En İyi Apple TV Dizileri!

Apple TV imzası taşıyan en iyi 10 diziyi listeledik!

Apple TV+ henüz ülkemizde dizileni izleyebileceğimiz bir yayın platformu olarak çalışmasa da bünyesinde pek çok başarılı orijinal diziyi barındırıyor. Biz de bu dizilere bir göz atalım en iyilerini bir araya getirelim istedik. 

Keyifli seyirler!

1. Severance

Orijinal İsmi: Severance

Tür: Bilim Kurgu , Dram , Gizem
Yönetmen: Ben Stiller , Aoife McArdle
Yapımı: 2022 - ABD

Dizi, iş ve özel yaşam anılarını ayıran bir prosedürle iş-yaşam dengesini yeni bir düzeye taşımayı amaçlayan Lumen Industries şirketinde yaşananlara odaklanıyor.

Mark, anıları iş ve özel yaşamları arasında cerrahi olarak bölünmüş bir ofis ekibine liderlik etmektedir. Gizemli bir iş arkadaşı iş dışında göründüğünde, işleri hakkındaki gerçeği keşfetmek için bir adım atar.

2. Ted Lasso

Orijinal İsmi: Ted Lasso

Tür: Dram , Komedi
Yapımı: 2020 - ABD

Bir Amerikan Futbolu koçu olan Ted Lasso, Londra’da bulunan bir futbol takımına antrenör olur. Futbolda hiç tecrübesi bulunmamasına rağmen takımı başarıya götürmeyi kafasına koyan Ted, bu yolculukta birçok garip olay yaşar.

3. Black Bird

Orijinal İsmi: The Falcon's Tale

Tür: Dram , Suç
Senarist: Dennis Lehane
Yapımı: 2022 - ABD

Jimmy Keene, minimum güvenlikli bir hapishanede 10 yıl hapis cezasına çarptırılır, ancak şüpheli bir seri katille arkadaş olmak için FBI ile bir anlaşma yapar. Keene, on sekiz kadar kadının cesetlerini bulmak için Larry Hall'dan bir itiraf almak zorundadır.

4. Slow Horses

Orijinal İsmi: Slow Horses

Tür: Dram , Komedi , Suç
Yönetmen: James Hawes
Senarist: Mick Herron
Yapımı: 2022 - ABD , İngiltere

Bu hızlı ve zeki casus draması, İngiltere'yi uğursuz güçlerden korumak için casusluk dünyasının içinde gezinirken, işlevsiz bir grup MI5 ajan ekibini ve onların iğrenç patronları, kötü şöhretli Jackson Lamb'ı takip ediyor.

5. Silo

İnsanlar yer altında devasa bir siloda yaşamaktadır. Bu siloda onları yeryüzünün toksik ve mahvolmuş dünyasından koruyacağına inanılan pek çok sıkı kural bulunmaktadır.

6. The Morning Show

Orijinal İsmi: The Morning Show

Tür: Dram
Yapımı: 2019 - ABD

“The Morning Show” sabah saatlerinde yayınlanan bir televizyon programının arka planına odaklanıyor. Televizyon dünyasında günlük ritüelini gerçekleştiren kadın ve erkeklerin karşılaştığı benzersiz zorlukları keşfediyor.

7. Lessons in Chemistry

Orijinal İsmi: Lessons in Chemistry

Tür: Dram
Yönetmen: Sarah Adina Smith
Yapımı: 2023 - ABD

1960'da geçen bu hikâyede Elizabeth Zotts, bir bilim insanı olmanın hayalini kurmaktadır. Fakat bu hayali hamile kaldığında yarıda kalır. Zotts, işinden kovulur ve bir başına kalır.

8. Shrinking

Orijinal İsmi: Shrinking

Tür: Komedi
Yapımı: 2023 - ABD

Yas tutan bir terapist, eğitimini ve ahlakını göz ardı ederek danışanlarına tam olarak ne düşünüyorsa onu söylemeye başlar. Kendisininki de dahil olmak üzere bu insanların yaşamlarında büyük değişiklikler yarattığını fark eder.

9. Swagger

Ülkenin başkentindeki AAU basketbol dünyasında, hayaller ve hırs ile fırsatçılık ve yolsuzluk arasındaki ince çizgide yürüyen oyuncular, aileleri ve koçlarını keşfedin.

10. Servant

Orijinal İsmi: Servant

Süre: 30dk
Tür: Dram , Gizem
Yapımı: 2019 - ABD

Philadelphia’lı sıradan bir çiftin başlarına gelen kazanın ardından yaşadıklarını konu alıyor. Bu korkunç kazanın ardından evlilikleri günden güne kötüye giden Dorothy ve Sean Turner yeni doğan bebeklerine bakması için bir dadı tutarlar. Ancak bu dadıyı tutarak bilenmeyen gizli güçlerle iletişim kurmuşlardır ve dadının hayatlarını girmesi beklenmedik olaylara yol açacaktır.