Dijital Platformlarda Haftanın En Çok İzlenen Dizi ve Filmleri (17 - 23 Haziran 2024)

Geçtiğimiz hafta dijital platformlarda en çok izlenen dizi ve filmleri burada!

Farklı platformlardaki popüler dizi ve filmlere göz atabileceğiniz bu liste, "bugün ne izlesem?" sorularınız için birebir.

Haftalar sonra bile popülerliğini koruyan "Kimler Geldi Kimler Geçti"den bir klasik hâline gelen "Felekten Bir Gece Daha"ya işte dijital platformlarda en çok izlenen dizi ve filmler!

Kaynak: Box Office Türkiye

1. Bridgerton

Bridgerton ailesinin her sezon farklı bir kardeşine odaklanan dizide sekiz kardeş, Londra yüksek sosyetesinde aşkı ve mutluluğu arıyor. İlk sezonda Londra sosyetesindeki rekabetçi evlilik piyasasına ilk kez giren, nüfuz sahibi Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne Bridgerton'ın (Phoebe Dynevor) hikayesi konu alınıyor. İkinci sezonda ailenin en büyüğü Vikont Anthony'nin (Jonathan Bailey) mükemmel bir eş bulma çabası anlatılıyor. Üçüncü sezonda ise Penelope Featherington (Nicola Coughlan), yıllardır aşık olduğu Colin Bridgerton'ın (Luke Newton) ilgisini üzerine çekmeyi düşlüyor.

2. Kübra

Dizi, Kübra isimli kullanıcıdan mesaj almasıyla kız arkadaşıyla iletişimi gerilen Gökhan'ı (Çağatay Ulusoy) takip ediyor. Bu iletişim sayesinde her şey değişecek ve beklenmedik bir şey yaşanacaktır.

3. Kimler Geldi Kimler Geçti

Dizi bir hukuk bürosunda çalışan avukat Leyla (Serenay Sarıkaya) ve etrafındakiler üzerinden modern zaman ilişkilerine ayna tutuyor.

Başarılı avukat Leyla Taylan, ilk aşkının ihanetiyle sona eren acı dolu bir ilişkinin ardından, arkadaşlarının ve yakışıklı şef Şeyyaz'ın desteğiyle kendini kurtarır. "Yılın boşanma davası" olarak adlandırılan bir dava için ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu'nun avukatı olarak görev alır.

Karşısında, 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış, ilişkilerinde karmaşık bir geçmişi olan Cem Murathan bulunmaktadır. Leyla, bu "narsist" adamı savunurken müvekkilini en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlar. Ancak bu süreç, Leyla'nın mücadelesiyle birlikte tam anlamıyla karışıklığa ve kaosa dönüşür.

4. Lohusa

Orijinal İsmi: Lohusa

Süre: 118dk
Tür: Komedi , Romantik
Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Senarist: Gupse Özay
Yapımı: 2024 - Türkiye

Çocuklarının doğumundan sonraki ilk 40 günde yeni hayatlarına uyum sağlamaya çalışan bir anne ve babanın eğlenceli hikayesini konu alıyor.

5. Kardeş Takımı

Orijinal İsmi: Kardeş Takımı

Süre: 95dk
Tür: Aile , Komedi
Yönetmen: Mustafa Kotan
Senarist: Elif Dede , Meriç Aydın
Yapımı: 2024 - Türkiye

4 kardeş Deniz, Derya, Ali ve Yaz'ın sıradan hayatları, anne ve babalarının aslında birer gizli ajanlar olduklarını öğrenmeli ile bir anda değişir. Olağanüstü teknolojilerin bünyesinde korunduğu TeknoStar için çalışan anne ve babaları, bu teknolojiyi ele geçirmek isteyen kötü güçler tarafından kaçırılırlar. TeknoStar'da Dünya’nın geleceğine yön veren yüzlerce teknolojik icat ve yazılım saklanır. Evlerindeki gizli bir bölmede saklı tutulan süper bilgisayar TA-OZ 4000 nam-ı diğer TAKOZ’un da yardımlarıyla hem anne ve babalarını hem de Dünya'nın geleceğini kurtarmak için 4 kardeş heyecan dolu bir maceraya atılırlar.

6. House of the Dragon

George R.R. Martin’in geçtiğimiz yıl yayımlanan "Ateş ve Kan" romanından uyarlanan dizi Targaryen ailesine odaklanıyor. Aegon Targaryen’in Yedi Krallık fethi ile başlayan dizi, bütün ailenin hikayesini konu alıyor. Ailenin Demir Taht’ı korumak için verdiği mücadele ve kendi aralarındaki savaşın da yer aldığı dizide ayrıca Westersos’un geçmişi de anlatılıyor.

