Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler (8 - 14 Temmuz)

Netflix Türkiye 8 - 14 Temmuz 2024 haftasında en çok izlenen 10 diziyi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen dizileri listeledi. Listede başı bu hafta 3. sezonu ile "Zeytin Ağacı" çekerken onu yine "Supacell" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Zeytin Ağacı

Orijinal İsmi: Another Self

Süre: 54dk
Tür: Dram
Yönetmen: Burcu Alptekin
Senarist: Nuran Evren Şit
Yapımı: 2022 - Türkiye

2. Sezon

Ada, Leyla ve Sevgi, Ayvalık'ta yeni bir hayata başlasalarda karşılarına yeni sorunlar çıkar. Ada, bir yanda bilim dünyasıyla, diğer yanda ailesinin geçmişiyle başa çıkmaya çalışır. Bu arada Leyla da yeni bir iş kurmak için uğraşmaktadır.

2. Supacell

Orijinal İsmi: Supacell

Yönetmen: Rapman , Sebastian Thiel
Senarist: Rapman
Yapımı: 2024 - İngiltere

1. Sezon

Beş sıradan Güney Londralı, olağanüstü güçleri olduğunu keşfeder ve sevdiği kadını kurtarmak için onları bir araya getirmek tek bir adama kalır.

3. Zeytin Ağacı

Orijinal İsmi: Another Self

Süre: 54dk
Tür: Dram
Yönetmen: Burcu Alptekin
Senarist: Nuran Evren Şit
Yapımı: 2022 - Türkiye

1.Sezon

Ada, Sevgi ve Leyla'nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ada, başarılı bir genel cerrah, Sevgi de hırslı bir avukattır. Leyla ise ikisinin aksine çalışıp kariyer yapmamıştır. Eşi ve oğlu ile rahat bir yaşam sürmektedir. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir. Sevgi, Ada’nın istediği gibi hastaneye yatmak yerine bambaşka bir umudun peşinden gider. Leyla’dan kendisini Zaman isimli gizemli bir adamı bulmak için Ayvalık’a götürmesini ister. Sevgi’yi bu kararından döndüremeyeceklerini anlayınca da çaresizce hep birlikte yola koyulurlar.

4. La pasión turca

Orijinal İsmi: La pasión turca

Süre: 50dk
Tür: Dram
Yönetmen: Iñaqui Peñafiel
Yapımı: 2024 - İspanya

1. Sezon

İspanyol Güzel Sanatlar profesörünü ve Türk sevgilisini romantik ve tutkulu ilişkilerini konu alan bir film.

5. Vikings: Valhalla

3. Sezon

"Vikings" dizisinin 100 yıl sonrasını konu alan devam serisi.

Bin yıldan fazla bir süre önce 11. yüzyılın başlarında geçen "Vikings: Valhalla", gelmiş geçmiş en ünlü Vikinglerden bazılarının - efsanevi kaşif Leif Eriksson, ateşli ve dikbaşlı kız kardeşi Freydis Eriksdotter'ın ve hırslı İskandinav prensi Harald Sigurdsson kahramanca maceralarını anlatıyor. Vikingler ve İngiliz kraliyetleri arasındaki gerilim kanlı bir kırılma noktasına ulaşıp, Vikinglerin kendi aralarında Hıristiyan ve pagan inançları yüzünden çatışırken, bu üç Viking, onları okyanuslar ve Kattegat'tan İngiltere'ye ve savaş alanlarına götürecek destansı bir yolculuğa başlar.

6. Desperate Lies

Orijinal İsmi: Pedaço de Mim

Tür: Dram
Senarist: Angela Chaves
Yapımı: 2024 - Brezilya

1. Sezon

Az rastlanan bir olgu sonucu hamile kalan bir kadın, iki farklı adamdan ikiz çocuk beklediğini fark eder. Ancak hem ailesini hem de sırlarını koruması gittikçe daha da zorlaşır.

7. Kimler Geldi, Kimler Geçti

1. Sezon

Dizi bir hukuk bürosunda çalışan avukat Leyla ve etrafındakiler üzerinden modern zaman ilişkilerine ayna tutuyor.

Başarılı avukat Leyla Taylan, ilk aşkının ihanetiyle sona eren acı dolu bir ilişkinin ardından, arkadaşlarının ve yakışıklı şef Şeyyaz'ın desteğiyle kendini kurtarır. "Yılın boşanma davası" olarak adlandırılan bir dava için ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu'nun avukatı olarak görev alır.

Karşısında, 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış, ilişkilerinde karmaşık bir geçmişi olan Cem Murathan bulunmaktadır. Leyla, bu "narsist" adamı savunurken müvekkilini en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlar. Ancak bu süreç, Leyla'nın mücadelesiyle birlikte tam anlamıyla karışıklığa ve kaosa dönüşür.

8. Young Sheldon

1. Sezon

"The Big Bang Theory"de izleyicinin sevgisini kazanan Sheldon Cooper'ın çocukluk yıllarına yolculuk ediyoruz.

9. Bridgerton

3. Sezon

Bridgerton ailesinin her sezon farklı bir kardeşine odaklanan dizide sekiz kardeş, Londra yüksek sosyetesinde aşkı ve mutluluğu arıyor.

Üçüncü sezonda ise Penelope Featherington, yıllardır aşık olduğu Colin Bridgerton'ın ilgisini üzerine çekmeyi düşlüyor.

10. 1000 Çocuklu Adam

Orijinal İsmi: The Man with 1000 Kids

Tür: Belgesel , Suç
Yönetmen: Josh Allot
Yapımı: 2024 - İngiltere

Mini-Dizi

Hollandalı bir Youtuber olan Jonathan Meijer, 500'den fazla çocuğu olmakla ve dünya çapında pek çok insanı kandırmakla suçlanıyor.