Ralph Fiennes ve Anya Taylor-Joy’lu Korku-Komedi Filmi “The Menu”den İlk Fragman!

02.06.2022 12:23

Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy ve Nicholas Hoult'u bir araya getiren korku-komedi türündeki "The Menu" filminden ilk fragman yayınlandı!

Yemek henüz hazır olmayabilir, ama ilk meze karşımızda! Searchlight Pictures’ın yeni filmi “The Menu” filminden fragman yayınlandı. Kara mizah öğeleriyle bezeli bir korku filmi olan “The Menu,”  Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy ve Nicholas Hoult’u başrollere taşıyor. Filmin açıklanan vizyon tarihi ise 18 Kasım 2022.

Filmin konusuna gelirsek, hikaye son derece seçkin ve lüks bir restoranda yemek yemek için bir adaya seyahat eden genç bir çifti (Anya Taylor-Joy veNicholas Hoult) takip ediyor. Ancak yemekleri hazırlayan şefin (Ralph Fiennes) menüsünde bazı "şok edici sürprizler" var. Konuyla diğer ayrıntılar gizli tutuluyor, ancak bu yeni fragmanla, restorandaki hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve buradaki insanların tam olarak neyin içinde oldukları ile ilgili birbirinden farklı fikirleri olduğunu anlayabiliyoruz. Fragman, Mark Mylod'un yönettiği filmin rahatsız edici atmosferini fazlasıyla hissettiriyor ve merak uyandırmayı başarıyor.  Sinir bozucu şef (Fiennes), hemen bazı katılımcıları etkiliyor, ancak Taylor-Joy’un karakteri en başından beri daha şüpheci yaklaşıyor.

Filmde Taylor-Joy'un yanı sıra Hong Chau, Janet McTeer, Judith Light, Reed Birney, Paul Adelstein, Aimee Carrero ve John Leguizamo gibi isimler de yer alıyor.