Timothée Chalamet’li Yamyam Hikayesi “Bones and All”dan İlk Tanıtım!

11.08.2022 11:43

Luca Guadagnino'nun “Bones and All” filminden ilk tanıtım fragmanı geldi!

Timothée Chalamet'in yamyam aşk hikayesi “Bones and All” filminden ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Film, oyuncunun, “Call Me by Your Name”den sonra yönetmen Luca Guadagnino ile ikinci projesi. Chalamet’nin “Call Me By Your Name” ile ilk Oscar adaylığını kazandığını da not düşelim. “Bones and All” filminin dünya prömiyeri Venedik Film Festivali'nde yapılacak. Yönetmen Guadagnino'nun festivaldeki son dünya prömiyeri 2018'in “Suspiria” yeniden çevrimiydi.

Camille DeAngelis'in aynı adlı romanından uyarlanan bu büyüme hikayesi, yamyam aşıklar Maren (Taylor Russell) ve Lee'yi (Chalamet) Amerika boyunca bir yolculuğa çıkarken takip ediyor. İki genç oyuncuya, Michael Stuhlbarg, André Holland, Chloë Sevigny, Jessica Harper, Jake Horowitz ve Mark Rylance gibi isimler eşlik ediyor. Senaryo, daha önce Guadagnino ile “Suspiria” ve 2015 yapımı “A Bigger Splash”ta çalışmış olan David Kajganich’e ait.

Film hakkında konuşan Guadagnino, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Haklarından mahrum bırakılanlar hakkında, toplumun kenarlarında yaşayan insanlar hakkında. Hikayede beni kendine çeken ve dokunabildiğim bir şey var. Karşılaştıkları imkansızlığın içinde boğulanlar için olasılıkların nerede olduğunu görmek istiyorum. Film benim için kim olduğum ve özellikle kendi içimde kontrol edemediğim hislerimin üstesinden nasıl gelebileceğime dair bir meditasyon. Ve son olarak ve en önemlisi, ne zaman kendimi diğerinin bakışlarında bulabileceğim sorusuna”

Bones and All” Venedik Film Film Festivali’nde prömiyer yaptıktan sonra 23 Kasım'da vizyona girecek.