“Zindanlar Ve Ejderhalar” Amerika Gişesini Salladı!

03.04.2023 16:57
“Zindanlar Ve Ejderhalar” Amerika Gişesini Salladı!

Ülkemizde 7 Nisan’da vizyona girecek olan “Zindanlar Ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur” filmi Amerika’daki ilk haftasında 38.5 milyon dolar hasılat yaptı.

Zindanlar Ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur” (Dungeons & Dragons: Honor Between Thieves), açılış hafta sonunda 38.5 milyon dolar hasılat yaparak, "John Wick 4" filmini geride bıraktı ve gişenin zirvesine yerleşti.

Zindanlar Ve Ejderhalar” oyunundan uyarlanan film, 30 milyon ila 40 milyon dolar arasındaki gişe açılışı beklentilerin üst sınırına ulaştı. Film oldukça da pozitif eleştiriler aldı.

Uluslararası olarak ise “Zindanlar Ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur” filmi 58 pazardan 33 milyon dolar toplayarak toplamda 71,5 milyon dolarlık küresel bir gişe başarısı elde etti.

Bilet satışlarının önümüzdeki haftalarda da yüksek seyretmesi bekleniyor. Bu da filmin pazarlama kampanyasının 150 milyon dolara mal olması nedeniyle gerekli. Açılış hafta sonunda seyirci kalabalığı büyük olasılıkla sıkı “Zindanlar Ve Ejderhalar” oyuncularından oluştu ancak analistler, filmin oyun hakkında pek bir şey bilmeyen daha geniş kitlelere de hitap edeceğine inanıyor. Eğlenceli, fantastik bir macera sunan “Zindanlar Ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur” filmi ülkemizde ise 7 Nisan Cuma vizyona girecek.

“Zindanlar Ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur” filminin konusu ne?

Bir ozan, bir barbar ve iki büyücü topraklarında büyük bir kötülüğe yol açan hatayı düzeltmeye çalışan bir hırsız grubu oluşturur. Her türden fantastik yaratıkla karşılaştıkları bu macerada şımarık bir şövalye de aralarına katılır.

“Zindanlar Ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur” oyuncuları kim?

John Francis Daley ve Jonathan Goldstein tarafından yönetilen “Zindanlar Ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasında Onur” filminin başrollerinde Regé-Jean PageChris PineHugh GrantMichelle RodriguezSophia LillisAshley Johnson ve Justice Smith  gibi isimler yer alıyor.