Netflix’in Yeni Baş Aksiyon Sorumlusu Arnold Schwarzenegger Oldu!

29.05.2023 15:47
Netflix’in Yeni Baş Aksiyon Sorumlusu Arnold Schwarzenegger Oldu!

Arnold Schwarzenegger, efsanevi oyunculuk kariyerinin ardından şimdi de Netflix'in baş aksiyon sorumlusu olarak görevlendirildi!

Netflix, efsanevi oyuncu Arnold Schwarzenegger'i baş aksiyon sorumlusu olarak bünyesine kattığını duyurdu. Netflix'in, YouTube hesabında yapılan bir duyuru videosunda, Schwarzenegger'in şirketin genel merkezine tankla gelişi görüntülendi. Videoda, Schwarzenegger, kimsenin onun kadar aksiyonu sevemeyeceğini, bu yüzden de Netflix'in yeni baş aksiyon sorumlusu olma teklifini kabul ettiğini belirtti.

70'li ve 80'li yıllarda ikonikleşen yapımlarıyla tanınan Schwarzenegger'in, Netflix'in aksiyon türündeki projelerine büyük katkı sağlayacağı öngörülüyor.

Schwarzenegger, Chris Hemsworth'ın rol aldığı "Extraction 2", Henry Cavill'ın rol aldığı "The Witcher" ve Gal Gadot'un rol aldığı "Heart of Stone" gibi önemli Netflix yapımlarını vurguladı. Her bir proje için kendi yorumlarını yaparken, dünyanın en iyi aksiyon yapımlarını sunma hedefiyle gece gündüz çalıştığını belirtti.

Sinema kariyerinin ardından yer aldığı ilk dizi projesi olan "Fubar" da videoda yer aldı. Oyuncunun başrolünü üstlendiği bu casus macerası, Netflix platformunda izleyicilerle buluşuyor.

Kaynak: IGN Türkiye