Haziran Ayında Netflix’e Gelecek En İyi Filmler ve Diziler

Popüler dizi ve film platformu Netflix, Haziran 2023 takvimini açıkladı.

Heyecanla beklenen, "The Witcher" 3. sezon 1. kısım ve mini dizieğlenceli komedi "Merve Kült" bu ay kataloğa eklenecek yapımlar arasında. 

Bu listede ise sizin için Haziran ayında Netflix'e gelecek en iyi dizi ve filmleri derledik. İyi seyirler...

1. Rich in Love 2

Film - 2 Haziran

Paula, Amazon'da gönüllü doktor olarak işine devam etmek için Rio de Janeiro'dan ayrılır. Teto ise onu takip etmek için fevri bir plan yapar ve kaos başlar.

2. Arnold

Orijinal İsmi: Arnold

Tür: Belgesel
Yönetmen: Lesley Chilcott
Senarist: Allen Hughes
Yapımı: 2023 - ABD

Belgesel Dizi - 7 Haziran

Bu samimi belgesel dizisi, Arnold Schwarzenegger'in vücut geliştirme şampiyonluğundan Hollywood ikonluğuna ve politikacılığa uzanan çok yönlü hayatını ve kariyerini konu alıyor.

3. Never Have I Ever

Dizi - 8 Haziran - 4. Sezon

Travmatik bir yılın ardından Hint kökenli Amerikalı bir gencin tek isteği sosyal statüsüne çekidüzen vermektir. Ancak ailesi, arkadaşları ve duyguları işini zorlaştırır.

4. Merve Kült

Orijinal İsmi: Merve Kült

Tür: Dram
Yönetmen: Cemal Alpan
Senarist: Ceylan Naz Baycan
Yapımı: 2023 - Türkiye

Film - 9 Haziran

Moda düşkünü, özgür ruhlu Merve, evinden çıkarışma riski ile karşı karşıya kalır. Bu sorunu çözecek parayı bulmak için de bir flört uygulaması geliştirir. Fakat çekici patronunun daha farklı planları vardır.

5. Black Mirror

Dizi - 15 Haziran - 6. Sezon

İnsanlığın en büyük buluşlarının ve en karanlık içgüdülerinin çarpıştığı, çarpık, yüksek teknolojili bir çoklu evreni keşfeden bir antoloji dizisi.

6. Extraction 2

Orijinal İsmi: Extraction 2

Süre: 123dk
Tür: Aksiyon , Gerilim
Yönetmen: Sam Hargrave
Senarist: Joe Russo
Yapımı: 2023 - ABD

Film - 16 Haziran

Tyler Rake, Bangladeş'in Dhaka kentindeki görevinden aldığı ağır yaralardan zar zor kurtulduktan sonra geri döndü. O ve ekibi bir sonraki görevlerini üstlenmeye hazır.

2020 aksiyon gerilim filmi 'Extraction'ın devamı niteliğindedir.

7. Sen İnandır

Orijinal İsmi: Sen İnandır

Tür: Romantik
Senarist: Selen Bağcı
Yapımı: 2023 - Türkiye

Film - 23 Haziran

Torunlarının birbirleriyle evlenmesini isteyen iki büyükanne, onlar için tesadüf gibi gösterdikleri bir karşılaşma ayarlar. Durumdan haberleri olmayan iki genç karşılaştıklarında, çocukluk aşkları yeniden gün yüzüne çıkar ve eski defterler açılır.

8. Penceremden: Aramızdaki Deniz

Orijinal İsmi: Through My Window: Across the Sea

Süre: 111dk
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen: Marçal Forés
Senarist: Eduard Sola
Yapımı: 2023 - İspanya

Film - 23 Haziran

Raquel ve Ares, ilişkileri ile bireysel yaşamlarının bir sonraki bölümünde zorluklarla yüzleşirler.

9. Titans

Orijinal İsmi: Titans

Yapımı: 2018 - ABD

Dizi - 25 Haziran - 4. Sezon

"Titans", eskiden Batman'in himayesinde olan ve "Robin" olarak bilinen, şimdi ise "Nightwing" olarak suçlularla mücadele eden Dick Grayson liderliğindeki bir grup genç süper kahramanı merkezine alıyor. Eski bir sirk çalışanı olan Grayson, anne-babasının ölümünden sonra Batman'in himayesine alınmış ve suçlularla mücadele etmek için eğitilmiştir. Grayson, "Nightwing" olarak Batman’in gölgesinden çıkacak ve Starfire, Raven, Beast Boy ve pek çok başka süper kahramanın içinde bulunduğu yeni ve korkusuz bir "Titans" takımının başına geçecektir.

10. The Witcher

Dizi - 29 Haziran - 3. Sezon / 1. Kısım

Henry Cavill'in canlandırdığı Rivialı Geralt, "witcher" denilen, para için canavarları öldüren özel güçlere sahip bir mutanttır. Nilfgaard imparatorluğunun topraklarını genişletmek istemesi nedeniyle içinde bulunduğu ülke kargaşa içindedir. Bu mücadelenin kurbanları arasında Cintra Prensesi Cirilla ile Geralt'ın kaderleri de çok geçmeden kesişecektir. Bu arada, Geralt'ın maceralarında başka bir figür daha ön plandadır: bir cadı olan Yennefer.