Michael Keaton, Batman Rolüne Geri Dönüyor!

23.12.2021 14:49
Michael Keaton, Batman Rolüne Geri Dönüyor!

Michael Keaton, HBO Max süper kahraman filmi “Batgirl” için pelerinini ve maskesini tekrar giymeye hazırlanıyor. 

Tim Burton'ın 1989 yapımı Batman filminde ilk kez karşımıza Bruce Wayne/Batman olarak çıkan Keaton, Batgirl ile karaktere geri dönüyor. Bu yeni filmde Batgirl’e hayat verecek isim ise Leslie Grace.

Filmin hikayesiyle ilgili ayrıntılar gizli tutulmuş olsa da film, Batgirl olarak tanınan ama gerçek kimliği -Gotham polis komiseri Jim Gordon'un kızı- Barbara Gordon olan kahramanımıza odaklanıyor. Daha önce açıklandığı gibi, Zack Snyder'ın Adalet Birliği filminde Jim Gordon’u canlandıran J.K. Simmons rolünü tekrarlayacak. Ayrıca Brendan Fraser da, piroteknik tutkunu bir sosyopat olan kötü Firefly'ı oynayacak.

Batgirl’ün kesin bir çıkış tarihi yok, ancak filmin 2022'de HBO Max'te gösterilmesi planlanıyor. Aynı yıl, Keaton, Warner Bros.'un yaklaşmakta olan başka bir yapımı The Flash’ta da Batman olarak görülecek. DC de çoklu evrenleri bünyesine alırken Keaton’ın Batman’i ile Ben Affleck'in Batman’inin yolları kesişecek gibi görünüyor. Başrolünde Ezra Miller'ın yer aldığı filmin 4 Kasım 2022'de vizyona girmesi planlanıyor.

Keaton tekrar Batman olmak için hazır!

Keaton'ın Batman kostümünü ilk kez giymesinden bu yana 30 yıl geçti ve 70 yaşındaki oyuncu, ikonik rolünü tekrar gözden geçirme ihtimalinin ilgisini çektiğini söylüyor; “Sadece daha zor. Biliyorsunuz Batman aksiyon adamı. Kendime oldukça iyi baktığım için şanslıyı ama öyle ya da böyle yaşlanıyorsunuz. Böylece zorlaşıyor ve bunun başka bir yolu yok. Ama bu bir tür meydan okuma, değil mi? Bu bir tür eğlenceli meydan okuma."

Batgirl şu anda Londra'da yapım aşamasında. Adil El Arbi ve Bilall Fallah filmi Warner Bros için yönetecek.