7. Prens

Orijinal İsmi: Prens

Süre: 40dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Bülent İşbilen
Yapımı: 2023 - Türkiye

Bongomia Hükümdarlığı’nın ciddiye alınmayan veliahtı, ailesinin isim verme zahmetine bile girmediği ortanca kardeş ‘Prens’ (Giray Altınok), krallığın dengelerini değiştirecek. 

8. Koruyucu

Orijinal İsmi: Safe

Süre: 94dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Suç
Yönetmen: Boaz Yakin
Senarist: Boaz Yakin
Yapımı: 2012 - ABD , Hindistan

Eski üst düzey bir ajana (Jason Statham) iki önemli görev verilir: önce 'kötü adamlar' tarafından kaçırılan 12 yaşındaki Chan adlı Çinli bir kızı kurtaracak ardından Rus mafyasını, New York şehrinin yozlaşmış polislerini ve diğer kötü adamları alt edecek oldukça güvenli bir kombinasyonu harekete geçirecektir.

9. The Flash

Orijinal İsmi: The Flash

Süre: 144dk
Yönetmen: Andy Muschietti
Senarist: Christina Hodson
Yapımı: 2023 - ABD

"The Flash", annesinin ölümünü engellemek için gücünü kullanarak zamanda geriye giden Barry Allen'ın, zamanın lineer akışında istenmeyen sonuçlara yol açmasını konu alıyor.

Barry, geçmişteki olayları değiştirmek amacıyla zamanda yolculuk yapmak için süper güçlerini kullandığında The Flash’te dünyalar çarpışır. Ancak ailesini kurtarma girişimi istemeden geleceği değiştirdiğinde Barry, General Zod'un yok etme tehdidiyle geri döndüğü ve sığınacak süper kahramanların olmadığı bir gerçeklikte hapsolur. Hapsedilmiş bir Kripton'luyu kurtarmak için, her ne kadar aradığı kişi olmasa da alışılmışın dışında olan bu çok farklı Batman'i emeklilikten vazgeçmeye ikna etmesi gerekmektedir… Nihayetinde, içinde bulunduğu dünyayı kurtarmak ve bildiği geleceğe dönmek için Barry'nin tek umudu hayatı için yarışmaktır. Ancak yaptığı tüm fedakârlıkları evrenin başa dönmesi için yeterli olacak mıdır?

10. Felekten Bir Gece Daha

Orijinal İsmi: The Hangover 2

Süre: 102dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Todd Phillips
Yapımı: 2011 - ABD

Stu, Phil, Alan ve Doug Stu'nun düğünü için Tayland'a gider. Las Vegas'taki unutulmaz bekarlığa veda partisinden sonra Stu işini şansa bırakmayıp sakin bir düğün öncesi kahvaltısı yapmayı tercih eder. Ancak ertesi sabah başka bir şehirde, yüzünde bir dövme, bardakta kesik bir parmak ve bir maymun ile uyandığında hiçbir şeyin planladığı gibi gitmediğini fark edecektir, üstelik karısının kardeşi de kayıptır. ... Vegas'ta olan Vegas'ta kalabilir ama Bangkok'ta olanlar hayal bile edilemez.

11. Uzaydan Gelen Fırtına

Orijinal İsmi: Geostorm

Süre: 109dk
Yönetmen: Dean Devlin
Senarist: Dean Devlin
Yapımı: 2017 - ABD , Hong Kong , Kanada

Dünyadaki iklim değişikliği, insan ırkını tehdit eder hale gelince ülkeler bir araya gelerek Dutch Boy adı verilen bir iklim kontrol sistemi oluşturmuştur. Dünyanın her yerini saran uydulardan oluşan bu sistem doğal afetleri önleme ve hava durumunu kontrol etme görevini 2 yıl başarıyla sürdürdükten sonra yaşanan teknik bir arıza, her şeyi alt üst eder. Dünyanın bir manyetik fırtına sonucunda yok olmasını önlemek için birilerinin uzaya giderek uydulardaki sorunu çözmesi gerekecektir.

12. The Boys

Aynı adlı çizgi romandan uyarlanmış "The Boys" dizisi, süper kahramanları hizaya getirmeye çalışan bir CIA ekibi etrafında gerçekleşen bir aksiyon hikayesini anlatıyor. Billy Butcher ve ekibi süper kahramanların arkasındaki gücü keşfettikçe başlarını zannetiklerinden çok daha büyük bir belaya soktuklarını fark ediyorlar. 

13. Fallout

Aynı isimli video oyununun uyarlaması olan dizi, post-apokaliptik bir Amerika'da geçiyor.

Gelecekte, nükleer katliamın yol açtığı kıyamet sonrası Los Angeles'ta vatandaşlar kendilerini radyasyondan, mutantlardan ve haydutlardan korumak için yeraltı sığınaklarında yaşamak zorunda kalır.