Homer Simpson

Homer Simpson Biyografi

Homer Simpson'ın yaşı fiziksel olarak değişmez.Bölümlerde genellikle setin içinde cari yıl olduğu varsayılır.Çeşitli bölümlerin olayları bağlıdır ancak Ithough'tan sonraki bölümlerle çelişkilidir.Homer Simpson'ın eşi Marge Simpson'dır ve 3 tane çocukları bulunmaktadır. Bunlar;Bart Simpson,Lisa Simpson ve Maggie Simpson'dır.Abraham Simpson babası ve Mona Simpson'da annesidir. Mona Simpson Yedinci Sezonda (1995) ilk olarak ortaya çıkmıştır.Homer SimpsonSpringfield Lisesinde okudu ve son yıl Marge Bouvier ile tanışıp aşık oldu sonra Marge, Bart Simpson'a hamile olduğunu anladı. Bu yüzden evlendiler.Homer Simpson daha sonra Springfield Nükleer Tesisinde işe girdi.Bart Simpson kısa bir süre sonra doğdu ve çift ilk evini satın aldı.Bu olay \"That 90's Show\" (season 19, 2008) bölümüyle çelişmektedir.

Sonraki sezonlarda Homer Simpson'ın yaşı arttı.İlk bölümde 36,sekizinci sezonda ise 38 ve 39 oldu ve 18. bölümde ise 40 yaşına bastı.Buna rağmen yaşı bu sezona göre tutarsız.

Homer Simpson'ın birçok işi oldu ancak genelde Nükleer Güvenlik işinde müfettiş olarak Springfield Nükleer Santrali çalıştı.Homer tesiste çoğu zaman yok sayılır ve patronu Mr. Burns tarafında ismi hatırlanmaz.

Foto Galeri

Tümünü Gör