Tom Hardy, Katıldığı Dövüş Sanatları Turnuvasından Birincilikle Ayrıldı!

21.09.2022 14:10
Tom Hardy, Katıldığı Dövüş Sanatları Turnuvasından Birincilikle Ayrıldı!

Tom Hardy, Jiu-Jitsu Açık Turnuvası’na katıldı ve kendi bölümünde birinci oldu!

Venom,” “The Dark Knight Rises,” “Inceptionve Mad Max: Fury Road gibi başarılı filmlerin yıldızı Tom Hardy, dövüş becerisinin sadece kamera önüyle sınırlı olmadığını katıldığı bir dövüş sanatları turnuvasında kanıtladı.

Hardy, 17 Eylül Cumartesi günü, İngiltere'deki Milton Keynes'deki Oakgrove Spor Salonunda gerçekleştirilen UMAC Milton Jeynes Brezilya Jiu-Jitsu Açık Turnuvası’na katıldı.

Rakiplerinden biri kiminle dövüşeceğini gördüğünde küçük bir heyecan hissettiğini itiraf etti, ancak daha sonra Hardy'nin ona “Beni unut ve normalde yapacağın şeyi yap” dediği öğrenildi.

Hardy sadece yarışmakla kalmadı, kendi bölümünde birinciliği kazandı (MALE GI / BLUE / MASTER 3 (41+)). Bu bölüm onu, beş renk arasında 2. sıradaki (Siyah Kuşak’tan sonraki en yüksek olan) Mavi Kuşak'a taşıdı.

Turnuvanın organizatörlerinin sözcüsü daha sonra konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; "Herkes onu tanıdı ama çok mütevaziydi ve insanların onunla fotoğraf çekmesi için zaman ayırmaktan mutluydu... Etkinliğimizde yarışmasını görmek gerçekten büyük bir zevkti."

Başarılı oyuncu Hardy, 2011 yapımı "Warrior" filmi için Jiu-Jitsu öğrenmeye başlamıştı.

 

  • Tom Hardy, turnuvada birincilik madalyasını taşırken