Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (15 - 21 Temmuz 2024)

Netflix Türkiye 15 - 21 Temmuz 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Cennete Bilet" çekerken onu "Titanik" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Cennete Bilet

Orijinal İsmi: Ticket to Paradise

Süre: 104dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Ol Parker
Senarist: Daniel Pipski , Ol Parker
Yapımı: 2022 - ABD , Avustralya , İngiltere

Boşanmış bir çift, evlenmek üzere olan kızlarının kendi yaptıkları hataları yapmasını istemiyordur. Bu yüzden yaşadıkları sorunları geride bırakıp bir araya gelen ikili, kızlarını durdurmak için kızlarının peşinden Bali'ye giderler.

2. Titanik

Orijinal İsmi: Titanic

Süre: 194dk
Tür: Dram , Romantik
Yönetmen: James Cameron
Senarist: James Cameron
Yapımı: 1997 - ABD

İnsan elinden çıkmış en büyük ve en gösterişli yüzen araç olan Titanic yola koyuldu. Batmaz, sarsılmaz denilen bu büyük lüks yolcu gemisinde yolculuk yapmak, 20. Yüzyılın muhteşem bir rüyasıydı. Ancak bu büyük rüya sadece 4.5 gün serecek ve anısını bir sonraki yüzyıla bile taşıyacak büyüklükte bir kabusa dönüşecekti.

Geminin ilk ve son yolculuğuyla örtüşen, kısa soluklu ama ölümsüz bir aşk öyküsüne yer veren yönetmen James Cameron, Titanic kadar büyük bir aşk öyküsü merkez alarak, bu bildik felaketi farklı bir tarzda anlatıyor.

3. Bir Gece Ansızın

Orijinal İsmi: Septimo

Süre: 93dk
Tür: Dram , Gerilim , Gizem
Yönetmen: Renato De Maria
Yapımı: 2024 - İtalya

Zorlu bir boşanma sürecinin ortasındaki bir baba, çocukları ıssız kır evlerinden kaybolunca tehlikeli bir işe atılır.

4. Zaferin Rengi

Orijinal İsmi: Zaferin Rengi

Süre: 157dk
Tür: Dram , Tarih
Yönetmen: Abdullah Oğuz
Yapımı: 2023 - Türkiye

1919 yılında İstanbul'u işgal eden yabancı güçlere karşı bir araya gelen vatanseverlerin Anadolu'da başlattıkları direniş, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli spor zaferlerinden biri olan General Harington Kupası efsanesini beraberinde getiriyor.

5. Lohusa

Orijinal İsmi: Lohusa

Süre: 118dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Senarist: Gupse Özay
Yapımı: 2024 - Türkiye

Çocuklarının doğumundan sonraki ilk 40 günde yeni hayatlarına uyum sağlamaya çalışan bir anne (Gupse Özay) ve babanın (Onur Gürçay) eğlenceli hikayesini konu alıyor.

6. Kral Şakir: Devler Uyandı

Orijinal İsmi: Kral Şakir: Devler Uyandı

Süre: 85dk
Tür: Animasyon
Yapımı: 2024 - Türkiye

Ünlü bir teknoloji firması, elektronik cihazları mobilleştirip yapay zeka ile hareket ettirebildikleri bir sistem oluşturur. Şakir ve ailesi, bu firmanın ürünlerini hayranlıkla takip eder. Şirketin sahibi olan Harun, geçmişte Şakir'in babaannesi arkeolog Seniha öncülüğünde keşif gezilerir düzenleyip tarih öncesi bir taş bulmuştur. Bu taşa sıkışmış kötü savaşçı ise yüzyıllarca süren esaretinden sonra taştan dışarı çıkar ve Harun'un içinde yaşamaya başlar. Kötü savaşçı, Harun'un yarattığı teknolojik orduyla dünyayı ele geçirmek isterken Şakir ve ailesi hem kayıp babaannesi Seniha'yı arayacak hem de dünyayı bu kötü kalpli savaşçıdan korumak için ellerinden geleni yapacaklar.

7. Bayan Harris Paris'e Gidiyor

Orijinal İsmi: Mrs Harris Goes to Paris

Süre: 116dk
Tür: Dram , Komedi , Tarih
Yönetmen: Anthony Fabian
Senarist: Anthony Fabian

1950'lerin Londralı bir temizlikçisi, Christian Dior'un özel tasarım bir elbisesine aşık olur ve bu aptallık uğruna her şeyi riske atmaya karar verir.

8. Aşka Atlamak

Orijinal İsmi: Find Me Falling

Süre: 92dk
Yönetmen: Stelana Kliris
Senarist: Stelana Kliris
Yapımı: 2024 - ABD

Geri dönüş albümü başarısız olan bir rock yıldızı Kıbrıs'ta uçurumun kenarındaki evinde inzivaya çekilir. Ama gelen ziyaretçiler ve eski sevgilisi ile hayatı karmaşık bir hâl alır.

9. Biri Gözetliyor

Orijinal İsmi: Watcher

Süre: 96dk
Tür: Gerilim , Gizem , Korku
Yönetmen: Chloe Okuno
Senarist: Zack Ford
Yapımı: 2022 - ABD , Romanya

Yeni evli bir çift olan Julia va Francis, Bükreş'te bir daireye taşınır. Tam da bu sırada bir seri katilin serbest kalması, şehirde panik etkisi yaratır. Yeni evlerine alışmaya çalışan Julia, bir süre sonra yan apartmanlarda yaşayan biri tarafından izlendiğini fark eder.

10. Bursa Bülbülü

Orijinal İsmi: Bursa Bülbülü

Süre: 121dk
Tür: Komedi , Müzikal
Yönetmen: Hakan Algül
Senarist: Ata Demirer
Yapımı: 2022 - Türkiye

Bir kaset çıkarmanın hayalini kuran Cengiz (Ata Demirer), Bursa'da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapar. Fakat Taşkın (Cem Gelinoğlu) ile tanışmasıyla hayatı bambaşka bir yola girer. Cengiz, Taşkın'ın kendisine kaset yapmada yardımcı olacağına inanır. Bu sebeple de ağabeyinden borç alır. Ancak Cengiz, Taşkın ve Taşkın'ın kardeşi Arzu (Özge Özacar) bu süreçte kendilerini bir dizi talihsiz olayın içinde bulur.