Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Filmler (10 - 16 Haziran)

Netflix Türkiye 10 - 16 Haziran 2024 haftasında en çok izlenen 10 filmi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen dizileri listeledi. Listede başı bu hafta "Paris'in Altında" çekerken onu "Mutluyuz" takip ediyor.

"Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

Kaynak: Netflix Top 10

1. Paris'in Altında

Orijinal İsmi: Under Paris

Süre: 104dk
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim , Korku
Yönetmen: Xavier Gens
Senarist: Xavier Gens
Yapımı: 2024 - Fransa

Yaslı bir bilim insanı, Seine Nehri'ndeki devasa köpek balığının Paris'i kana bulayıp uluslararası bir facia yaratmasını önlemek için trajik geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.

2. Mutluyuz

Orijinal İsmi: Mutluyuz

Süre: 95dk
Tür: Komedi
Yönetmen: İbrahim Büyükak
Senarist: İbrahim Büyükak
Yapımı: 2023 - Türkiye

Ferhat ve Aslı, iki yakın arkadaştır. İkisi de sevgilileri tarafından terk edildiklerinde birlikte olmalı gerektiğini anlarlar. Evliliklerinin üçüncü yılına girdiklerinde ilişkileri yolunda gitmemeye başlar. Ferhat, Aslı'ya tatile gittiklerini söyleyerek onu çift terapisi yapan bir otele götürür. Başka çiftlerin de katıldığı bu terapi, komik ve eğlenceli bir maceraya dönüşecektir.

3. Kendi Yolumda

Orijinal İsmi: Kendi Yolumda

Süre: 90dk
Tür: Dram , Komedi
Yönetmen: Ömer Faruk Sorak
Senarist: Ali Kobanbay
Yapımı: 2022 - Türkiye

Gökhan Özoğuz, Adana’da gittiği tamircide tamirci çırağı Ömer Ali ile tanışır. Ömer Ali’nin kendisine dinlettiği şarkıyı beğenir ve bu işin peşini bırakmamasını söyler. Baskıcı babasının yanında çalışan genç tamirci, Gökhan’a "Sen de benimki gibi bir aileye, benim doğduğum gibi bir tamirhaneye doğsaydın, Athena Gökhan olabilir miydin?" diye sorunca Gökhan bu sorudan etkilenir ve arabanın tamirini beklerken uykuya dalar. Komedi ve dramı birleştiği bu filmde Gökhan rüyasında kendini Adana’nın zorlu mahallelerinde büyüyen bir tamirci çırağı olarak görür.

4. Dört Kardeş

Orijinal İsmi: Four Brothers

Süre: 109dk
Tür: Aksiyon , Suç
Yönetmen: John Singleton
Yapımı: 2005 - ABD

Bobby, Angel, Jeremiah ve Jack Mercer çocuklukları birlikte geçen bambaşka karakterlere sahip 4 kardeştir. Zamanla hepsi annelerinin yanından ayrılır. Yıllar sonra annelerinin ölümü üzerine cenaze törenine katılmak için bir araya gelirler. Annelerinin ölümünü merak eden kardeşler, olayı araştırmaya başlarlar. Olayı araştırdıkça, Mercer kardeşler birbirlerine daha çok bağlanırlar ve olayı çözmek için var güçleriyle çalışırlar

5. Düşmanı Korurken

Orijinal İsmi: Safe House

Süre: 115dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Daniel Espinosa
Yapımı: 2012 - ABD

Matt Weston, Cape Town kentinde, düzenli ama sıradan bir hayatı olan genç bir CIA ajanıdır. 1 seneyi aşkındır görevli olduğu merkezde dört duvar arasına kısılmış biçimde, saha tecrübesi edinemeden zaman geçirmektedir. Kendini kanıtlayacağı bir görevi dört gözle beklerken, karşısında on yıldır kaçak olan eski CIA ajanı Tobin Frost'u bulur. Frost istihbarat biriminin en ünlü operasyon adamlarından biriyken, CIA'ye sırt çevirmiş ve para karşılığı orduya ait gizli sırları, dosyaları rakip ülkelere satmaya başlamıştır. Hatta Kuzey Kore’nin Amerika'ya karşı elinin güçlenmesinde büyük rol oynamıştır. Şimdi yakalanan Frost, Weston'ın çalıştığı ve "safe house" olarak adlandırılan merkezde sorguya çekilir fakat en güvenli olması beklenen bu bölge, beklenmedik biçimde paralı askerler tarafından basılır. Canlarını son anda kurtaran yeni ikili kendilerini kimin öldürmek istediğini buluncaya kadar en güvenli ve güvenilir yere kaçmak zorundadır.

6. Gülümse

Orijinal İsmi: Smile

Süre: 115dk
Tür: Gerilim , Gizem , Korku
Yönetmen: Parker Finn
Senarist: Parker Finn
Yapımı: 2022 - ABD

Bir hastayı içeren tuhaf, travmatik bir olaya tanık olan Dr. Rose Cotter, açıklayamadığı korkutucu olaylar yaşamaya başlar. Bu karşı konulmaz derecede bunaltıcı olan dehşet hayatını ele geçirmeye başlarken, Rose hayatta kalmak ve korkunç yeni gerçekliğinden kaçmak için sıkıntılı geçmişiyle yüzleşmek zorundadır.

7. Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri

Orijinal İsmi: Sağ Salim 3: Ölü ya da Diri

Tür: Komedi
Yönetmen: Ersoy Güler
Senarist: Ersoy Güler
Yapımı: 2023 - Türkiye

İnsanlardan ve yollardan uzak bir kasabada kendi halinde huzurla yaşayan Salim'in hayatı, elinde bir mektup ve sürprizle gelen muhtar ile değişir. Bir süre öncesinde yalnızlığından ve hayatında biri olmamasından yakındığı bir mektup yazıp muhtara yollayan Salim'e muhtar Salime'yi bulmuştur. Evlenen çift, düğün sonrası hayatını kaybeden muhtarın defin işlemleri için muhtarın memleketine yola koyulurlar. Bu yolda Salim ve Salime'nin başlarına trajikomik olaylar gelir.

8. Atlas

Orijinal İsmi: Atlas

Süre: 119dk
Yönetmen: Brad Peyton
Senarist: Aron Eli Coleite
Yapımı: 2024 - ABD

Film, bir yapay zeka askerinin savaşı sona erdirmenin tek yolunun insanlığı sona erdirmek olduğuna karar verdiği kasvetli bir gelecekte geçiyor.

9. Çelik Yumruklar

Orijinal İsmi: Real Steel

Süre: 127dk
Yönetmen: Shawn Levy
Yapımı: 2011 - ABD , Hindistan

Artık küçük çaplı bir organizatör olan Charlie, bir yer altı boks ringinden diğerine geçmek için hurda metalden kalitesiz robotlar yaparak iki yakasını bir araya getirmektedir. Charlie dibe vurunca, istemeden de olsa kendisinden ayrı yaşayan oğlu Max’le şampiyonada yarışacak bir yarışmacı yapıp eğitmek için birlik olur. Hiçbir kısıtlama olmayan bu vahşi arenada işler ciddiye bindikçe, Charlie ve Max bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde ederler.

10. Sen Büyümeye Bak

Orijinal İsmi: Sen Büyümeye Bak

Süre: 99dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Ketche
Senarist: Hakan Bonomo
Yapımı: 2024 - Türkiye

Bir trajedinin ardından tekrar bir araya gelen baba ile oğul hem yeni başlangıçlarla boğuşur hem de sevilen bir anne ve eşin bıraktığı boşluğu doldurmaya çalışır.