Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler (1 - 7 Temmuz)

Netflix Türkiye 1 - 7 Temmuz 2024 haftasında en çok izlenen 10 diziyi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen dizileri listeledi. Listede başı bu hafta da "La pasión turca" çekerken onu yine "Supacell" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. La pasión turca

Orijinal İsmi: La pasión turca

Süre: 50dk
Tür: Dram
Yönetmen: Iñaqui Peñafiel
Yapımı: 2024 - İspanya

1. Sezon

İspanyol Güzel Sanatlar profesörünü ve Türk sevgilisini romantik ve tutkulu ilişkilerini konu alan bir film.

2. Supacell

Orijinal İsmi: Supacell

Yönetmen: Rapman , Sebastian Thiel
Senarist: Rapman
Yapımı: 2024 - İngiltere

1. Sezon

Beş sıradan Güney Londralı, olağanüstü güçleri olduğunu keşfeder ve sevdiği kadını kurtarmak için onları bir araya getirmek tek bir adama kalır.

3. Kimler Geldi, Kimler Geçti

Sezon 1

Dizi bir hukuk bürosunda çalışan avukat Leyla (Serenay Sarıkaya) ve etrafındakiler üzerinden modern zaman ilişkilerine ayna tutuyor.

Başarılı avukat Leyla Taylan, ilk aşkının ihanetiyle sona eren acı dolu bir ilişkinin ardından, arkadaşlarının ve yakışıklı şef Şeyyaz'ın desteğiyle kendini kurtarır. "Yılın boşanma davası" olarak adlandırılan bir dava için ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu'nun avukatı olarak görev alır.

Karşısında, 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış, ilişkilerinde karmaşık bir geçmişi olan Cem Murathan bulunmaktadır. Leyla, bu "narsist" adamı savunurken müvekkilini en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlar. Ancak bu süreç, Leyla'nın mücadelesiyle birlikte tam anlamıyla karışıklığa ve kaosa dönüşür

4. Bridgerton

3. Sezon

Bridgerton ailesinin her sezon farklı bir kardeşine odaklanan dizide sekiz kardeş, Londra yüksek sosyetesinde aşkı ve mutluluğu arıyor.

Üçüncü sezonda ise Penelope Featherington (Nicola Coughlan), yıllardır aşık olduğu Colin Bridgerton'ın (Luke Newton) ilgisini üzerine çekmeyi düşlüyor.

5. Kübra

2. Sezon

Dizi, Kübra isimli kullanıcıdan mesaj almasıyla kız arkadaşıyla iletişimi gerilen Gökhan'ı (Çağatay Ulusoy) takip ediyor. Bu iletişim sayesinde her şey değişecek ve beklenmedik bir şey yaşanacaktır.

6. Worst Roommate Ever

Süre: dk
Tür: Belgesel , Suç
Yapımı: 2022 - ABD

2. Sezon

Alex Miller, Philadelphia'daki apartman odasını Jed Creek'e kiraladığında, Jed Creek'in kiracılık yasaları hakkındaki bilgisini kullanarak yavaş yavaş dairesi üzerinde hak iddia edeceğini ve bu süreçte onu korkutacağını bilmiyor.

7. Zeytin Ağacı

Orijinal İsmi: Another Self

Süre: 54dk
Tür: Dram
Yönetmen: Burcu Alptekin
Senarist: Nuran Evren Şit
Yapımı: 2022 - Türkiye

1. Sezon

Ada (Tuba Büyüküstün), Sevgi (Boncuk Yılmaz) ve Leyla'nın (Seda Bakan) üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ada, başarılı bir genel cerrah, Sevgi de hırslı bir avukattır. Leyla ise ikisinin aksine çalışıp kariyer yapmamıştır. Eşi ve oğlu ile rahat bir yaşam sürmektedir. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir. Sevgi, Ada’nın istediği gibi hastaneye yatmak yerine bambaşka bir umudun peşinden gider. Leyla’dan kendisini Zaman (Fırat Tanış) isimli gizemli bir adamı bulmak için Ayvalık’a götürmesini ister. Sevgi’yi bu kararından döndüremeyeceklerini anlayınca da çaresizce hep birlikte yola koyulurlar.

8. Sevgili Çocuk

Orijinal İsmi: Liebes Kind

Süre: 48dk
Tür: Dram , Gizem , Suç
Yapımı: 2023 - Almanya

Mini-Dizi

Lena kendisini tecrit altında tutan adamın elinden kurtulmayı başarır. Ancak aynı gece ebeveynlerinin onun yanına gelmesiyle dehşetin gerçek boyutu ortaya çıkar.

9. 1000 Çocuklu Adam

Orijinal İsmi: The Man with 1000 Kids

Tür: Belgesel , Suç
Yönetmen: Josh Allot
Yapımı: 2024 - İngiltere

Mini-Dizi

Hollandalı bir Youtuber olan Jonathan Meijer, 500'den fazla çocuğu olmakla ve dünya çapında pek çok insanı kandırmakla suçlanıyor.

10.

Yapımı: -

1. Sezon

Lisede cinsel saldırıya uğradığını söyleyen 17 yaşındaki bir genç kızın hayatı, açılan soruşturmayla altüst olur ve ilişkileri sınavdan geçer.