Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (24 - 30 Haziran)

Netflix Türkiye 24 - 30 Haziran 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen filmleri listeledi. Listede başı bu hafta "Lohusa" çekerken onu "Kardeş Takımı" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

1. Lohusa

Orijinal İsmi: Lohusa

Süre: 118dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Senarist: Gupse Özay
Yapımı: 2024 - Türkiye

Çocuklarının doğumundan sonraki ilk 40 günde yeni hayatlarına uyum sağlamaya çalışan bir anne ve babanın eğlenceli hikayesini konu alıyor.

2. Kardeş Takımı

Orijinal İsmi: Kardeş Takımı

Süre: 95dk
Tür: Aile , Komedi
Yönetmen: Mustafa Kotan
Senarist: Elif Dede , Meriç Aydın
Yapımı: 2024 - Türkiye

4 kardeş Deniz, Derya, Ali ve Yaz'ın sıradan hayatları, anne ve babalarının aslında birer gizli ajanlar olduklarını öğrenmeli ile bir anda değişir. Olağanüstü teknolojilerin bünyesinde korunduğu TeknoStar için çalışan anne ve babaları, bu teknolojiyi ele geçirmek isteyen kötü güçler tarafından kaçırılırlar. TeknoStar'da Dünya’nın geleceğine yön veren yüzlerce teknolojik icat ve yazılım saklanır. Evlerindeki gizli bir bölmede saklı tutulan süper bilgisayar TA-OZ 4000 nam-ı diğer TAKOZ’un da yardımlarıyla hem anne ve babalarını hem de Dünya'nın geleceğini kurtarmak için 4 kardeş heyecan dolu bir maceraya atılırlar.

3. Tetikte

Orijinal İsmi: Trigger Warning

Süre: 107dk
Tür: Aksiyon
Yönetmen: Mouly Surya
Yapımı: 2024 - ABD

Yetenekli bir Özel Kuvvetler komandosu (Jessica Alba), babasının aniden ölmesinin ardından barının mülkiyetini alır ve kısa süre sonra memleketinde başıboş dolaşan şiddet yanlısı bir çeteyle anlaşmazlığa düşer.

4. Miras Bulmacası

Orijinal İsmi: Spadek

Süre: 94dk
Tür: Gizem , Komedi
Yönetmen: Sylwester Jakimow
Senarist: Lukasz Sychowicz
Yapımı: 2024 - Polonya

Yıllardır birbirleriyle görüşmeyen aile fertleri, vefat eden zengin amcalarının servetinden pay almak için yapbozun parçalarını birleştirmek üzere onun malikânesinde toplanır.

5. Mutluyuz

Orijinal İsmi: Mutluyuz

Süre: 95dk
Tür: Komedi
Yönetmen: İbrahim Büyükak
Senarist: İbrahim Büyükak
Yapımı: 2023 - Türkiye

Ferhat ve Aslı, iki yakın arkadaştır. İkisi de sevgilileri tarafından terk edildiklerinde birlikte olmalı gerektiğini anlarlar. Evliliklerinin üçüncü yılına girdiklerinde ilişkileri yolunda gitmemeye başlar. Ferhat, Aslı'ya tatile gittiklerini söyleyerek onu çift terapisi yapan bir otele götürür. Başka çiftlerin de katıldığı bu terapi, komik ve eğlenceli bir maceraya dönüşecektir.

6. Bir Aile Meselesi

Orijinal İsmi: A Family Affair

Süre: 114dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Richard LaGravenese
Yapımı: 2024 - ABD

Beklenmedik bir aşk; seks ve kimlik karmaşasıyla boğuşan genç bir kadının, annesi ve patronu için komik sonuçlara yol açar.

7. Tanrının Kitabı

Orijinal İsmi: The Book Of Eli

Süre: 118dk
Senarist: Gary Whitta
Yapımı: 2010 - ABD

Filmde Güneş patlaması sonrası kavrulmuş dünyada sağ kalanların yaşam mücadelesinde Eli adlı bir adamın yok olmanın eşiğine gelen insanlığı kurtaracak olan bir kitabı koruma mücadelesini anlatıyor.

8. Koruyucu

Orijinal İsmi: Safe

Süre: 94dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Suç
Yönetmen: Boaz Yakin
Senarist: Boaz Yakin
Yapımı: 2012 - ABD , Hindistan

Eski üst düzey bir ajana (Jason Statham) iki önemli görev verilir: önce 'kötü adamlar' tarafından kaçırılan 12 yaşındaki Chan adlı Çinli bir kızı kurtaracak ardından Rus Mafyasını, New York şehrinin yozlaşmış polislerini ve diğer kötü adamları alt edecek oldukça güvenli bir kombinasyonu harekete geçirecektir.

9. Göz

Orijinal İsmi: The Eye

Süre: 98dk
Tür: Dram , Gerilim , Korku
Yönetmen: David Moreau , Xavier Palud
Yapımı: 2008 - ABD , Kanada

Sydney Wells (Jessica Alba), Los Angeles'lı bir viyolonselisttir. Ancak çocukluğunda geçirdiği bir olayla gözleri kör olmuştur. Hayatı boyunca kornea nakli yapılmasını bekleyen Sydney'in beklediği an gelmiştir. Doktorunun kendisine uygun bir korneanın bulunduğunu haber vermesi üzerine Sydney hemen ameliyat kararı alır. Operasyonun ardından Sydney, Doktor Paul Faulkner'ın yardımlarıyla yeniden görmeye başlar. Ancak bir süre sonra Sydney, tuhaf gölgeler ve hayallerin arasında sıkışıp kalacaktır. Gördüğü hayaller onu arkadaşları ve ailesinden giderek uzaklaştırır. Nakil edilen gözler yalnızca bu dünyayı değil, doğaüstü olayların kapılarını açmıştır.

10. İntikam Benim

Orijinal İsmi: Dead Man Down

Süre: 118dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim , Suç
Yönetmen: Niels Arden Oplev
Senarist: J.H. Wyman
Yapımı: 2013 - ABD

Victor (Colin Farrell) patronu yüzünden ölen karısı ve kızının intikamını almaya çalışan, New York’un yeraltı suç örgütü liderinin sağ kolu olan cesur bir infazcıdır. Patronu gizemli bir katil tarafından tehdit edilince, Victor da detektifliğe soyunur. Bu sırada eski kurbanlardan biri olan Beatrice (Noomi Rapace) ise Victor’u baştan çıkarmaya ve ona şantaj yapmaya çalışır. Beatrice ile Victor’ın aralarındaki kimya onları şiddetli sonuçlara yol açan öç almaya sürükler.