“Squid Game” 2. Sezon Resmi Olarak Onaylandı, İşte Detaylar!

13.06.2022 15:22

Netflix, “Squid Game” 2. sezon için yeşil ışık yaktı!

Netflix'in şimdiye kadar ekranlara getirdiği en başarılı dizisi olduğu göz önüne alındığında, yaratıcı Hwang Dong-Hyuk bu fikre itiraz etse bile, ikinci sezonun şirketin yapılacaklar listesinde olduğunu biliyorduk. Ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama yoktu. Dün ise Netflix sonunda ikinci sezona yeşil ışık yaktı.

Dizide, çaresizce paraya ihtiyaç duyan bir grup insan gizemli bir yarışa katılır. Bu yarışta, Tug of War gibi çocukluk oyunlarının ölümcül versiyonlarını oynayan kahramanlarımıza büyük bir nakit ödül kazanma şansı sunulur.

Hwang yaptığı açıklamada, "‘Squid Game’in ilk sezonunu geçen yıl hayata geçirmek 12 yıl, ancak yapımın şu ana kadarki en popüler Netflix dizisi haline gelmesi 12 gün sürdü" dedi. "‘Squid Game’in yazar, yönetmen ve yapımcısı olarak dünyanın dört bir yanındaki hayranlara büyük bir alkış yolluyorum. Dizimizi izlediğiniz ve sevdiğiniz için teşekkür ederiz."

Hwang yeni sezon için, baş karakter Seong Gi-hun'un (Lee Jung-jae) ve maskeli düşman Front Man'in (Lee Byung-hun) dönüşünün dahil olduğu bazı ipuçları da verdi; ‘Red Light, Green Light’ oyunundaki dev katil animatronik bebek Young-hee'nin erkek arkadaşıyla tanışacağız. Ne kadar tehlikeli olduğunu sadece hayal edebiliyoruz...

Her ne kadar hayranlar yeni sezon için heyecanlı ve sabırsız olsa da, dizi yakın zamanda geri dönmeyecek, en azından gelecek yılın sonundan veya 2024'ün başından önce.