Yeni Sezonda Yayınlanmaya Devam Edecek Televizyon Dizileri

Yeni sezonda yayınlanmaya devam edecek televizyon dizilerini sizler için derledik!

Yeni sezonda televizyon ekranlarında yerini koruyacak diziler, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam edecek. Geçtiğimiz sezon büyük beğeni toplayan yapımlar, sürükleyici hikayeleri ve güçlü oyuncu kadrolarıyla yeni bölümleriyle geri dönüyor. Dramanın dorukta olduğu, kahkahaların eksik olmadığı ve gerilimin tavan yaptığı diziler, bu sezon da izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazır.

İşte yeni sezonda yayınlanmaya devam edecek televizyon dizileri!

İyi seyirler!

1. Bahar - Show TV

Orijinal İsmi: Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?

Tür: Dram
Yönetmen: Neslihan Yeşilyurt
Senarist: Ayça Üzüm
Yapımı: 2024 - Türkiye

Bahar'ın onu ölümle karşı karşıya getiren ani hastalığı, ailesindeki bütün dinamikleri değiştirir. Dışarıdan ‘kusursuz' görünen ailesinin ve eşi Timur’un başka bir yüzüyle tanışır. Bahar'ın zorlu sürecinde doktoru Evren, Timur'un sağlamadığı desteği Bahar’a vererek hayatını yeniden inşa etme sürecinde ona yardımcı olur. Bahar, 20 yıl önce ailesi için bıraktığı doktorluk mesleğine geri dönecektir.

2. Teşkilat - TRT 1

Orijinal İsmi: Teşkilat

Süre: 26dk
Tür: Aksiyon , Dram
Senarist: Ethem Özışık
Yapımı: 2017 - Türkiye

“Teşkilat” dizisi, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, "yer altına” inen yedi vatan sevdalısının hikâyesini ekrana getiriyor. Ankara'daki SİHA fabrikasına terör saldırısı düzenlenlendiğinde saldırının yabancı istihbarat servisleri tarafından organize edildiği tespit edilir. Bunun üzerine Milli İstihbarat Teşkilatı içinde gizli bir tim kurulur. Bu timin amacı saldırının arkasındaki güçleri tespit etmek ve ortadan kaldırmaktır.

3. Kızıl Goncalar - Now TV

Orijinal İsmi: Kızıl Goncalar

Tür: Dram
Yönetmen: Ömür Atay
Senarist: Necati Şahin
Yapımı: 2023 - Türkiye

Dizide, idealist bir doktor olan Levent ile muhafazakar bir ailede büyüyen Meryem'in hikayesi anlatılacak.

4. Kara Ağaç Destanı - TRT 1

1950 ve 1970’li yıllarda Anadolu’nun kadim topraklarında iyiliğin yanında kötülüğün, varlığın dünyası ile yokluğun gerçeği birlikte anlatılır. Heyecan, hüzün ve sevda dolu hikâyeler konu alınıyor.

5. Arka Sokaklar - Kanal D

Yüzyıllara meydan okuyan büyülü ve dev şehir İstanbul’un kendine has güzellikleri, sıcaklığı dışında her türlü kötülük, olay ve bela da barındırır. Şehrin arka sokaklarında gerçekleşen bu karanlık işlerin en büyük korkulu rüyası ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı özel bir polis ekibidir. Çeşitli uzmanlık alanlarından seçilmiş bu ekibin başında ise efsanevi polis, emniyet müdürü Rıza Baba bulunmaktadır. Sokaklarda karşılaştıkları bin bir türlü kötülük, yozlaşmışlık bu ekibi hiçbir şekilde yıldıramaz. Rıza Baba ise gerek ekibin genç üyelerine yol gösterir, onların hayatlarına dokunur, gerek bir çatışmayı en önden yönetir. Bu ekipte yaşamak da ölmek de ekip işidir.

6. Yalı Çapkını - Star TV

Varlıklı bir ailenin oğlu olan Ferit, sefahatiyle ünlüdür. Bunun üzerine dedesi Halis Ağa, Ferit’in evine polis baskını yaptırır ve memleketi Gaziantep'ten yakın oldukları bir ailenin kızı olan Suna'yı torununa gelin olarak almaya karar verir. Fakat kız isteme günü gerçekleşen olaylar sonucunda planlar değişir ve evin küçük kızı olan Seyran ile evlenmesine karar verilir. O noktadan sonra Ferit ve Seyran'ın hayatları alt üst olur.

