“Yalı Çapkını” Dizisinden Üzen Ayrılık!

06.12.2022 16:14
“Yalı Çapkını” Dizisinden Üzen Ayrılık!

Star TV’de yayınlanan “Yalı Çapkını” dizisinden art arda ayrılık haberleri geliyor!

Star TV’nin sevilen yapımlarından “Yalı Çapkını” bir oyuncusuna daha veda ediyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, “Yalı Çapkını” dizisinde Halis Ağa'nın arkadaşı Necip Usta’yı canlandıran Menderes Samancılar da diziden ayrıldı.

Halis Ağa'nın şoförü İbrahim olarak karşımıza çıkan oyuncu Cansu Fırıncı da geçtiğimiz günlerde diziden ayrılacağını duyurmuştu. Cansu Fırıncı, Instagram hesabından yaptığı veda paylaşımında, “'Yalı Çapkını' dizisinde canlandırdığım İbrahim karakterini yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık. Dizinin ratingi bol, sezonları uzun olsun. Tüm ekip arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yeni projelerde buluşmak üzere.” ifadelerini kullanmıştı.

Star TV’de cuma akşamları saat 20.00’de yayınlanan “Yalı Çapkını” dizisinin başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Ramazan Mert Demir yer alıyor. İkliye Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Beril Pozam ve Ersin Arıcı gibi isimler eşlik ediyor.

“Yalı Çapkını” dizisinin konusu ne?

Yalı Çapkını” dizisinin konusu ise şöyle:

Varlıklı bir ailenin oğlu olan Ferit, sefahatiyle ünlüdür. Bunun üzerine dedesi Halis Ağa, Ferit’in evine polis baskını yaptırır ve memleketi Gaziantep'ten yakın oldukları bir ailenin kızını torununa gelin olarak almaya karar verir.