Şu Anda Prime Video'daki En İyi 10 Komedi Filmi

Şu anda Prime Video'da izleyebileceğiniz en iyi komedi filmlerini sizler için derledik!

Prime Video, kahkaha dolu bir film gecesi için mükemmel bir platform. Eğlenceli hikayeler, unutulmaz karakterler ve bolca mizah içeren filmlerle, komedi severlere geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor.

İşte, keyifli zaman geçirmenizi garantileyecek, şu anda Prime Video'da izleyebileceğiniz en iyi 10 komedi filmi!

İyi seyirler!

1. Yaşam Koçu

Orijinal İsmi: Yaşam Koçu

Süre: 95dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Burak Kuka
Senarist: Doğu Demirkol
Yapımı: 2024 - Türkiye

Helin, iş hayatındaki büyük hedeflerine ulaşmak için umudunu enerji ve frekansını düzenleyen yaşam koçlarına bağlar. Sonsuz inancıyla soluğu her gün yeni bir yaşam koçunda bulan Helin, yakın arkadaşı Cafer’i de yanına alır. Helin'le dalga geçen Cafer, bir parti çıkışı bir arada magazincilere yakalandığında onlara yöneltilen “sevgili misiniz?” sorusuna “yaşam koçuyum” cevabını verir. Helin'in de iş hayatında büyük bir değişim yaşamasıyla Caner Türkiye’nin en popüler yaşam koçu olacaktır.

2. G.O.R.A.

Orijinal İsmi: GORA

Süre: 123dk
Yönetmen: Ömer Faruk Sorak
Senarist: Cem Yılmaz
Yapımı: 2004 - Türkiye

Anadolu’nun turistik kentlerinden birinde tüccarlık yapan Arif uzaylılar tarafından kaçırılarak G.O.R.A adlı gezegene götürülür. Arif, gezegenden kaçmak için uğraşır. Bunun için de uzaylı Komutan Logar’a karşı mücadele vermesi gerekir. Bu mücadele esnasında gezegenin kralının kızı olan Ceku'ya aşık olan Arif, G.O.R.A'da tanıştığı dostlarının da yardımıyla Logar'ı alt etmeye çalışır.

3. Aile Arasında

Orijinal İsmi: Aile Arasında

Süre: 126dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Ozan Açıktan
Senarist: Gülse Birsel
Yapımı: 2017 - Türkiye

Çok takıntılı bir adam olan Fikret ve müzikhol vokalisti Solmaz, aynı gün yıllar süren evliliklerini bitirmiş, ve çok tuhaf olaylar sonucunda karşılaşmışlardır. Bu sırada Solmaz'ın kızı Zeynep, zengin bir kebapçının oğluyla evlenmeye karar vermiştir. Ancak ilk başta aile arasında olması planlanan nikah, giderek tantanalı bir hal alınca Fikret kendini hiç beklemediği olayların ortasında bulacaktır.

4. Siyah Giyen Adamlar

Orijinal İsmi: Men in Black

Süre: 98dk
Yönetmen: Barry Sonnenfeld
Yapımı: 1997 - ABD

Onlar evrenin en iyi gizlenen sırlarıdır. Yüksek bütçeler ayrılmış olmasına rağmen gayriresmi hükümet bürosu için çalışan 'K' ve 'J', Siyah Giyen Adamlar'dır. Göç servisinden sorumlu bu ikili, yerküremize yabancı her şeyin düzenleyicisidirler. Gizlilik içinde çalışırlar ve siyah giyerler.

5. Amsterdam

Orijinal İsmi: Amsterdam

Süre: 134dk
Tür: Dram , Gizem , Komedi
Yönetmen: David O. Russell
Senarist: David O. Russell
Yapımı: 2022 - ABD

Yönetmenliğini David O. Russell'ın üstlendiği film, kendilerinin de şüpheli konumuna düştükleri üç arkadaşın bir suç zincirinin ortasında kalışını anlatır. Bu süreç, Amerikan tarihinin korkunç planlarından birini gün yüzüne çıkarır.

6. Ayı Teddy

Orijinal İsmi: Ted

Süre: 107dk
Tür: Fantastik , Komedi
Yönetmen: Seth MacFarlane
Yapımı: 2012 - ABD

Family Guy’ın yaratıcısı Seth Macfarlane, sınırları zorlayan  mizah anlayışını hem yazdığı hem yönettiği hem de seslendirdiği Ayı Teddy ile ekranlara getiriyor. Bu canlı-aksiyon animasyon komedide John Bennet isimli  bir yetişkinin çocukluk dileği sonucu canlanan ve sürekli el üstünde tutulan yaramaz oyuncak ayısıyla olan hikayesi anlatılıyor.

7. Hayat Sana Güzel

Orijinal İsmi: The Change-Up

Süre: 112dk
Tür: Komedi
Yönetmen: David Dobkin
Senarist: Jon Lucas , Scott Moore
Yapımı: 2011 - ABD

Bir aile babasının, bekar ve çapkın bir aktör olan en iyi arkadaşıyla vücut değiştirmesi ile gelişen olayları anlatacak olan film.

8. Aşk Denen Hastalık

Orijinal İsmi: The Big Sick

Süre: 120dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Michael Showalter
Yapımı: 2017 - ABD

Chicago'da bir mekanda komedyen olarak çıkan, bir yandan da gündüzleri taksicilik yapan Kumail, ailesinin kendisi gibi Pakistan kökenli hayırlı bir kısmetle evlenmesi için yaptığı tüm girişimleri reddetmektedir. Bir gösterisinden sonra tanıştığı Emily ile ilişkisi ailelerinin uyumsuzluğu nedeniyle uzun sürmeyecek gibidir. Ancak Emily'nin beklenmedik ve çok ciddi rahatsızlığı, Kumail'i hayatta değer verdiği her şeyi tekrar düşünmeye ve bunlar arasında bir denge kurmaya itecektir.

9. Booksmart

Orijinal İsmi: Booksmart

Süre: 102dk
Tür: Komedi
Yönetmen: Olivia Wilde
Yapımı: 2019 - ABD

Molly ve Amy, akademik olarak oldukça başarılı iki genç kızdır. Liseden mezun olmalarına kısa bir zaman kalmışken Molly ve Amy, lise hayatlarının çoğunu ders çalışarak geçirmiş olduklarını fark eder. Böyle olunca henüz mezun olmamışken daha fazla eğlenmeleri gerektiğine karar verirler. Onlarla aynı yaşta olan diğer gençlerden geri kalmamak için ise dört yıllık eğlencelerini bir yıla sığdırmaya çalışacaklardır.

10. Die Hart the Movie

Orijinal İsmi: Die Hart the Movie

Süre: 84dk
Tür: Aksiyon , Gerilim , Komedi
Yönetmen: Eric Appel
Senarist: Derek Kolstad
Yapımı: 2023 - ABD

Amerika'nın komedyeni Kevin Hart bir aksiyon yıldızı olmak istiyor, ancak hayatını değiştirecek bir role sahip olması için önce nasıl bir aksiyon kahramanı olunacağını öğrenmesi gerekir.