“Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında” Filminden Yeni Fragman!

14.02.2022 09:44

Dün akşamki SuperBowl etkinlikliğinde pek çok yeni fragman yayınlandı. Onlardan biri de “Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında” filmindendi. Yeni fragmanda Doktor Strange için işlerin iyice çığrından çıkıyor.

Marvel Stüdyoları, dünkü Sıper Bowl’da, “Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında” filminden yeni bir fragman yayınladı. Filmin oyuncuları, Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Rachel McAdams ve Chiwetel Ejiofor ekibe yeni katılanlar Xochitl Gomez (Amerika Chavez'i oynuyor), Michael Stuhlbarg (Dr. Nicodemus West) ve Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff rolünü yeniden canlandırıyor) ile birlikte geri döndüler. 

“Gerçekliğe saygısızlığın cezasız kalmayacak.”

Fragmanda, Strange'in seride daha önce verdiği kararların sonuçlarıyla boğuşmaya devam ettiğini ve bir çoklu evren çöküşü tehdidiyle karşı karşıya olduğunu görüyoruz. Chiwetel Ejiofor’ın canlandırdığı Mordo “gerçekliğe saygısızlığın cezasız kalmayacak” diyor. Strange, kararlarından dolayı yargılanmak üzere kelepçeli bir şekilde götürülüp birinin karşısına çıkarılıyor. Bu gizemli bir figürün "ona gerçeği söylemeliyiz" dediğini duyuyoruz. Bu kişinin sesinin ve silüetinin Charles Xavier'ı (Professor X) canlandıran Patrick Stewart'a benzetildiğini de not düşelim. Böylece X-Men'in de Marvel Sinematik Evreni'ne katılacağı dedikoduları güçlenmiş oldu. 

Fragmanın yanı sıra yayınlanan yeni afişte de dikkatli hayranlar heyecan verici bir başka detay yakaladı: Kaptan Carter’ın kalkanı. Bu da tabii ki Hayley Atwell’in Peggy Carter olarak filmde yer aldığı fikrini doğurdu. Marvel Sinematik Evreni’nde ilk kez “What If…?” serisinde gördüğümüz Kaptan Carter, yine Atwell tarafından seslendirilmişti.

Orijinal Örümcek-Adam üçleme yönetmeni Sam Raimi (“Doktor Strange” filminin yönetmeni Scott Derrickson'ın yerini aldı) tarafından yönetilen ve “Loki” dizisinin nin yaratıcısı Michael Waldron (Jade Halley Bartlett'in yerini alan) tarafından yazılan “Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında”, 6 Mayıs 2022'de gösterime girecek.