Kasım Ayında Netflix’e Gelecek En İyi Filmler ve Diziler

Popüler dizi ve film platformu Netflix, Kasım 2023 takvimini açıkladı.

Yıllar sonra Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'i tekrar buluşturan "İstanbul İçin Son Çağrı" filmi ve Shawn Levy imzalı "Göremediğimiz Tüm Işıklar" dizisi bu ay kataloğa eklenecek yapımlar arasında. 

Bu listede sizin için Kasım ayında Netflix'e gelecek en iyi dizi ve filmleri derledik.

İyi seyirler...

1. Göremediğimiz Tüm Işıklar

Orijinal İsmi: All the Light We Cannot See

Tür: Dram
Yönetmen: Shawn Levy
Yapımı: 2023 - ABD

Mini Dizi - 2 Kasım

"All the Light We Cannot See", kör bir Fransız genç olan Marie-Laure (Aria Mia Loberti) ve bir Alman askeri olan Werner'in (Louis Hofmann) hikayesini anlatıyor. Yapımda işgal altındaki Fransa'da 2. Dünya Savaşı'nın yıkımından sağ kurtulmaya çalışırken bu iki gencin yolları kesişiyor.

2. Nyad

Orijinal İsmi: Nyad

Süre: 121dk
Tür: Dram , Tarih
Senarist: Julia Cox
Yapımı: 2023 - ABD , İsviçre

Film - 3 Kasım

Film, 60 yaşında iken en yakın arkadaşı ve antrenörünün (Jodie Foster) yardımıyla ömür boyu hayalini kurduğu şeyi, Küba'dan Florida'ya 180 mil açık okyanusta yüzmeyi, gerçekleştirmeye karar veren atlet Diana Nyad'ın (Annette Bening) etkileyici gerçek hikayesini anlatıyor. 

3. Terzi

Dizi - 3. Sezon - 3 Kasım

Ünlü terzi Peyami (Çağatay Ulusoy), en yakın arkadaşının müstakbel eşi için gelinlik dikmektedir. Ama hiç görmediği bu kız umulmadık şekilde hayatına girince, Peyami’nin sırlarına bir yenisi eklenir.

4. Sly

Süre: 97dk
Tür: Belgesel
Yönetmen: Thom Zimny
Yapımı: 2023 - ABD

Film - 3 Kasım

Film, Sylvester Stallone'un yaklaşık elli yıllık üretken kariyeri ve ilham veren yaşam öyküsüyle paralellik gösteren oyuncunun kendi samimi bakışıyla bir retrospektif sunuyor.

5. The Killer

Orijinal İsmi: The Killer

Süre: 119dk
Tür: Gerilim , Suç
Yönetmen: David Fincher
Yapımı: 2023 - ABD

Film - 10 Kasım

Soğukkanlı bir suikastçı (Michael Fassbender), kıl payı kaçırdığı bir atıştan sonra, kişisel olmadığı konusunda ısrar ettiği uluslararası bir insan avında işverenlerine karşı savaş açar.

6. The Crown

Dizi - 6. Sezon 1. Kısım - 16 Kasım

2. Dünya Savaşı ardından İngiltere'nin karışık siyasi döneminde tahta geçen Kraliçe 2. Elizabeth'in tahttaki ilk yıllarının perde arkasına değinen dizide, siyasi rekabetler, aşk ilişkileri ve 20. yüzyıla şekil verecek olaylar anlatılıyor.

7. Scott Pilgrim Takes Off

Orijinal İsmi: Scott Pilgrim Takes Off

Yönetmen: Abel Gongora
Senarist: Bryan Lee O'malley
Yapımı: 2023 - ABD , İngiltere , Japonya

Dizi - 1. Sezon - 17 Kasım

Yirmili yaşlarındaki Torontolu indie rock müzisyeni Scott Pilgrim'in (Michael Cera) iş hayatı, evinden atılmamaya çalışması ve hoşlandığı kızın yedi şeytani eski sevgilisiyle yaşadığı karşılaşmaları konu alan bir animasyon dizi.

8. Leo

Film - 21 Kasım

Leo (Adam Sandler) adında 74 yaşındaki bir kertenkele ve onun kaplumbağa arkadaşı (Bill Burr), yıllardır yaşadıkları Florida'daki bir okul sınıfının teraryumundan kaçmaya karar verir.

9. Squid Game: The Challenge

Tür: Realite Şov
Yapımı: 2023 - İngiltere

Yarışma Programı - 22 Kasım

"Squid Game: The Challenge" Netflix'in hit dizisi "Squid Game"e dayanan reality-show türünde bir yarışma programı olacak. 456 yarışmacının olacağı programda büyük ödül ise 4,56 milyon dolar. 

10. İstanbul İçin Son Çağrı

Film - 24 Kasım

Mehmet (Kıvanç Tatlıtuğ) ve Serin (Beren Saat) İstanbul'daki hayatlarından uzakta, New York'ta havaalanında tesadüf eseri karşılaşır. Bu karşılaşmanın akabinde, onları heyecan ve tutku dolu bir macera beklemektedir.