“Euphoria” Dizisinin Yıldızı Sydney Sweeney, “Madame Web” Kadrosuna Katılıyor!

17.03.2022 09:54
“Euphoria” Dizisinin Yıldızı Sydney Sweeney, “Madame Web” Kadrosuna Katılıyor!

Euphoria” dizisinin Cassie'si Sydney Sweeney, Sony'nin Marvel Karakterleri Evreni’nde yer alacak “Madame Web” filminin kadrosuna katıldı.

Sweeney'nin rolü henüz açıklanmadı fakat hayranlar oyuncunun Black Cat olarak filme dahil olduğunu düşünüyor. Daha önce paylaştığımız gibi, Dakota Johnson filme ismini veren Madame Web karakterini canlandıracak. Çizgi romanlarda, Madam Web, örümcek ağına benzeyen bir yaşam destek sistemine bağlanmasını gerektiren kronik bir otoimmün bozukluk olan miyastenia gravisli, felçli, yaşlı bir kadın olarak tasvir ediliyor.

Filmin yönetmeni SJ Clarkson, Netflix'ten Disney Plus'a taşınan daha karanlık Marvel dizileri “Jessica Jones” ve “The Defenders”daki çalışmasıyla tanınıyor. Jared Leto'nun yakında çıkacak olan “Morbius”un arkasındaki ikili Matt Sazama ve Burk Sharpless ise senaryoyu yazacak.

Filmin hikayesi ile ilgili detaylar helen gizli tutuluyor. Çizgi romanlarda Madame Web, yetenekleri Örümcek-Adam ve Örümcek-Kadın gibi diğer eklembacaklı müttefikleri için çok faydalı olduğunu kanıtlayan kör bir kahin mutant olarak tanıtıldı. Ancak durumu göz önüne alındığında, kendisi asla kötü adamlarla fiziksel olarak savaşmadı.

Sony'nin baş rolünde bir kadını öne çıkaran ilk modern çizgi roman uyarlaması olan “Madame Web”, Örümcek-Adam ile ilgili geliştirilmekte olan birkaç yan üründen biri. Tom Holland'ın Örümcek-Adam üçlemesinin devam eden başarısının ardından Sony, Venom, Morbius ve Kraven the Hunter gibi Marvel Comics kötü adamlarının temelini oluşturduğu kendi film serisini genişletiyor.

Sweeney, HBO'nun hit dizileri "Euphoria" ve "The White Lotus"daki rol çalan performansıyla, korkunç bir Gen-Z gençliğini tasvir etme sanatını mükemmelleştirdi. Özellikle "Euphoria" dizisindeki Cassie Howard karakteriyle dünya çapında büyük bir hayran kitlesi edindi. Şu anda Bron Studios için Simon Rex ve Halsey ile birlikte rol aldığı “National Anthem”ın yapım aşamasında.

Diğer filmleri arasında Amazon'un psikoseksüel gerilim filmi “The Voyeurs” ve Pete Davidson ile birlikte çalıştığı “Big Time Adolescence” yer alıyor. Televizyon tarafında, Amy Adams'ın oynadığı HBO mini dizisi “Sharp Objects” ve “The Handmaid's Tale”de yer aldı. Kısa süre önce, ilk projesi Jessica Goodman'ın “They Wish They Were Us” adlı romanının televizyon uyarlaması olacak olan yapım şirketi Fifty-Fifty Films'i kurdu.