012 - ABD

Destansı aksiyon-macera Pamuk Prenses ve Avcı’da Pamuk Prenses'i ortadan kaldırmak için fırsat kollayan Kötü Kraliçe'nin aklına bile gelmeyen bir şey var: Hükümdarlığını tehdit eden genç kadının, onu öldürmesi için gönderilen Avcı'dan savaş sanatı konusunda eğitim alıyor olması.