Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (8 - 14 Temmuz)

Netflix Türkiye 8 - 14 Temmuz 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta yine "Lohusa" çekerken onu "Bursa Bülbülü" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Lohusa

Orijinal İsmi: Lohusa

Süre: 118dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Senarist: Gupse Özay
Yapımı: 2024 - Türkiye

Çocuklarının doğumundan sonraki ilk 40 günde yeni hayatlarına uyum sağlamaya çalışan bir anne (Gupse Özay) ve babanın (Onur Gürçay) eğlenceli hikayesini konu alıyor.

2. Bursa Bülbülü

Orijinal İsmi: Bursa Bülbülü

Süre: 121dk
Tür: Komedi , Müzikal
Yönetmen: Hakan Algül
Senarist: Ata Demirer
Yapımı: 2022 - Türkiye

Bir kaset çıkarmanın hayalini kuran Cengiz (Ata Demirer), Bursa'da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapar. Fakat Taşkın (Cem Gelinoğlu) ile tanışmasıyla hayatı bambaşka bir yola girer. Cengiz, Taşkın'ın kendisine kaset yapmada yardımcı olacağına inanır. Bu sebeple de ağabeyinden borç alır. Ancak Cengiz, Taşkın ve Taşkın'ın kardeşi Arzu (Özge Özacar) bu süreçte kendilerini bir dizi talihsiz olayın içinde bulur.

3. Bir Gece Ansızın

Orijinal İsmi: Septimo

Süre: 93dk
Tür: Dram , Gerilim , Gizem
Yönetmen: Renato De Maria
Yapımı: 2024 - İtalya

Zorlu bir boşanma sürecinin ortasındaki bir baba, çocukları ıssız kır evlerinden kaybolunca tehlikeli bir işe atılır.

4. Sosyete Polisi: Axel F

Orijinal İsmi: Beverly Hills Cop: Axel F

Süre: 118dk
Tür: Aksiyon , Komedi , Suç
Yönetmen: Mark Molloy
Yapımı: 2024 - ABD

Dedektif Axel Foley (Eddie Murphy), uzun süredir sırdaşı olan birinin zamansız ölümünü araştırmak için kendisini Beverly Hills'in zengin çevresinde geri dönmüş halde bulur.

5. Suicide Squad: Gerçek Kötüler

Orijinal İsmi: Suicide Squad

Süre: 122dk
Yönetmen: David Ayer
Senarist: Justin Marks
Yapımı: 2016 - ABD

Amanda Waller'ın (Viola Davis) önderlik ettiği gizli istihbarat servisi ARGUS, mücadele ettiği gizemli bir örgütlenmeyi yenebilmenin tek yolunun hapiste tuttukları tehlikeli suçlulardan bir ekip kurmaktan geçtiğine karar vererek İntihar Timi'ni oluşturur. Kurallar basittir, en ufak bir itaatsizlikte öldürülecekler, ancak görevi başarmaları halinde hapis süreleri azaltılacaktır. Ancak Harley Quinn (Margot Robbie), Deadshot (Will Smith), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje) ve arkadaşlarının görevi adeta imkansız bir görevdir, çünkü tahmin edemeyecekleri kadar güçlü bir düşmanla karşı karşıya geleceklerdir.

6. Kardeş Takımı

Orijinal İsmi: Kardeş Takımı

Süre: 95dk
Tür: Aile , Komedi
Yönetmen: Mustafa Kotan
Senarist: Elif Dede , Meriç Aydın
Yapımı: 2024 - Türkiye

4 kardeş Deniz, Derya, Ali ve Yaz'ın sıradan hayatları, anne ve babalarının aslında birer gizli ajanlar olduklarını öğrenmeli ile bir anda değişir. Olağanüstü teknolojilerin bünyesinde korunduğu TeknoStar için çalışan anne ve babaları, bu teknolojiyi ele geçirmek isteyen kötü güçler tarafından kaçırılırlar. TeknoStar'da Dünya’nın geleceğine yön veren yüzlerce teknolojik icat ve yazılım saklanır. Evlerindeki gizli bir bölmede saklı tutulan süper bilgisayar TA-OZ 4000 nam-ı diğer TAKOZ’un da yardımlarıyla hem anne ve babalarını hem de Dünya'nın geleceğini kurtarmak için 4 kardeş heyecan dolu bir maceraya atılırlar.

7. Percy Jackson & Olimposlular Şimşek Hırsızı

Orijinal İsmi: Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief

Süre: 118dk
Tür: Aile , Fantastik , Macera
Yönetmen: Chris Columbus
Yapımı: 2010 - ABD

Film, babasının Mitolojik Yunan Tanrısı Poseidon ve annesinin ise sıradan bir insan olduğu Percy adındaki gencin zorlu hikayesini anlatacak. Serinin bu ilk kitabında/filminde Percy kendini ispatlamak için Zeus’un çalınan şimşeğini bulup hırsız olmadığını herkese göstermek zorunda kalıyor. Yıllardır görmediği babasıyla yüzleşmesi ve tanrılardan bile çok daha güçlü bir hazineyi ortaya çıkarması ise apayrı bir hikaye

8. 21

Süre: 123dk
Tür: Dram , Suç
Yönetmen: Robert Luketic
Yapımı: 2008 - ABD , İngiltere

M.I.T'de okuyan Ben Campbell (Jim Sturgess), okul taksidini ödeyebilmek için paraya ihtiyaç duyar ve bunun yolunu da kumarda bulur. Altı arkadaşı ile birlikte kart sayma işinde uzmanlaşan Ben, Vegas yolunu tutar. Bu altı öğrenci için herşey güzel başlayacaktır, ancak bir sonraki adımları onlar için oldukça tehlikelidir.

9. Percy Jackson: Canavarlar Denizi

Orijinal İsmi: Percy Jackson: Sea of Monsters

Süre: 106dk
Tür: Aile , Fantastik , Macera
Yönetmen: Thor Freudenthal
Yapımı: 2013 - ABD

Deniz Tanrısı Poseidon’un oğlu Percy Jackson’ın maceraları devam ediyor. İlk filmde güçlerini keşfeden ve annesini kurtarmak için arkadaşlarıyla uzun bir yolculuğa çıkan Percy, kendini kahraman gibi hissetmiyor, ona şansın yardım ettiğini düşünüyordur.  Canavarlar Denizi’nde; çok tehlikeli sularda mücadele etmek zorunda kalan Percy ve ekibi, insanların Bermuda Şeytan Üçgeni dedikleri yere yani “Canavarlar Denizi” ne giderler. Percy Jackson, Titan saldırıları ve mistik varlıklarla dolu bu yolculukta uyanmakta olan eski bir şeytanı durdurmak zorundadır ve macera başlar…

10. Kayıp

Orijinal İsmi: The Missing

Süre: 135dk
Tür: Gerilim , Macera , Western
Yönetmen: Ron Howard
Senarist: Ken Kaufman
Yapımı: 2003 - ABD

Samuel, kızı Maggie'den af dilemek üzere ortaya çıkar, ne var ki Maggie babasını affetmeye pek niyetli değildir. Fakat Apaçiler tarafından kaçırılan kızının izini sürmek için babasının deneyimine ihtiyacı vardır.