Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (19 Mayıs 2023)

19.05.2023 10:13
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (19 Mayıs 2023)

Bu hafta 2’si yerli 6 film vizyona giriyor!

Aralarında "Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi "Hızlı ve Öfkeli 10" ile romantik komedi sevenleri mutlu edecek "Aşkın Bununla Ne İlgisi Var?" da var.

 

Hızlı ve Öfkeli 10 (Fast X)

Süre: 142dk

Tür: Aksiyon, Suç

Yönetmen: Justin Lin

Senarist: Gary Scott Thompson , Dan Mazeau , Justin Lin

Oyuncular: Vin Diesel, Jason Momoa, Michelle Rodriguez

 Dom Toretto ve ailesi, uyuşturucu baronu Hernan Reyes'in kinci oğlu Dante tarafından hedef alınır.

 

Aşkın Bununla Ne İlgisi Var? (What’s Love Got to Do With It?)

Süre: 109dk

Tür: Komedi, Romantik

Yönetmen: Shekhar Kapur

Senarist: Jemima Khan

Oyuncular: Lily James, Shazad Latif, Emma Thompson

Zoe, bir belgeselcidir. "Arkadaşlık uygulamaları"na bağımlı olan Zoe, sürekli yanlış kişileri seçiyordur. Çocukluk arkadaşı ve komşusu Kazım ise işin sırrını çözmüştür: Ailesinin yöntemlerine başvurarak görücü usulü evlenmek. Londra'dan Lahor'a uzanan görücü usulü evlilik hikayesini filme alan Zoe, bir yandan da aşkın nasıl bulunacağı konusunda farklı bir bakış açısı kazanacaktır.

 

Süper Aile (Helt Super)

Süre: 80dk

Tür: Animasyon, Aile

Yönetmen: Rasmus A. Sivertsen

Senarist: Kamilla Krogsveen

Hedvig, babasından sonra şehrin süper kahramanı rolünü üstlenecektir. Süper kahraman olmak için elinden geleni yapsa da koskocaman bir şehrin kahramanı olmak oldukça zordur. Hedvig'i ve ailesini büyük sürprizler bekliyordur.

 

Bir Umut

Süre: 92dk

Tür: Dram

Yönetmen: Ümit Köreken

Senarist: Ümit Köreken , Nursen Çetin Köreken

Oyuncular: Baran Şükrü Babacan, Eylem Yıldız, Funda Eskioğlu

Sinema filmlerinde rol almanın hayalini kuran oyuncu Umut, eşi Asiye ile birlikte kurdukları özel tiyatroda bir yönetmendir. Babasını henüz on dört yaşındayken kaybetmiş olan Umut, annesi üç çocuklu bir adamla evlenince Bursa'da yaşayan dayısının yanına gönderilmiş ve yirmi yıl annesiyle görüşmemiştir. MS hastalığı nedeniyle Bursa'ya gelen annesi ile yirmi yıldır sonra karşı karşıya gelen Umut'un hayatı kırk iki saat içinde altüst olur.

 

Çılgın Yarışçılar (Crazy Racing)

Süre: 96dk

Tür: Aksiyon

Bir yarış arabası tutkunu olan genç Sloan'ın babası, onun bir yarış arabası sürücüsü olmasını istememektedir. Babası Doug'u hayal kırıklığına uğratmak istemeyen Sloan, bu tutkusunu gizler. Bunun yerine ondan beklenen sorumluluklara odaklanır: dersleri ve ailesinin işine. Fakat bir dondurma kaçamağı her şeyi değiştirecektir.

 

Araf 6: Ölüm

Süre: 80dk

Tür: Korku

Yönetmen: Biray Dalkıran , Tarık Karakulak

Senarist: Vural Tumbar

Oyuncular: Gökhan Eryılmaz, Esenay Kılıç, Ekin İlkim

Sınıf öğretmenliği yapan Yavuz, yalnız yaşamaktadır. Önceden evlenip boşanmış olan Yavuz, 35 yaşındadır. Hayatı ev ve iş arası mekik dokumaktan ibaret olan Yavuz'un sınıfına bir gün Amber isimli bir kız öğrenci gelir. Sessiz ve sakin biri olan Amber'i, öğretmen bir önceki gece rüyasında görmüştür. Yavuz, hayal mi gerçek mi belli olmayan rüyalarını arkadaşı Selim'in yardımıyla anlamaya çalışır ve cinler tarafından esir alındığını öğrenir.