7. Kuruluş Osman - ATV

Orijinal İsmi: Diriliş Osman

Süre: 120dk
Tür: Aksiyon , Dram , Savaş
Yapımı: 2019 - Türkiye

20 Kasım 2019'da ilk bölümü yayınlanan dizi Bozdağ Film'in yapımcılığını üstlendiği yönetmenlik koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı Diriliş Ertuğrul'un devamı düşüncesinde tarih, macera ve drama türünde hazırlanan bir Türk dizisidir.

8. Taş Kağıt Makas - Kanal D

"Taş Kağıt Makas" dizisi, bir gecekondu mahallesinde yaşayan Umut’un, düzenin gerçek sahiplerine karşı babasının suçsuzluğunu ispatlamak için verdiği adalet savaşını merkezine alıyor.

9. Hudutsuz Sevda - Now TV

Halil İbrahim, küçükken kan davası sebebiyle babasını kaybedip İstanbul'a sürülür. 20 yıl sonra memleketi Karadeniz'e döner. Burada aşık olduğu kız Yasemin ile evlenmeyi ve onunla yeni bir hayat kurmayı planlar. Fakat intikam almayı düşleyen Halil İbrahim'in hayatı, Leto’lardan Zeynep’in çıkması ile tersine dönecektir.

10. Sandık Kokusu - Show TV

“Sandık Kokusu” dizisi, bir anne kız çatışmasını merkezine alıyor. Güçlü bir kadının ayakta kalma mücadelesini gözler önüne sererken geçmişinden gelen yüklere rağmen özgürlüğünü bulabilme savaşını katmanlı karakterleri ile izleyicilerle buluşturuyor. 

11. Gönül Dağı - TRT 1

Orijinal İsmi: Gönül Dağı

Süre: 120dk
Tür: Aile , Dram , Komedi
Yönetmen: Yahya Samancı
Yapımı: 2020 - Türkiye

Bir gün çocukluk aşkı Dilek'e yeniden kavuşmanın hayalini kuran Taner ve iki kuzeni, kısıtlı imkanlarla mücadele ederken, unutulmaz bir olayın yolunu açar.

12. Mehmed Fetihler Sultanı - TRT 1

Süre: 160dk
Tür: Dram , Savaş
Yönetmen: Şafak Bal
Senarist: Ozan Bodur
Yapımı: 2024 - Türkiye

Osmanlı tarihinin en önemli hükümdarlarından biri olan Fatih Sultan Mehmed’in zaferlerle dolu hayatına odaklanmakta.

13. Yabani - Now TV

Orijinal İsmi: Yabani

Süre: 120dk
Tür: Dram
Yönetmen: Çağatay Tosun
Senarist: Hilal Yıldız
Yapımı: 2023 - Türkiye

Hikaye, köklü bir aileden kaçırılan ve sokaklara düşen bir çocuğun öyküsünü anlatıyor. Yıllar sonra evine döndüğünde yeniden kendini keşfetme mücadelesini konu alıyor.

14. İnci Taneleri - Kanal D

Dizide cezaevinden çıkan Azem Yücedağ'ın yaşam mücadelesi ve geçmişiyle yüzleşmesi merkeze alınıyor. Acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopan, dağılan inci tanelerini tekrar toplamaya çalışacak.

15. Kirli Sepeti - Now TV

Orijinal İsmi: Kirli Sepeti

Süre: 120dk
Tür: Dram
Yönetmen: Ece Erdek Koçoğlu
Yapımı: 2023 - Türkiye

Dizide İstanbul'un zengin muhitlerinden birindeki butik bir sitede çalışan hizmetliler ve iş verenleri arasındaki uçuruma ve iç içe geçmiş hayatlarına tanıklık ediyoruz. Aşka, sırlara ve yalanlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren öyküsü.

16. Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi - TRT 1

Dizi, Kudüs’ün 88 yıllık Haçlı işgalinden kurtarılmasını konu alıyor.

17. Kızılcık Şerbeti - Show TV

Birbirinden farklı iki kültüre sahip iki ailenin çocukları Doğa ve Fatih’in, hızlı bir nikahla hayatlarını birleştirmesinin ardından ardı ardına gelen olayları anlatıyor.