Kevin Costner 19 Yıl Sonra Tekrar Yönetmen Koltuğunda!

01.02.2022 10:21
Kevin Costner 19 Yıl Sonra Tekrar Yönetmen Koltuğunda!

Kevin Costner 19 yıl sonra Western türündeki “Horizon” filmi için tekrar yönetmen koltuğuna oturacak!

Kevin Costner, 2003'ün eleştirmenlerce beğenilen “Uzak Ülke”den bu yana ilk kez kamera arkasına geçecek. Costner, Utah'ta 29 Ağustos'ta çekimleri başlayacak olan Western türündeki “Horizon” filmini yönetecek. Costner ayrıca filmde oynayacak, yapımcılığını üstlenecek ve Territory Pictures yapım şirketi aracılığıyla finanse edecek.

Son birkaç yıldır çok sevilen “Yellowstone” dizisinde rol almakla meşgulken “Horizon”, Costner için uzun zamandır heyecan duyduğu bir projeydi. “Horizon”, Amerikan batısının İç Savaş öncesi ve sonrası genişleme ve yerleşiminin 15 yıllık bir dönemini anlatıyor. Costner yaptığı açıklamada, “Amerika'nın batıya doğru genişlemesi, doğayla ve karada yaşayan yerli halklarla etkileşimlere, zorlukları çözmeye çalışanların kararlılığına, çoğu zaman acımasızlığına kadar tehlike ve entrikalarla dolu bir genişlemeydi.” dedi ve ekledi “‘Horizon’, karakterlerin yaşam ve ölüm kararlarının bakış açılarını ve sonuçlarını vurgulayarak, bu yolculuğun hikayesini dürüst bir şekilde anlatıyor.”

"Kurtlarla Dans" ile "En İyi Yönetmen" Oscar'ını kucaklayan Kevin Costner'ı yeniden kamera arkasında görmek heyecan verici. 

Bu büyük bütçeli film için oyuncu seçimi Şubat ayında başlayacak.